IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И ОНЯ списък за заклеймяване на четвъртите подлоги на властта си е много правилен. През последните 69 години, четвъртите подлоги на властта дружно клеймяха всяко инакомислие и подкрепяха престъпното комунистическо статукво. Всеки, който дори веднъж е похвалил крадци като Сергей Станишев, Пламен Олигарски, Ахмед Доган, Бойко Борисов, и всичко останали грабители на народа си заслужава да бъде ЗАКЛЕЙМЕН !!!

Изобщо не съжалявам мазните подлоги на властта, като Валерия Велева, Петър Волгин и всички останали от ОНЯ списък.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Ми а кажи ти, като си толко ербап

Защо четвъртите подлоги на властта не попитаха Бойко Найденов защо си подаде оставката ???

Защо зАщо заЩо защО
      Last edited by mechobikov; 10.11.2013, 09:52.
      tnm

Коментар

• Хайде ще ви светна малко с инфо от "кухнята" щото ако сте шаранчета ще се ловите на бастун.
        Когато предложиха Пеевски, на мен също ми се стори доста абсурдно и затова аз и жена ми излязохме на протест още в същата юнска вечер.
        После оттеглиха кандидатурата и аз съм ОК.
        Вие които не сте ОК, се плеснахте по челото и се сетихте, че назначенията стават на тъмно. Е, как проспахте мутрата от СИК, който управляваше страната почти 4 години и я доведе до небивала разруха и ксенофобска омраза?
        Емблематичните две оставки от миналата седмица също нищо не ви говорят! Защо ли? Защото бяха замаскирали отговора на въпроса кой предложи Делян Пеевски.
        Ицо се скара със сокола заради съвместното си предложение с Бойко Найденов.
        След това сокола му постави ултиматум или да напусне веднага ДПС или ще сезира прокуратурата за пране на пари. След като Ицо хвърли оставката , сокола все пак подшушна на прокуратурата за какво иде реч. През това време другият предложител на Пеевски- Бойко Найденов, който му беше шеф в следствието се изниза като мокра връв и подаде оставка , като успя да не накара нито един журналист да го попита защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
          0 (нула) Дни По пътя си ако срещна комунист ще го вея като ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ. ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!
          1. Кой изтърва Христо Бисеров ???
          2. Кой назначи Делян Пеевски ???
          3. Кой насъска циганите срещу студентите ???
          4. На кого е момче за всичко Пламен Олигарски ??? Черепа чЕрепа чеРепа черЕпа череПа черепА
          Last edited by mechobikov; 10.11.2013, 08:54.
          tnm

Коментар

• БОГОМИЛ БОНЕВ: ИСКАТ ТОЧНО СЕГА ДА СЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, ПРОДИКТУВАН ОТ МУТРАТА!
            Публикувано на 09.11.2013 / 8:46 ч. от afera

С(писък) #noresharski Най-жалки са не авторите, които гравитират към ГЕРБ и Ivette. Те са ясни – бранят си кокала. Най-жалки са тези, които се опитват да реанимират “Лазар”, без да осъзнават, че връщат кокала на авторите на своя “Писък”, като неглижират и оправдават малоумната компилация от имена: “Не се е случило; преекспонирате го; вие не сте защитили… примерно някоя си Цонева и затова го заслужавате; вие сте болшевики, защото не продължавате да мислите като нас, коите сме единствените демократи – костовистите (които спряхме да мислим)”.

Още по-жалки са малодушните псевдодемократи, които не посмяха да се разграничат от фашистката практика – списъци на враговете на семейството сингапурско прокоб(п)иевско. Този статус не се отнася до Огнян Минчев, Евгений Дайнов и други възпитаници на АОНСУ. Отнася се до почтените хора, които не харесват това правителство. И не разбират, че точно сега неволно искат да се назначи служебен кабинет, продиктуван от Мутрата. Защото въображаемите им десни представители от РБ ги мързи да поработят черната и неблагодарна електорална задлъжнялост, формираща алтернатива на политическата им неприязън. Поне прочетете това: http://www.gotquestions.org/Bulgaria...e-teacher.html

Богомил Бонев

бивш вътрешен министър

Коментар

• 0 (нула) Дни По пътя си ако срещна комунист ще го вея като ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ. ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                Не ви разбирам, защитавате парламент на който зам. председателя оня ден избяга като обикновен престъпник. Защитавате правителство което назначи за шеф на данс едно от най-емблематичните лица на олигархията. Защитавате хора които са абсолютно безпомощни пред бедствие каквото са алжирските и сирииските бежанци. Парламент в който са се коалирали комунисти с фашисти с откровени престъпници. Какво ви трябва още бе?
                Не стигат това, ами броите и се подигравате на шепата хора които са излезли да отсрамят цялата нация.
                +65536
                Лъвът скъса синджиря !!!
                http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZw
                Last edited by mechobikov; 10.11.2013, 05:38.
                tnm

Коментар

• ''-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
                  - Не знам, ага.
                  -АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих само трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.'

