IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ти като толкова много ги защитаваш комунистите отговори на въпросите

1. Кой изтърва Христо Бисеров ???
    2. Кой насъска циганите срещу студентите ???
    3. Кой назначи Дебелян Пеевски ???
    4. На кого е човек Пламен Олигарски ??? (започва с Ч и завършва на ерепа)
    Аха да ти отговори ама няма куража.
    1.Кой?
    2.КОй?
    3.кОЙ?
    4.На КОГО???

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Проди, смени аватара, този не ти подхожда.
      Подводница трябва, от най-старите модели.
      Абе Факи, като каза подводница от най-старите модели, според теб къде е Монти. Да не гледа брадъра?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Подмазвач на кого или на какво?
        Комунист не е въпрос на самоидентификация, а по-скоро на поведение и манталитет. Тук ще видиш доста. Ти от кои си?
        Започва с к и завършва на умунис
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          не Ви следя в детайли спора, но ако това са важните.., аз видях нескопосано и истерично налагане на светоглед

Апропо, комунисти, живи, май не познавам, но мутри доста, а ти какъв го играеш ?

Ни си мафиот, нито дори еволюирал седесар, даже не си и лицензиран, да говориш от името на движението "широки мутри".
          Подмазвач ?!
          Подмазвач на кого или на какво?
          Комунист не е въпрос на самоидентификация, а по-скоро на поведение и манталитет. Тук ще видиш доста. Ти от кои си?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            не Ви следя в детайли спора, но ако това са важните.., аз видях нескопосано и истерично налагане на светоглед

Апропо, комунисти, живи, май не познавам, но мутри доста, а ти какъв го играеш ?

Ни си мафиот, нито дори еволюирал седесар, даже не си и лицензиран, да говориш от името на движението "широки мутри".
            Подмазвач ?!
            Ти като толкова много ги защитаваш комунистите отговори на въпросите

1. Кой изтърва Христо Бисеров ???
            2. Кой насъска циганите срещу студентите ???
            3. Кой назначи Дебелян Пеевски ???
            4. На кого е човек Пламен Олигарски ??? (започва с Ч и завършва на ерепа)
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Проди, смени аватара, този не ти подхожда.
              Подводница трябва, от най-старите модели.
              Last edited by Факушкa; 11.11.2013, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                А трябва да му го зададете сега.За да можете да изгоните престъпниците от ГЕРБ заедно с престъпниците от БСП.В противен случай всички ще гледаме нова серия на филм, който гледаме 24 години. Ако искате да сте различни от всичко досега направете нещо различно от всичко досега.Направете операция "Чисти ръце".Отървете се от всички престъпници - от тия от ГЕРБ, от тия от БСП, от тия от ДПС..... и най вече от олигофрените от Атака.Тогава, вервай ми, ще съм първия, който ще признае усилията ви.
                Така не се лекува зависимост. Първо да си признаят, че имат такава. След това да ги вържат или затворят. Ако ги е шубе да действат - за начало могат да си направят списък и .... е редно да му се помогне.
                Щото не е честно само Станишев да споменават.
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Петре,за мен по-голямо зло от комунизма няма!!!Това ,да лъжеш хората,че можеш да построиш някакъв рай,от това по-гадно нещо няма!!!БКП/С на последните избори лъжеше точно по този начин!!!Директно отстрелване на такива сифилистици трябва!!!
                  звучи цинично,но последните събития доказват това!!!
                  А кой се лъже е въпроса.
                  Ами простите селтаци.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Докато гониш герб и току виж комунистите изяли дървото

Щял да гони, муахахахахаххахахахахахааа!

Ти по-добре се запознай с текста на закона по-долу! С големи червени букви (като за комунисти) съм ти отбелязал важните пасажи!

Подмазвач ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Бе тебе те е страх от няколко мангала комунисти си тръгнал да бесиш.Изперкал ли си или си откачен или не си пиеш аповете редовно?Кой си ти да бесиш и вкарваш в затвора????
                      Петре,за мен по-голямо зло от комунизма няма!!!Това ,да лъжеш хората,че можеш да построиш някакъв рай,от това по-гадно нещо няма!!!БКП/С на последните избори лъжеше точно по този начин!!!Директно отстрелване на такива сифилистици трябва!!!
                      звучи цинично,но последните събития доказват това!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Бе тебе те е страх от няколко мангала комунисти си тръгнал да бесиш.Изперкал ли си или си откачен или не си пиеш аповете редовно?Кой си ти да бесиш и вкарваш в затвора????
                        Селтаците са първи, нема се пуашиш.

Коментар

А трябва да му го зададете сега.За да можете да изгоните престъпниците от ГЕРБ заедно с престъпниците от БСП.В противен случай всички ще гледаме нова серия на филм, който гледаме 24 години. Ако искате да сте различни от всичко досега направете нещо различно от всичко досега.Направете операция "Чисти ръце".Отървете се от всички престъпници - от тия от ГЕРБ, от тия от БСП, от тия от ДПС..... и най вече от олигофрените от Атака.Тогава, вервай ми, ще съм първия, който ще признае усилията ви.
                          Долу ръцете от АТАКА грахово зърно! Ти не отговаряш с тези глупотевини на основния въпрос КОЙ ще управлява като ги изметеш двете основни партии.
                          Българският народ направи веднъж една голяма грешка похабявайки голям ресурс за да се върнат сините на влас начело на престъпника Иван Костов! Той разпарчетоса България и я унищожи в голяма степен. Нищо по различно от 97-ма не ни чака освен връщането на ГЕРБ, който е още по голям разсипник и убиец на средната класа.
                          Лошото е, че и единия и другия имаха някаква харизма която кара хората да изтрещяват и да им вярват и да се прехласват пред такива темерути.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            До червено море, а ти знаеш ли къде са Лангерхансовите острови?
                            Ще го осъдя съвсем скоро!
                            Ха-хаааа!
                            Това са на кирето половите органи!

Коментар

+++6755432

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Ако Станишев не си го е задал този въпрос, който го задават и всички симпатизанти на БСП....

Ама той ТЕПЪРВА ще отговаря на този въпрос. След като изгоним престъпниците от ГЕРБ от властта и ЩЕ му го зададем.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X