Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетова просто не е вярно - аз съм и срещу двете. И това че някой се опитва да ми ограничи избора не значи че ще успее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнениеИмам предвид ,че ако четеш форуми -реално излиза ,че хора като мен и теб ,които не искат нито едните ,нито другите не съществуваме
Ако изборите са утре за кой ще гласуваш ?
Изборът е таен вот все пак - това си е в основата на демокрацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малкоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетова просто не е вярно - аз съм и срещу двете. И това че някой се опитва да ми ограничи избора не значи че ще успее.
Ако изборите са утре за кой ще гласуваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеГолемият МЪЖКАР се оказа СТРАХЛИВ ПУТЬО .....
Наслаждавайте се ..... Бойко Борисов отрекъл при разпит да е нареждал обстрел на Чакъра
А така изглеждаше къщата на "самоубилия" се
Интересно КОЙ е наредил къщата да се обстрелва с гранати....????Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнениеБи било хубаво да е наистина цветен ,ама не е -в момента ако не си за червените си за герберите и обратно.
Те така -други няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малко
Те така -други няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе те да бяха посмели да посегнат на децата, пък щяха да видят отде изгрява слънцето.
Ти какво мислиш ??? Ние сме безучастни и няма да се вдигнем на бой ако комунистите посегнат на някой ли ???
Свърши се вече безропотното подчинение на политиците.
Коментар
-
Срам!
В сравнение с олигофрените на Тройната коалиция калинката на ГЕРБ ще започне да изглежда като нобелов лауреат ...
Министерска пресслужба набързо прекръсти френския посланик на ...Жул ПаскинLast edited by Jimmy; 01.11.2013, 18:27.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеЖалки мекерета-безродници, готови да се продадат за няколко меджедии, винаги е имало ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Лъжеш герберче, ЛЪЖЕШ!
Ах как непринудено лъжете герберите!
Проф. Людмил Георгиев НЕ Е ЧЛЕН на ръководството на ДПС. Беше някога, ама сега НЕ Е.
Ето ти данните от Публичния регистър. http://www.dps.bg/about/public-register.aspx
Кликни на линка "Централен съвет".
Няма Людмил Георгиев. ЛЪЖЕШ гербер!
Все тая - професора си е част от проблема повече от десетилетие и няма никакво морално право да се изказва така спрямо хората които търсят решение на проблема за който и той лично е отговорен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛюдмил Георгиев е български професор - социолог и психолог. Преподавател в СУ „Св. Климент Охридски” и ВСУ „Черноризец Храбър”. Член е на Централния съвет на партията Движение за права и свободи.
Хахаха ДПС ръководството вече се включи на барикадите
Лъжеш герберче, ЛЪЖЕШ!
Ах как непринудено лъжете герберите!
Проф. Людмил Георгиев НЕ Е ЧЛЕН на ръководството на ДПС. Беше някога, ама сега НЕ Е.
Ето ти данните от Публичния регистър. http://www.dps.bg/about/public-register.aspx
Кликни на линка "Централен съвет".
Няма Людмил Георгиев. ЛЪЖЕШ гербер!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение[/QUOTEТи няма ли да сфанеш че хората искат работа с прилични доходи и свеждане на престъпността до поносими мащаби.Който осигури това ще управлява дълго.Това с приказките за свобода и демокрация са номера от селски вечеринкиХората никога не са доволни от това което имат - това си е в човешката природа. Въпросът е първо кого обвиняват за това и второ какво правят за да задоволят недоволството си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПо некадърен и прост от тиквуняка никога не е имало от 1300г по тия земи
Коментар
Коментар