Коментар

• 24 години лъжи,измами,разруха,кражби,безчинства .Крайно време е да се сложи точка на това !

Музиканти ще подкрепят окупациите и ще кажат "стоп на псевдопрехода" с концерт на 10 ноември
                    Нов концерт в подкрепа на окупиращите университите в България ще се проведе в София, съобщи във Facebook инициативен комитет "Чисти ръце".

Събитието под надслов "Вдигни очи: стоп на псевдопрехода" е планирано за 10 ноември пред храм-паметника "Александър Невски" от 17 ч. За разлика от предишния на 2 ноември, в който на стълбите пред Ректората се изявиха предимно ъндърграунд и рок изпълнители с млади почитатели, предстоящият ще обедини отдавна познати имена на музикалната сцена.

Сред тях ще са естрадната певица Ваня Костова, организиралият концерти по време на летните протести Васко Кръпката, Валди Тотев, Група 7, Милица, Ралица, Драго и Ева от "Тоника", комикът Шкумбата, а на откритата сцена ще бъдат още Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, които още в началото на окупационните действия посетиха студентите в аудитория 272 на Софийския университет. Очаква се обявяването на още изпълнители, a датата съвпада с навършването на 24 години от падането на режима на Тодор Живков.

Видеозаписът http://www.youtube.com/watch?v=3bMpagU45yU#t=16 от отправените съвети и призиви на Воденичаров бързо придоби популярност сред подкрепящите окупацията и протестите срещу правителството на Пламен Орешарски.

Той открито заяви, че лидерите на инициативата не трябва да се срещат с премиера и негови представители. "Вие демократично решавате какво да правите, но бъдете много внимателни. Не се поддавайте на каквито и да е манипулации. Имам чувството, че тази среща, мое лично мнение, е капан. Тук пише оставка. Какво да говориш с човек, от когото искаш оставка?", заяви по-рано този месец в аулата популярният актьор, певец, режисьор, телевизионен водещ и продуцент.

По време на речта си изпълнителят на "Не съм избягал" определи управляващите през годините като "изпечени мошеници" и сподели горчивия опит от комуникацията си с тях, когато е бил председател на независимите студентски дружества в НАТФИЗ през 1989 г. "Ние послушахме по-големите, послушахме разума - да има мир, да има спокойствие, да има диалог. Страхотни майстори са на тези измишльотини. И не влязохме, и не ги изхвърлихме в Перловската река. Ако ние тогава ги бяхме изхвърлили в Перловската река, сега вие щяхте да си учите и да си четете лекции."
                    http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...te_kajat_stop/
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Националистическа партия на България” бе учредена в София

09.11.2013
                      В София беше учредена партия с името „Националистическа партия на България”. В нея влизат „Национална съпротива” и Българска национално-радикална партия, организацията “Кръв и чест”, група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната.
                      Трима души ще представляват Националния изпълнителен комитет на „Националистическа Партия на България”. Това каза пред журналисти Симеон Костадинов, член на Централното ръкводство на партията.

На самото учредително събрание на Националистическа партия на България не бяха допуснати медии, освен „Фокус”.

„Партията ни не е тайно общество, но ние сме хора от малко по-специфична порода, и една част от нас се притесняват от публичност”, обясни Костадинов.

Той очерта някои приоритета на партията:
                      Връщането на наборната военна служба.
                      Източноправославното вероизповедание трябва бъде обявено като официално, а не като традиционно, каквото е сега за страната.
                      Закриване на Българския хелзинкски комитет, Отворено общество и всичките им производни.
                      Изключително строга и рестриктивна наказателна политика по отношение на битовата и малцинствената престъпност.
                      "Циганският терор ще бъде смазан с железен юмрук, защото няма друг начин. Истината е, че навън се води война, и в тази война жертвите сме ние, към момента”, заяви Костадинов.
                      Тепърва ще стане ясно дали съдът ще регистрира партията.
                      http://dnes.dir.bg/news/natzionalist...15472007?nt=10

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Импотентността на правителството на Мишока ще доведе страната до гражданска война.> http://www.blitz.bg/news/article/232589
                        Това е целта явно, да отклонят вниманието от кражбите и южен ПОТОП
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Продигал,
                          ти не си от тези, дето постоянно висят в тази тема, за разлика от мен, ама ще ти кажа, че подобни идеи на тези на Любослава Русева аз самия на няколко пъти съм ги споделял тук. С това не се хваля, тъй като журналистката ги формулира много по-разбираемо от мен.
                          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...nerite,161206/

ЕТО ЗАРАДИ ТЕЗИ ДОБАВКИ СИ ДОВОЛЕН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ, НАЛИ?
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Импотентността на правителството на Мишока ще доведе страната до гражданска война.> http://www.blitz.bg/news/article/232589

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Продигал,
                              ти не си от тези, дето постоянно висят в тази тема, за разлика от мен, ама ще ти кажа, че подобни идеи на тези на Любослава Русева аз самия на няколко пъти съм ги споделял тук. С това не се хваля, тъй като журналистката ги формулира много по-разбираемо от мен.
                              Ама и аз няколко пъти съм казвал, че езика на омразата, който ГЕРБ възстанови в първичния му вид на пещерен антикомунизъм от началото на деветдесетте години, няма да ни доведе до нищо добро.
                              Погледни какво става по форумите!
                              Смърт на комунистите! Революция! Да ги обесим!

