IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ще се шири Истинския мутренизъм, крадлизъм, политически кретенизъм и Олигархизъм с монополизъм....
    Много думи и нищо не каза.

Кажи комунизъм и всички ще те разберат
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      М*****ама му стара, то Каспичан на две крачки бре !!!

Ма верно са в НС сите комундяци от 1944 та до ден днескашен.

Антикомунизъм липсва Кире. Ама истински антикомунизъм. По силен и от чешкия. Здравословен антикомунизъм липсва !!!
      докато такива като теб припяват песента за КОМУНИСТИ и борба с комунисти и ....бля-бля антикомунизъм ....ще се шири Истинския мутренизъм, крадлизъм, политически кретенизъм и Олигархизъм с монополизъм....

Коментар

• ...покрай вчерашното решение на БСП - ГЕРБ - Атака - дано на повече хора им светне защо се търсят явления, които да обсебват народното недоволство

И защо се търси, тези "казуси" да са контролирани.

Точно, както разиграха явлението, превърнато в казус - "Пеевски"

Тези, които крещят на площада "пеевски" следват плътно сценария на същите тези, които взеха вчера поредното "национално отговорно" решение.

Коментар

• Вчера четох, че в Гърция спират парите за държавна субсидия - издръжка на Хриси Авги(Златна зора), донякъде аналог на Атака с прието решение да няма такава, за партии, чийто лидер е разследван за терористична дейност...

Но не това е важното
          По този повод се спомена, че държавната издръжка за партии там е 11млн.е

Някой знае ли колко са били парите за издръжка на Нашите Партии за 2012г.??

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Студент е на изпит по история на БКП и абсолютно нищо не знае. Преподавателят отчаяно пита:
            - Знаете ли поне какво е станало на 9 септември 1944 година?
            - Не.
            - А за Маркс чували ли сте?
            - Не.
            - А за Ленин?
            - Не.
            - А бе, Вие от къде сте се взели такъв?
            - Аз съм от Каспичан.
            Изпитващият въздъхнал тежко, отишъл до прозореца и промърморил:
            - Ех, как ми се ще да плюя на всичко и да отида да живея в Каспичан!

ВСИЧКИ В НС СА КОМУНИСТИ
            М*****ама му стара, то Каспичан на две крачки бре !!!

Ма верно са в НС сите комундяци от 1944 та до ден днескашен.

Антикомунизъм липсва Кире. Ама истински антикомунизъм. По силен и от чешкия. Здравословен антикомунизъм липсва !!!
            tnm

Коментар

• преди няколко дни го бях постнала този материал, но сравнете пак вчерашното "отговорно" решение и тези приказки

тия не бяха ли против ТКЗС-тата
              а туй к'во е

Председателят на Българската асоциация на собствениците на земеделски земи Борислав Петков.

Доброволната комасация за България няма да успее. По-скоро трябва да има някакъв задължителен елемент. Тъй като собствеността не е само права, но и задължения. Законово трябва да бъдат задължени собствениците да участват в план за уедряване. Убеден съм, че 80% от тези собственици, които бъдат задължени да участват в това споразумение и дадат своя подпис, когато им се обясни от специалист каква е ползата от тази комасация, те ще се съгласят. Защото няма кой да е против 20 имота по 5 дка да отидат на едно място от 100 дка и да станат по-скъпи. Така че не става въпрос за принудителна комасация, а за задължително участие в плана за уедряване.

...

Ние предлагаме да се наложат конкретни изисквания за чуждестранните инвеститори, а не мораториум. Напиример, да се занимават само със земеделие и 80% от продукцията да я преработвате на място. Румъния и Унгария го направиха.

...туй, само за чуждестранните да важи ....значи, а българските - и на 100% могат да си изнасят непреработена продукция

Коментар

• Хубав ден на всички

Първоначално изпратено от B.Graham
                поредната слаба статия в Капитал
                Криволичи между популизма и стремежа за поляризиране...

Първата част на статията би могла да се задълбае в посока кои партии чии интереси пазят в ...едрото земеделие

Коментар

• Различните народи чакат различни неща. Българският народ чака Спасител, който никога не идва.

