IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жан Виден ОФФ

Ида и скоро ще ви включа на режим офф. пак ще палите печките с каймета. За който не знае. Влоговете във чужда валута в БГ банки при фалит се изплащат в лева.Пише го в брошурите за депозити с много ситни букви.

Въпрос към Партенков, Каскета Стар, Кифлата и всички монтипляци комундета.
    Защо в тази графика винаги когато дойдат комунисти на власт дълга на страната се качва драстично спрямо брутният национален доход БНД. Вижте стръмните графики нагоре при управлението на БСП 90-91 г 95-96 г и 2005-2009 г.?
    http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
    Last edited by 4ono; 09.11.2013, 23:23.

Коментар

• Партизанин че го Бара

Хубаво е да си партизанин. Влизаш въоръжен в някоя мандра, ферма, магазин община, взимаш си каквото ти хареса, кашкавал сирене шипе, общински пари и дим да те няма.
      Взривяваш църкви с политици,
      какво не му харесвате.??
      Последната кражба на комунягите е умопомрачаваща.
      http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
      Размер на дълга

Външният дълг е задълженията към чуждестранни лица, изискващи плащане в чуждестранна валута, стоки или услуги. Той е сумата на публичния, публичногарантирания и частния негарантиран дългосрочен дълг, краткосрочния дълг и ползваните кредити от МВФ
      Та през 2005 дълга е бил 16,5728 милиарда долара. през 2009 той е нараснал на 54,4565 милиарда долара. Или комуноидните крадци и обръчите им от фирми са изцокали 40 милиарда долара.
      Не напразно един гусин се изказа преди няколко месеца , че 8 банки в Бг са в лошо финансово състояние.
      Last edited by 4ono; 09.11.2013, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        На мен ми е интересно да коментират мнението на Русева:

Тъй като доста съвпада с моето!
        Продигал,
        ти не си от тези, дето постоянно висят в тази тема, за разлика от мен, ама ще ти кажа, че подобни идеи на тези на Любослава Русева аз самия на няколко пъти съм ги споделял тук. С това не се хваля, тъй като журналистката ги формулира много по-разбираемо от мен.
        Ама и аз няколко пъти съм казвал, че езика на омразата, който ГЕРБ възстанови в първичния му вид на пещерен антикомунизъм от началото на деветдесетте години, няма да ни доведе до нищо добро.
        Погледни какво става по форумите!
        Смърт на комунистите! Революция! Да ги обесим!

Какви комунисти бе? Комунистите сдадоха властта доброволно още 1990г. С отказа си от тоталитарния чл.Първи от Живковата конституция, с разтурването на Държавна сигурност, с деполитизацията на армията, полицията и съда... И други неща, да не изброявам. Ами комунистите се отказаха от тоталитарните методи, отказаха се от ДИКТАТУРАТА на пролетариата... какви комунисти бе?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение

Бих отговорил веднага, ако Ти отговориш на тези 4 (четири) и далеч по-важни въпроси.
          1(едно) Кой назначи Пеевски?
          2(две) Кой насъска циганите срещу студентите?
          3(три) Кой "изпусна" Бисеров?
          4(четири) Кой? КОЙ? кОй? КоЙ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Моля да ми спестиш душевните вълнения, които си изпитал.
            Факт е че не си на "протеста", ами заедно с оня, дето ще правите революция сте се настанили удобно пред компа. А аз мислех, че смазвате колелетата на тачанките и редите патрони в лентата на "Максима".
            Революционери
            Аз честно казано гледах днес един който много ми заприлича на Мечобиков по приказките, но като каза, че не бил моряк а писател, снех подозренията си, че някой лаладжия от форума може да участва в реален протест. Друго си е на топличко пред компа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
              Значи аз на телевизия не вярвам от момента в който се опитаха да ми представят ББ като супермен.
              По първия от жипката нещо обясняваше за магистралата, по втория режеше лентата на пречиствателна станция на морето. На третия - епаси директно от парламента!!!!
              Всичко това изгледах в рамките на две минути.
              Моля да ми спестиш душевните вълнения, които си изпитал.
              Факт е че не си на "протеста", ами заедно с оня, дето ще правите революция сте се настанили удобно пред компа. А аз мислех, че смазвате колелетата на тачанките и редите патрони в лентата на "Максима".
              Революционери

Коментар

Хехехехееее!
                Ей сега даваха по БНТ "протеста" пред ректората.
                Ама те нямаха 20 души бе! Най-много десет петнайсет. Хахахааааа
                Че вий напушените герберасти във форума сте повече бе!

Ама и телевизията... Първо показват трима-четирима пред МС. После показват Ректората, ама надписа закрива "протеста".
                И няма как, накрая показаха и десетината протестиращи.

Голем смех! Големи революционери!
                Кво да ти кажа Гигов, с нетърпение чакам новогодишните празници когато хората ще мислят за нормални и весели неща, не за глупости. Тогава тази шепа лумпени пак няма да иде къде да се скрие, но поне няма да смее да скандализира тихата и свята нощ.

Коментар

Когато си прав си прав!!!
                  Дай пример да е крив

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Лъвът скъса синджиря !!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3L2Pb5M
                    Когато си прав си прав!!!

Коментар

Хехехехееее!

Ама и телевизията... Първо показват трима-четирима пред МС. После показват Ректората, ама надписа закрива "протеста".

Хората, които са употребили тези думи, директно заплашват инакомислещите с разправа. „Страхуват” ги, че ще си отмъстят. Бездарният език, който използват за целите на заклеймяването, е езикът на омразата. А мразещият човек е опасен, той по условие е примитивен и зъл. Особено ако мрази, въобразявайки се за специален, за някак по-качествен спрямо изказващите различно от неговото мнение.

„Първичният фашизъм се основава на избирателен популизъм, един вид „качествен“ популизъм”, писа през 2011 г. Умберто Еко. „Поради качествения си популизъм, първичният фашизъм трябва да бъде против „гнили“ парламентарни правителства. Винаги, когато някоя политическа каста се съмнява в легитимността на парламента, защото той вече не представлявал Глас на народа, ние можем да подушим първичен фашизъм.”

Коментар

• Лъвът скъса синджиря !!!
                        http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3L2Pb5M
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Хехехехееее!

Значи аз на телевизия не вярвам от момента в който се опитаха да ми представят ББ като супермен.
                          По първия от жипката нещо обясняваше за магистралата, по втория режеше лентата на пречиствателна станция на морето. На третия - епаси директно от парламента!!!!
                          Всичко това изгледах в рамките на две минути.

Коментар

След 23 години чакане, УТРЕ НА БУНТ КАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ.
                            ОСТАВКА!!! БОКЛУЦИ!!!
                            Утре съм на мач в района от 17,30ч, ако има некви хубави каки за шамаросване, пиши може да дойда да попротестирам

Коментар

• Хехехехееее!

Коментар

След 23 години чакане, УТРЕ НА БУНТ КАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ.
                                ОСТАВКА!!! БОКЛУЦИ!!!
                                +65536
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X