IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Емил Василев: ПОБЕДА! ОРЕШАРСКИ ПАДА ДО ЧАСОВЕ!
    1kam1.eu
    • Орешарски пада до часове – в най-добрия за него случай ще издържи най-много няколко дни - и край! • Зная името на новия премиер, но съм обещал...
    Харесвам · · Сподели · преди 10 часа ·

Преглед на още 2 коментара
    Natasha Djumerkova Ох,тази глупост се върти от няколко дни...
    преди 9 часа · Харесвам · 5
    Ана Димитрова Нищо друго не могат да родят празните им глави !
    преди 9 часа · Харесвам · 5
    Hristo Hristov Падат ти гащите,да те плющи Киро Жарта!
    преди 9 часа · Харесвам · 3
    Пламен Тусчиев Сещам се за едни изцепки на Янка Партизанка, как щял да гъта ББ, пък после му стана придворен дудкчия. Този играе по нечия свирка в момента и хвърля кьор фишеци, та дано стане нещо, но не би, защото хората се учат от своите грешки.

ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ

Коментар

• Кой насъска циганите и оперираните мозъци срещу студентите ??? Кой кОй коЙ

Комунистите могат 3 неща

1. Да крадат
      2. Да лъжат
      3. Да убиват
      4. Да насъскват цигани срещу студентите
      Last edited by mechobikov; 04.11.2013, 07:09.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Хубаво би било ако герб вземе влатта, да им се отебат на тия.
        Жалкото е, че както казва мечо ви биков, са от един дол дренки.
        Така че който и да земе властта няма да им се отебе.
        Ние ще требва да им се отебем.

Е да хубаво ама на дали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          В случая 60% от населението иска правителството да подаде оставка - на мен това ми изглежда като напълно достатъчен повод. Нали не смяташ че някоя партия има 60% подкрепа. И ако в демократична държава 60% от населението иска правителството да подаде оставка то какво е нормалното действие на всяко демократично правителство - ами да подаде оставка. На мен ми изглежда доста честно и демократично така.

В края на краищата никой, включително и гласувалите за тях, не е очаквал че ще почнат директно да назначават олигарси на силови постове. И какво като след това си отмениха решението това не ги прави различни. Предполагам че и ти не си зарадвал на това тяхно решение. Или може би това не ти е накърнило вярата в партията - какво като греши - нали е моята партия. Ами да де, ама за доста хора довода че партията може да греши толкова брутално когато си иска всъщност е довод за оставка.
          Ма ние и от Филип Димитров не очаквахме да върши това което направи и от Костов и от дедо Симо ментата не очаквахме и ор тиквуняка не очаквахме ама те най безпардонно ги направиха.....Ти къде беше тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Един от последните мохикани в родната интелигенция.Стефан Цанев:Парламентът да въведе закона на Левски – който открадне, се наказва със смърт

Неделя, 03 Ноември 2013 19:04

Вярвам на Моисей и Стамболов, вярвам, че само родените в свобода могат да мислят

Понеже не могат да упражняват терор, управляващите политици у нас през вторият мандат се съсредоточват към кражби и лично облагодетелстване. Това констатира по Нова ТВ > http://play.novatv.bg/program/vsyakanedelya поетът бунтар Стефан Цанев.

Той бе категоричен, че сме били измамени през 1989 г., че комунистическият режим е паднал. А реално те продължават през цялото време да ни управляват чрез номенклатурата, техните деца и внуци.

В 8 правителства след 10-ти ноември 1989 г. са ни управлявали БСП. Андрей Луканов е бил много умен, заложил е всичко така, че партията му да остана на власт винаги. Освен това във всички партийни централи той вкара свои хора и така ги ликвидира. Ето дори и в президентството, комунистите сега предлагат разделението. Викат: „Плевнелиев „Долу”, а Маргарита Попова – президент”, коментира Цанев.

Той посочи, че през онези 45 г. на комунизъм народът беше осигурен, но срещу неудобството, че не трябва да мисли и да говори свободно. Той свикна да не мисли, инак псуваше вкъщи, това беше възпитание в лицемерие. Сега вече е отвикнал да мисли.

