IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ми доживях да чуя че затварянето на улици и сгради било в рамките на закона.Явно съм чел някой друг закон
    Бе те да бяха посмели да посегнат на децата, пък щяха да видят отде изгрява слънцето.

Ти какво мислиш ??? Ние сме безучастни и няма да се вдигнем на бой ако комунистите посегнат на някой ли ???

Свърши се вече безропотното подчинение на политиците.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Ще се върне Пешка, защото Орешарски не става за нищо ! Икономиката продължава да потъва и дефлацията си е факт, парите бягат от България. Няма как да не получи народна любов това управление, което е ултранекъдърно. България не е имала по некадърно управление от това в близките 60 години.
      По некадърен и прост от тиквуняка никога не е имало от 1300г по тия земи

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059528515]То не става бързо. Трябва си време да се промени мисленето на хората. Без промяна на мисленето нищо няма да е трайно. А за да се промени мисленето първо трябва да им се променя мнението за отделни малки въпроси, малки проблеми, за които до сега или не са обръщали внимание или са им били скучни. След това им се променят вече трайни нагласи - за едно или друго нещо. След това като стане широка промяна на нагласите вече почва да се променя и мисленето. почват да виждат света в друг контекст - и себе си включително. Тази придобита безпомощност, която се налага в България от столетия е труден противник но в края на краищата ще се промени.[/QUOTEТи няма ли да сфанеш че хората искат работа с прилични доходи и свеждане на престъпността до поносими мащаби.Който осигури това ще управлява дълго.Това с приказките за свобода и демокрация са номера от селски вечеринки

Коментар

Ми доживях да чуя че затварянето на улици и сгради било в рамките на закона.Явно съм чел някой друг закон
          А политиците да източват държавата и да държат народа 10 (десет) пъти по беден отколкото в другите европейски държави, това законно ли е.

Как по друг начин освен чрез бунт, народа може да си търси правата срещу такива политици ???
          tnm

Коментар

• Бате Пешо

Ще се върне Пешка, защото Орешарски не става за нищо ! Икономиката продължава да потъва и дефлацията си е факт, парите бягат от България. Няма как да не получи народна любов това управление, което е ултранекъдърно. България не е имала по некадърно управление от това в близките 60 години.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Не звучиш убедително. Ако щяха ей така без бой да станат, досега да са станали
              То не става бързо. Трябва си време да се промени мисленето на хората. Без промяна на мисленето нищо няма да е трайно. А за да се промени мисленето първо трябва да им се променя мнението за отделни малки въпроси, малки проблеми, за които до сега или не са обръщали внимание или са им били скучни. След това им се променят вече трайни нагласи - за едно или друго нещо. След това като стане широка промяна на нагласите вече почва да се променя и мисленето. почват да виждат света в друг контекст - и себе си включително. Тази придобита безпомощност, която се налага в България от столетия е труден противник но в края на краищата ще се промени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Това не е демокрация. Това което описваш е избор за ръководство на военен клан. Мнозинството в демокрацията единственото което постига е правото да избира пътя в рамките на закона и на демократичните принципи. Нищо друго - няма право да погазва права на малцинството, няма право да променя рамките на властта, няма право да делегира властта на други - неизбрани.

когато обаче мнозинството обаче излезе от тези доста тесни рамки това вече не е демокрация - това е олигархия, диктатура, власт на тълпата - всичко друго но не и демокрация.

Коментар

Ти не пречиш на управляващите ти пречиш на обикновените хора....Вземи се осъзнай.На кой управляващ децата учат в България и живеят тука?
                  Всяко едно комунистическо (разбирай и седесарско и герберско) правителство е заговор срещу обикновените хора.

И в този ред на мисли всеки, който иска оставката на такова правителство помага на обикновените хора.
                  tnm

Коментар

Ама не, ти не разбираш. няма значение кой печели и кой губи - важното е как се държи като спечели. Аз лично нямам нищо против БСП, пък и против ДПС - стига да се държат така както трябва. не робувам на някакви идеологически простотии, не ми пука кой на кой бил син, какво бил правил дядо му и така нататък простотии. Мен ме интересува какво се случва тук и сега - и вярвам че на достатъчен брой хора това им е им е мисленето.
                    Я ми припомни как се държаха драгалевския мангал и тиквуняка ами шлифера?Тогава що не се обади?Кой пращаше студентите да садят компи и да пасат овце?Кой викаше на лекарите убийци?

Коментар

Ти не пречиш на управляващите ти пречиш на обикновените хора....Вземи се осъзнай.На кой управляващ децата учат в България и живеят тука?
                      Ти пречиш на студентите да изгонят управляващите, които крадат моите и твоите пари, за да изучават техните си деца в чужбина.

На тебе ако ти е кеф да издевателстват над тебе комунистите, на мен не ми харесва.
                      tnm

Коментар

Понеже говориш за демокрация трябва да ти е ясно че при демокрацията мнозинството побеждава малцинството.Това че определена група хора имат позиция различна от моята не ми пречи пречи ми когато затварят улици и сгради и забележи против закона.Това сините шамани имате удивителната наглост да представяте угодното на вас като морално законно красиво и умно.Не може с агресия и насилие да насаждаш твоето над другите.Озлобихте много хора.Цяла София ви псува и ако не е полицията ще ви строшат главите.Аз очаквам някой да превърти и да се забие със 180км в тълпата.И то много скоро.Не дай си Боже да сте на пътя на линейката в която е нечие болно дете....
                        Това не е демокрация. Това което описваш е избор за ръководство на военен клан. Мнозинството в демокрацията единственото което постига е правото да избира пътя в рамките на закона и на демократичните принципи. Нищо друго - няма право да погазва права на малцинството, няма право да променя рамките на властта, няма право да делегира властта на други - неизбрани.

когато обаче мнозинството обаче излезе от тези доста тесни рамки това вече не е демокрация - това е олигархия, диктатура, власт на тълпата - всичко друго но не и демокрация.

Коментар

Борисов ще се върне на власт и не мисля че това има голямо значение ! Ще се върне защото Орешарски е мухльо !
                          Ще се върне кога нефта стане 500 долара килото и дойде хиперинфлацията за два часа.......Пак си пил неизвестни смеси и си пушил нещо

Коментар

Борисов ще се върне на власт и не мисля че това има голямо значение ! Ще се върне защото Орешарски е мухльо !
                            И Борисов дигна кръвно, като усети народната любов през февруари.

И двамата са ИЗМЕТ !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              И като не пречим на управляващите, те да ни се подхилкват, да ни пренебрегват и да продължават да ни грабят както досега, така ли ???

Каква е ползата да протестираш, ако не представляваш силова заплаха.

Ти въобще наясно ли си, че комунист освен силовите заплахи други не признава ???

Коментар

Ще станат. Всичките ще станат.
                                Не звучиш убедително. Ако щяха ей така без бой да станат, досега да са станали
                                tnm

Коментар

Working...
                                X