Какви комунисти бе? Комунистите сдадоха властта доброволно още 1990г. С отказа си от тоталитарния чл.Първи от Живковата конституция, с разтурването на Държавна сигурност, с деполитизацията на армията, полицията и съда... И други неща, да не изброявам. Ами комунистите се отказаха от тоталитарните методи, отказаха се от ДИКТАТУРАТА на пролетариата... какви комунисти бе?
                              А бре ти да нямаш висока темпераТУРА да ти го КАЖА:;
                              Комунистите нито за миг не са изпускали властта и всички политбюровци в комбина с ДС и шефове на МВР ограбиха над 150 милиарда. ето":
                              1.
                              как краде БСП преценете сами Данните са взети от Уикипедия
                              .
                              Станишев: Крадем по 2 милиона „На всеки колометър”
                              да се има предвид че лот 1 е пуснат 2006 г а само за 2007 има 12.5% инфлация а за 2008 8% инфлация и пак ГЕРБ спестява десетки милиарди.

Лот 1 Оризово-Стара Загора -38,7 km. изграден от БСП за 198,160 млн. лв. 1 КМ =5.12 МИЛИОНА
                              Лот 2 Стара Загора - Нова Загора 31,8 km построен от ГЕРБ за 137,868 млн. лв. с ДДС. 1 КМ =4.3355 МИЛОНА
                              Лот 3 Нова Загора – Ямбол е 35,7 km построен от ГЕРБза 133, 973 млн. лв 1 КМ = 3.753 МИЛИОНА
                              Лот 4 Ямбол Карнобат-49,28 км построен от ГЕРБ за (цената без ДДС - 174,705 млн. лв)1 КМ =4.254 МИЛИОНА.
                              Като прибавим и инфлацията от 20.3 % до 2009 и 11% (2009-2012) за последния лот се получава
                              1. Бсп строи за 5.12 милиона лв на километър
                              2. лот 2 - 4.3355 / 1.23 =3.525 милиона на километър
                              3. лот 3 - 3.753 / 1.23 = 3.05 милиона на колометър
                              4. лот 4 - 4.254 / 1.313=3.24 милиона лева на километър
                              ето още:
                              2.
                              www.youtube.com/watch?v=tGbttxSyvBU
                              .
                              .3.
                              Само с предизвиканият фалит на ЖАН Виденов обраха над 13 милиарда
                              спестявания на народа си.
                              Боклуци мръсни! Бог да ви накаже хаир да не видите крадливи ПЕС ове.
                              4.
                              Излезе списъка с хората със сметки в офшорна зона Кипър.

Списъкът е повече от показателен.

Видни представители:

Ето кои са тези славни българи:
                              Моника . Половинката на Серго е загубила невероятно много пари 12 милиона евро от авоарите си.
                              Румен Петков- министър на наркомафията
                              Румен Овчаров-министър на енергийната мафия
                              Николай Бареков-дудук на БСП
                              Георги Гергов български олигарх - шеф на БСП Пловдив
                              Кънчо Стойчев социолог.Един от собствениците на Галъп Интернешънъл България
                              .
                              Лили Иванова прима на българската естрада.
                              Поне 1.5 милиона евро
                              Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро.
                              Младен Михалев-Маджо бизнесмен. Създател на СИК. Има офшорни сметки и в Панама.
                              Мина Костова дъщеря на Иван Костов.
                              Христо Ковачки бизнесмен, солиден играч в българската енергетика.
                              Гриша Ганчев - соц олигарх
                              Валентин Димитров-Вальо Топлото.дясната ръка на Р.Овч. маша бушон
                              Димитър Желязков-Митьо Очите.
                              Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ.
                              Елена Вълчева дъщеря на бившия управител на БНБ Тодор Вълчев.
                              Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна,.
                              Last edited by 4ono; 09.11.2013, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Аз честно казано гледах днес един който много ми заприлича на Мечобиков по приказките, но като каза, че не бил моряк а писател, снех подозренията си, че някой лаладжия от форума може да участва в реален протест. Друго си е на топличко пред компа!
                                Не ви разбирам, защитавате парламент на който зам. председателя оня ден избяга като обикновен престъпник. Защитавате правителство което назначи за шеф на данс едно от най-емблематичните лица на олигархията. Защитавате хора които са абсолютно безпомощни пред бедствие каквото са алжирските и сирииските бежанци. Парламент в който са се коалирали комунисти с фашисти с откровени престъпници. Какво ви трябва още бе?
                                Не стигат това, ами броите и се подигравате на шепата хора които са излезли да отсрамят цялата нация.

Коментар

Working...
                                X