IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Да ти си от деформаторския блок, който променя съзнанието на народа чрез икономедия, бтв, нова... Мислиш ли че това са правилните канали за промяна на мисленето... къде е училището, църквата, мюфтийството
    Което работи е добре, което не работи няма смисъл да се използва. Ако американски филми вършат по-добра работа от начални учители, то по-добре американски филми.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      това просто не е вярно - аз съм и срещу двете. И това че някой се опитва да ми ограничи избора не значи че ще успее.
      Да ти си от деформаторския блок, който променя съзнанието на народа чрез икономедия, бтв, нова... Мислиш ли че това са правилните канали за промяна на мисленето... къде е училището, църквата, мюфтийството

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
        Имам предвид ,че ако четеш форуми -реално излиза ,че хора като мен и теб ,които не искат нито едните ,нито другите не съществуваме
        Ако изборите са утре за кой ще гласуваш ?
        И какво от това как изглежда на някой друг. За мен е важно аз какво мисля, а не какво някой друг си мислил че аз мисля.

Изборът е таен вот все пак - това си е в основата на демокрацията

Коментар

Мечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малко
          Аз определено смятам че не може да мисли изобщо, ти прочел ли си някога смслена теза от гореспоменатия, щото аз не .....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

това просто не е вярно - аз съм и срещу двете. И това че някой се опитва да ми ограничи избора не значи че ще успее.
            Имам предвид ,че ако четеш форуми -реално излиза ,че хора като мен и теб ,които не искат нито едните ,нито другите не съществуваме
            Ако изборите са утре за кой ще гласуваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Големият МЪЖКАР се оказа СТРАХЛИВ ПУТЬО .....

Наслаждавайте се ..... Бойко Борисов отрекъл при разпит да е нареждал обстрел на Чакъра
              А кой се хвалеше преди няколко месеца, че Той винаги защитавал живота на полицаите и ако трябвало пак щял да заповяда същото?

А така изглеждаше къщата на "самоубилия" се

Интересно КОЙ е наредил къщата да се обстрелва с гранати....????
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Noah Разгледай мнение
                Би било хубаво да е наистина цветен ,ама не е -в момента ако не си за червените си за герберите и обратно.
                Те така -други няма.

Коментар

Мечок, не мислиш ли че антикомунизма е една удобна боксова круша, която се боксира болшинството от масовка с невисок интелект... достатъчно е да ревеш кат, чукан коч долу комунягите и автоматично си от страната на добрите, умните, почтените... Живота е цветен, а не чернобял, а земи се запри малко
                  Би било хубаво да е наистина цветен ,ама не е -в момента ако не си за червените си за герберите и обратно.
                  Те така -други няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Бе те да бяха посмели да посегнат на децата, пък щяха да видят отде изгрява слънцето.

Ти какво мислиш ??? Ние сме безучастни и няма да се вдигнем на бой ако комунистите посегнат на някой ли ???

Свърши се вече безропотното подчинение на политиците.

Коментар

• Срам!
                      В сравнение с олигофрените на Тройната коалиция калинката на ГЕРБ ще започне да изглежда като нобелов лауреат ...
                      Министерска пресслужба набързо прекръсти френския посланик на ...Жул Паскин
                      http://www.mediapool.bg/ministerska-...ews213010.html
                      Last edited by Jimmy; 01.11.2013, 18:27.
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        Жалки мекерета-безродници, готови да се продадат за няколко меджедии, винаги е имало ...
                        Само дето неравновесието ЛЪЖЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Лъжеш герберче, ЛЪЖЕШ!

Ах как непринудено лъжете герберите!

Проф. Людмил Георгиев НЕ Е ЧЛЕН на ръководството на ДПС. Беше някога, ама сега НЕ Е.

Ето ти данните от Публичния регистър. http://www.dps.bg/about/public-register.aspx

Кликни на линка "Централен съвет".
                          Няма Людмил Георгиев. ЛЪЖЕШ гербер!
                          Прощавай че не познавам вътрешния живот в ДПС информацията съм я взел от Уикипедия http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%...B8%D0%B5%D0%B2

Все тая - професора си е част от проблема повече от десетилетие и няма никакво морално право да се изказва така спрямо хората които търсят решение на проблема за който и той лично е отговорен.

Коментар

Людмил Георгиев е български професор - социолог и психолог. Преподавател в СУ „Св. Климент Охридски” и ВСУ „Черноризец Храбър”. Член е на Централния съвет на партията Движение за права и свободи.

Хахаха ДПС ръководството вече се включи на барикадите

Лъжеш герберче, ЛЪЖЕШ!

Ах как непринудено лъжете герберите!

Проф. Людмил Георгиев НЕ Е ЧЛЕН на ръководството на ДПС. Беше някога, ама сега НЕ Е.

Ето ти данните от Публичния регистър. http://www.dps.bg/about/public-register.aspx

Кликни на линка "Централен съвет".
                            Няма Людмил Георгиев. ЛЪЖЕШ гербер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              [/QUOTEТи няма ли да сфанеш че хората искат работа с прилични доходи и свеждане на престъпността до поносими мащаби.Който осигури това ще управлява дълго.Това с приказките за свобода и демокрация са номера от селски вечеринки
                              Хората мислят това което си мислят че трябва да мислят. Хората никога не са доволни от това което имат - това си е в човешката природа. Въпросът е първо кого обвиняват за това и второ какво правят за да задоволят недоволството си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                По некадърен и прост от тиквуняка никога не е имало от 1300г по тия земи

Коментар

Working...
                                X