Вярвам и на Стамболов и на Моисей, че само родените в свобода могат да мислят. Затова вярвам на тези млади студенти, които днес се бунтуват. Призивът ми към тях е да бъдат свръх честни и устойчиви и да не допуснат и най-малка грешка, защото ще опорочат всичко, предупреди поетът.

Аз не вярвам, че мнозинството винаги е право, прозрях, че историята се прави от личности, без тях нищо не става, а народите само викат „Ура”. Ето на тези протести, които заглъхват, бедата им е, че няма личности. Проблемът сега е, че народът се бои да има лидер и да му вярва, след Костов, Царя и Бойко. Големият проблем е, че не забраниха БКП, тя има желязна структура и сега се наместиха и правят каквото си искат. Не мога да си обясня – в името на тази идеология избиха хиляди, защо през 1898 г. никой от тях не се вдигна с оръжие, нито се самоуби за да защити ценностите на комунизма. Като толкова славим Левски, а защо в парламента не въведат неговия основен закон: Който открадне се наказва съм смърт. Ние сега живеем в страна на глухи хора, никой не чува другия, анализира проблемите на днешния българин големият поет.
            http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i...sas-smart.html
            Коки не ме разсмивай с тоя комунист.А за жена му просто ми се повръща и няма да говоря.Те двамата най умеят да ближат задници ама на властта.

Коментар

• Хубаво би било ако герб вземе влатта, да им се отебат на тия.
              Жалкото е, че както казва мечо ви биков, са от един дол дренки.
              Така че който и да земе властта няма да им се отебе.
              Ние ще требва да им се отебем.

Коментар

• Кой насъска циганите срещу студентите ???
                Кой назначи Делян Пеевски ???
                На кого е човек Пламен Олигарски ???
                На кой комунист съучастник в убийството на 30 000 българи е син Сергей Станишев ???
                На кого е племенник бившия министър на Бойко - Николай Младенов ???
                На кого е снаха Меглена Кунева ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

В случая 60% от населението иска правителството да подаде оставка - на мен това ми изглежда като напълно достатъчен повод. Нали не смяташ че някоя партия има 60% подкрепа. И ако в демократична държава 60% от населението иска правителството да подаде оставка то какво е нормалното действие на всяко демократично правителство - ами да подаде оставка. На мен ми изглежда доста честно и демократично така.
                  Аха! Ти ми говориш за някакво социологическо проучване... нали?
                  При това не цитираш ТОЧНО въпроса, за който твърдиш че има 60% подкрепа.

Социологическото проучване беше преди 4 месеца. И там ВИЕ загубихте. Там спечели БСП, ДПС и Атака. И те направиха коалиция. Това е.
                  Другото социологическо проучване според Конституцията трябва да е след 3 години и осем месеца.
                  Това каза Народът преди 4 месеца.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Тук има нещо с което съм съгласен. Да се чудиш просто?!?!?

В НИКОЙ случил всеки загубил изборите не може да сваля правителството! Ама разбира се! Само демократите, само твърдо сините демократи, лижещи задника на САЩ имат право да свалят законното правителство. Другите нямат такива права!

В края на краищата никой, включително и гласувалите за тях, не е очаквал че ще почнат директно да назначават олигарси на силови постове. И какво като след това си отмениха решението това не ги прави различни. Предполагам че и ти не си зарадвал на това тяхно решение. Или може би това не ти е накърнило вярата в партията - какво като греши - нали е моята партия. Ами да де, ама за доста хора довода че партията може да греши толкова брутално когато си иска всъщност е довод за оставка.

Коментар

• Един от последните мохикани в родната интелигенция.Стефан Цанев:Парламентът да въведе закона на Левски – който открадне, се наказва със смърт

Неделя, 03 Ноември 2013 19:04

Вярвам на Моисей и Стамболов, вярвам, че само родените в свобода могат да мислят

Понеже не могат да упражняват терор, управляващите политици у нас през вторият мандат се съсредоточват към кражби и лично облагодетелстване. Това констатира по Нова ТВ > http://play.novatv.bg/program/vsyakanedelya поетът бунтар Стефан Цанев.

