IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чрез Atanas Tchobanov: Задкулисието си назначи премиер [през мандата Борисов]. Мислех, че по-страшно не може да стане, но се случи това, което става в момента.
    Live > www.livestream.com/politikatnet
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      До КОЙ месец?
      За кой точно месец ще питам някой от многото на брой "експерти" в правителството, моето мнение е че до месец кратуната на орешака ще повдигне оная шахта на бул. Черни връх дето има сергия за ученически тетрадки. Така достатъчно точна ли е прогнозата ми?

Коментар

• Чрез Ruslan Yordanov
        На 5 ноември бе окупиран Софийският университет, а на 29-и Андрей Луканов подаде оставка като министър-председател.''
        Та до падане на Олигарското правителство остават ....

вестник "Демокрация", 30 ноември 1990 г. главния редактор Волен Сидеров
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          Сърдиш се все едно съм ти дал числата от тотото които не са излезнали.
          Бъди сигурен- ще ходиш на избори до месец.
          До КОЙ месец?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ама троле, ето на! Таз седмица не падна! Кога ще падне правителството? Лично ти троле прогнозираше седмицата която ВЕЧЕ ОТМИНА.
            Пък колкото...толкова... а дано..... ама надали....
            Сърдиш се все едно съм ти дал числата от тотото които не са излезнали.
            Бъди сигурен- ще ходиш на избори до месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
              А бе Гигов,исках да те попитам какво удоволствие изпитваш да си задръстено червено дупе?! Повече оФце ли ти се раждат или жената по-често ти се отдава,или кокошките ти снасят по 3 ??! Любопитно ми е просто.
              Сига!
              Ас уфце и кокошки неам!
              Пък жинъта кога ми дава сий наша рабутъ!
              Ку твойтъ жинъ ши ми дава по често, да съ убади. Ку ни е мноо грозна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                И да питаш, и да не питаш истината е само тази ------ КОЛКОТО ПО-СКОРО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!
                Ама троле, ето на! Таз седмица не падна! Кога ще падне правителството? Лично ти троле прогнозираше седмицата която ВЕЧЕ ОТМИНА.
                Пък колкото...толкова... а дано..... ама надали....

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                  А бе Гигов,исках да те попитам какво удоволствие изпитваш да си задръстено червено дупе?! Повече оФце ли ти се раждат или жената по-често ти се отдава,или кокошките ти снасят по 3 ??! Любопитно ми е просто.
                  Странно е че когато се опитваме да интегрираме и социализираме "шапкарите" в съвременното и ново общество, те само се дърпат и дуднят сърдито. Ами честно казано на мен ми е омръзнало да си общувам с тях посредством- падни, стани, остави, 200, за 300 и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Суперскандал!
                    Бареков пред ПИК: Цветелина Бориславова ме заплаши със SMS-и
                    Ще вкарам Плевнелиев, Борисов, Цветанов и Котараците в затвора, закани се политикът
                    Суперскандал! Бареков пред ПИК: Цветелина Бориславова ме заплаши със SMS-и
                    Дата
                    16:19 | 03.11.2013
                    Дата
                    39744
                    Коментари
                    24
                    Автор: Ивайло Крачунов
                    Share

"Цветелина Бориславова ми изпрати няколко заплашителни SMS-а, след като внесох сигнал срещу нея и Бойко Борисов за офшорните им фирми при Сотир Цацаров". Това заяви сензационно пред ПИК Николай Бареков.

Новият политик разкри и последователността на кратките съобщения, които твърди, че е получил от шефката на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка.

"Бориславова се опита да ме подкупи с първия SMS. Написа ми, че не трябва да забравям, че двамата сме приятели и е добре да забравя за атаките срещу нея и Бойко Борисов", разясни Бареков пред медията ни.

"Аз й отговорих на съобщението с въпрос. Попитах я дали тя и Бойко Борисов имат офшорни фирми. Тя избегна директния отговор и вместо това ми написа, че трябва да внимавам, защото ще си понеса всички последсвия. Явно Бойко Борисов го е страх да ми отговори лично и заради това се крие зад Цветелина Бориславова", подозира Бареков.