Той бе категоричен, че сме били измамени през 1989 г., че комунистическият режим е паднал. А реално те продължават през цялото време да ни управляват чрез номенклатурата, техните деца и внуци.

В 8 правителства след 10-ти ноември 1989 г. са ни управлявали БСП. Андрей Луканов е бил много умен, заложил е всичко така, че партията му да остана на власт винаги. Освен това във всички партийни централи той вкара свои хора и така ги ликвидира. Ето дори и в президентството, комунистите сега предлагат разделението. Викат: „Плевнелиев „Долу”, а Маргарита Попова – президент”, коментира Цанев.

Той посочи, че през онези 45 г. на комунизъм народът беше осигурен, но срещу неудобството, че не трябва да мисли и да говори свободно. Той свикна да не мисли, инак псуваше вкъщи, това беше възпитание в лицемерие. Сега вече е отвикнал да мисли.

Вярвам и на Стамболов и на Моисей, че само родените в свобода могат да мислят. Затова вярвам на тези млади студенти, които днес се бунтуват. Призивът ми към тях е да бъдат свръх честни и устойчиви и да не допуснат и най-малка грешка, защото ще опорочат всичко, предупреди поетът.

Аз не вярвам, че мнозинството винаги е право, прозрях, че историята се прави от личности, без тях нищо не става, а народите само викат „Ура”. Ето на тези протести, които заглъхват, бедата им е, че няма личности. Проблемът сега е, че народът се бои да има лидер и да му вярва, след Костов, Царя и Бойко. Големият проблем е, че не забраниха БКП, тя има желязна структура и сега се наместиха и правят каквото си искат. Не мога да си обясня – в името на тази идеология избиха хиляди, защо през 1898 г. никой от тях не се вдигна с оръжие, нито се самоуби за да защити ценностите на комунизма. Като толкова славим Левски, а защо в парламента не въведат неговия основен закон: Който открадне се наказва съм смърт. Ние сега живеем в страна на глухи хора, никой не чува другия, анализира проблемите на днешния българин големият поет.
                      http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i...sas-smart.html
                      Last edited by коки; 03.11.2013, 23:30.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Това просто не е вярно. Надявам се да се е създала нагласа за непримиримост към простотиите на властта. Но в никакъв случай че всеки загубил изборите може да сваля правителства.
                        Тук има нещо с което съм съгласен. Да се чудиш просто?!?!?

В НИКОЙ случил всеки загубил изборите не може да сваля правителството! Ама разбира се! Само демократите, само твърдо сините демократи, лижещи задника на САЩ имат право да свалят законното правителство. Другите нямат такива права!

Коментар

• Да си припомним нещо старо, но вечно ...?!
                          "Под турско робство се строяха църкви и манастири. Под съветско робство се рушеха църкви и манастири.
                          В Османската империя взимали на 5 години по едно момче от семейство и го правели еничар. В Съветската империя за 5 години взеха един милион българи от Македония и ги направиха еничари.
                          По турско имало вездесъщи паши. По съветско имаше вездесъщи партийни секретари.
                          По турско агите си взимали българки за жени. По съветско директорите си взимаха българки за секлецарки.
                          По турско, раята работела ангария. По съветско, ученици и студенти работеха ангария.
                          По турско било почти невъзможно да осъдиш мюсюлманин, особено ако е имотен, да не говорим ако е паша. По съветско беше почти невъзможно да осъдиш комунист, особено ако е активен борец, да не говорим ако е партиен секретар.
                          В Османската империя границите били отворени. В Съветската империя границите бяха затворени.
                          В Османската империя много българи, подложени на тормоз, са се изселили. В Съветската империя много българи, подложени на тормоз, са емигрирали с риск за живота си.
                          В Османската империя черни арапи отвличали българки. В Съветската империя черни студенти си купуваха българки.
                          В Османската империя имало бунтове и чети. В Съветската империя имаше бунтове и горяни.
                          Османците, при разширяването на империята, избивали аристокрацията. Комунистите при разширяването на империята избиваха интелигенцията.
                          Османската империя е феодална, с порядки от мрачните средни векове. Съветската империя е тоталитарна, с порядки от мрачните средни векове.
                          Когато руснаците влезли в България през 1877 г., останали потресени от хубавите домакинства на българите. Когато европейците влязоха в България през 1990 г., останаха потресени от мизерните домакинства на българите...
                          Въобще... за 45 години комунистите съсипаха България, както турците за 500 не можаха."
                          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение

Най-важният за мен лично е – оттук нататък така ли ще я караме? Ако това управление си отиде под уличния натиск, който и да дойде на власт, как ще управлява? Нали вече се създаде нагласата, че всеки, който не е спечелил изборите, може да заяви, че не признава “легитимността” на “тази власт” и да изкара симпатизантите си на улицата.

Иван Петров

Бивш столичен апелативен прокурор
                            Това просто не е вярно. Надявам се да се е създала нагласа за непримиримост към простотиите на властта. Но в никакъв случай че всеки загубил изборите може да сваля правителства. Защото в края на краищата какво точно правят в момента партиите загубили изборите освен да се присламчват. ГЕРБ да са организирали самостоятелно нещо, Реформаторския блок да е организирал самостоятелно нещо.

Другаря бивш апелативен прокурор дали смята че ако ГЕРБ или РБ тръгнат да организират сваляне на правителството ще успеят. А дали пък мисли че ако БСП загубят следващите избори и тръгнат да организират подобно нещо ще успеят. Съмнява ме, иначе лесно се говори ан гро, с огромни обобщения. Едва ле не че всеки може да яхне народното недоволство. Ами като е всеки Капута защо не се справя, или пък БСП - защо не се справят. Или пък ГЕРБ дори - какво стана като решиха да превземат протеста - ами нищо не стана - или по-скоро нищо не остана.

Коментар

• Протестъри, окупатори и реаниматори обясняват, че в момента правят “морална революция”. На практика си е опит за държавен преврат, но явно на правителството не му пука, така че на мен пък въобще. Пречи ми отнетото ми право на свободно придвижване и отчайващо скучните и повтарящи се репортажи по всички телевизии и останали покупно-продаващи се медии. Справям се и с това някак си – избягвам централна градска част, промушвам се по кварталните улички и гледам небългарски телевизии. И си задавам някои въпроси!

Най-важният за мен лично е – оттук нататък така ли ще я караме? Ако това управление си отиде под уличния натиск, който и да дойде на власт, как ще управлява? Нали вече се създаде нагласата, че всеки, който не е спечелил изборите, може да заяви, че не признава “легитимността” на “тази власт” и да изкара симпатизантите си на улицата.

Нали вече се разбра, че няма трудно да окупираш една аудитория или цял университет, да обявиш, че ти си “новия морал” и да искаш оставки !

Нали вече можеш да обявиш за лумпен, грозен и глупав всеки, който не мисли като теб и да искаш отстраняването му от обществото!

Само не знам дали се разбра, че в България това може да продължи с всяко следващо правителство! И ако се говори за щетите, които ГЕРБ нанесоха със своето управление, защо се пропускат вредите, които причиняват в опозиция?

А това правителство, ако не знае как и не може да въведе ред в държавата, за какво ми е? Могат да ходят до САЩ и други демокрации и на собствени разноски, стига са харчили моите пари!

Иван Петров

Бивш столичен апелативен прокурор

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                                За кой точно месец ще питам някой от многото на брой "експерти" в правителството, моето мнение е че до месец кратуната на орешака ще повдигне оная шахта на бул. Черни връх дето има сергия за ученически тетрадки. Така достатъчно точна ли е прогнозата ми?
                                Значи ли това че ДО 10 декември правителството според теб ще подаде оставка?
                                Аз казвам че НЯМА.

Коментар

Working...
                                X