По-рано днес новият политик се закани на митинг пред централата на ГЕРБ: "Ако Борисов не избяга от България и ако ние вземем властта, аз обещавам, че той ще лежи доживот в български затвор".

И за да не бил самотен лидерът на ГЕРБ, Бареков обеща компания да му правят Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев.

"И понеже Росен Плевнелиев прилича повече на дама и не може да играе карти, аз обещавам, да му пратя тримата братовчеди - Котараците, и да играе карти с тях", посочи още лидерът на "България без цензура".

Той подчерта, че е променил изцяло начина си на живот и вече е при хората на улицата, и ще остане при тях, докато заедно не превземат и Президенството, и Парламента и Министерския съвет.

ХА- ХАААААААААААААААААА ХРАНИ КАПУТИ ДА ТЕ КЛАТЯТ
                    Кирче,тоя май не го интересува ББ!!!Повече го интересуват други проценти!!!

Коментар

И преди една седмица беше "до една седмица".
                      Та на коя дата троле герберски ще падне правителството?
                      Ще те питам за датата на всеки твой пост троле, ако не ми отговориш.

Коментар

• Суперскандал!
                        Бареков пред ПИК: Цветелина Бориславова ме заплаши със SMS-и
                        Ще вкарам Плевнелиев, Борисов, Цветанов и Котараците в затвора, закани се политикът
                        Суперскандал! Бареков пред ПИК: Цветелина Бориславова ме заплаши със SMS-и
                        Дата
                        16:19 | 03.11.2013
                        Дата
                        39744
                        Коментари
                        24
                        Автор: Ивайло Крачунов
                        Share

"Цветелина Бориславова ми изпрати няколко заплашителни SMS-а, след като внесох сигнал срещу нея и Бойко Борисов за офшорните им фирми при Сотир Цацаров". Това заяви сензационно пред ПИК Николай Бареков.

Новият политик разкри и последователността на кратките съобщения, които твърди, че е получил от шефката на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка.

"Бориславова се опита да ме подкупи с първия SMS. Написа ми, че не трябва да забравям, че двамата сме приятели и е добре да забравя за атаките срещу нея и Бойко Борисов", разясни Бареков пред медията ни.

"Аз й отговорих на съобщението с въпрос. Попитах я дали тя и Бойко Борисов имат офшорни фирми. Тя избегна директния отговор и вместо това ми написа, че трябва да внимавам, защото ще си понеса всички последсвия. Явно Бойко Борисов го е страх да ми отговори лично и заради това се крие зад Цветелина Бориславова", подозира Бареков.

По-рано днес новият политик се закани на митинг пред централата на ГЕРБ: "Ако Борисов не избяга от България и ако ние вземем властта, аз обещавам, че той ще лежи доживот в български затвор".

И за да не бил самотен лидерът на ГЕРБ, Бареков обеща компания да му правят Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев.

"И понеже Росен Плевнелиев прилича повече на дама и не може да играе карти, аз обещавам, да му пратя тримата братовчеди - Котараците, и да играе карти с тях", посочи още лидерът на "България без цензура".

Той подчерта, че е променил изцяло начина си на живот и вече е при хората на улицата, и ще остане при тях, докато заедно не превземат и Президенството, и Парламента и Министерския съвет.

ХА- ХАААААААААААААААААА ХРАНИ КАПУТИ ДА ТЕ КЛАТЯТ

Коментар

И да питаш, и да не питаш истината е само тази ------ КОЛКОТО ПО-СКОРО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            До една седмица правителството пада !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Изящен изказ. Брилянтна словесност, господин майор. Бравос !!!
                              Аз за изящна словесност и брилянтност не претендирам другарю старши лейтенант.
                              Аз претендирам за истинност. И ако понякога сбъркам се извинявам на околните (форума) за разлика от троловете непогрешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Това че може и да има сериозно заболяване не означава че не трябва да бъде подведен под отговорност, нито пък го прави добър човек.
                                Че аз да съм казал че е добър човек? Или че не трябва да бъде подвеждан под съдебна отговорност?
                                Това са някакви твои интерпретации. Както обикновено грешни.

Коментар

Working...
                                X