Коментар

• Фалшив профил във Фейсбук разобличил сексбомбата НЕК...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8753.html

Коментар

• Студент е на изпит по история на БКП и абсолютно нищо не знае. Преподавателят отчаяно пита:
                      - Знаете ли поне какво е станало на 9 септември 1944 година?
                      - Не.
                      - А за Маркс чували ли сте?
                      - Не.
                      - А за Ленин?
                      - Не.
                      - А бе, Вие от къде сте се взели такъв?
                      - Аз съм от Каспичан.
                      Изпитващият въздъхнал тежко, отишъл до прозореца и промърморил:
                      - Ех, как ми се ще да плюя на всичко и да отида да живея в Каспичан!

ВСИЧКИ В НС СА КОМУНИСТИ

Коментар

• Аз мисля, че герберската пасмина просто следва директивата: " да им помогнем да приемат противоконституционни решения, за които после те ще отговарят", пък каквото ще да става.
                        Другият вариант е просто натискът от руска страна върху всички говеда в парламента да направят всичко възможно най-бързо да ни изкарат от ЕС да е пределен.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          не виждам какъв е проблемът.
                          Проблемът са Фюрерът, Геят и Бандитко
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Хайде стига общи приказки!!! Това са наистина общи приказки. Решението е взето на основата на популизъм в най-изрядния му вид. Решението на ДПС от своя страна, по всяка вероятност действително е предизвикано от някакви външни договорки и обещания. За каква рая изобщо ми говориш? Не виждаш ли, че сме рая на дудуци в момента в собствената си страна от собствените си управници. Имаш ли земя? Обработваш ли я? Опитвал ли си да я продадеш? Ако не я обработваш, кой я обработва??? Този който в момента ти я обработва ли е символ и веруюто ти????
                            Ами да ти кажа!!! Аз имам, не я обработвам сам. 10 години ми я обработва селски тарикат като единствена възможност. За това време не получих и един лев, до момента в който не заплаших, че ще отида да я изора с джиповете. И кой според теб при условия на мораториум е най-големия собственик в момента? Да не би да са българи???? И стига с тази евтина земя. Земята в България отдавна гони цените на европейските земи.
                            Абсолютно вярно.

Някои хора продължават да отъждествяват земеделската земя с територията на България. А между двете неща няма нищо общо. Освен че се мерят в квадратни метри, декари.

Земеделската земя е средство за производство и като такова има стойност, респ. цена съответна на стойността, която може да създава. На практика земеделската земя си е стока и щом собственикът се подчинява на законите на страната не виждам какъв е проблемът.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Отдавна имах съмнения че си изперкал, но сега вече съм сигурен.
                              Много пъти съм казвал, че по-добре човек да мълчи и другите да мислят че може да е глупав, отколкото да си отвори устата и да разсее всякакви съмнения.

Донът ги разсея.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                                Чета във форума отзивите за днешното решение на НС и се чудя и се мая - що за хора са част от пишещите тук? Мислещи? Българи? Много се съмнявам.
                                Би трябвало за всички да е повече от ясно, че най-голямото зло, сполетяло България от доста години вече е "явлението" ДПС. В сравнение с него всичко друго е бели кахъри. Всички дърления между БСП и ГЕРБ, /да и СДС/ са като детски игрички на стражари и апаши.
                                Преди няколко години един от лидерите на ДПС има' наглостта пуплично да зави, че те ще определят какъв език ще се говори в Булгаристан и как ще се казва държавата ни. Не щитирам точно, а по памет. И какво? Пълен пас по български. А това е нещото, което трябваше да изкара на улицата всички, които се имат за българи. Абсолютно всички! Милиони.
                                Хора, мислете с главите си.! На кого ще оставите децата си? На рязани фесове ли, да се гаврят с тях ли?! На терористи, които строят паметници и чешми на "героите" си? На тези, които не се поколебаха да сложат бомба във вагона за майки с деца ли?
                                Тук не става въпрос за национализъм, фашизъм и пр. глупости. Залогът е много по-високо. И съвсем друг. Затова трябва да се гордеем с днешното решение на Българския Парламент. Независимо от последствията. Защото днес българите удържаха една победа над злото, наречено ДПС. Малка, но победа. За първи път от много време насам. И дано да не бъде последна.
                                И ако последват някакви санкции от страна на ЕС, посрещнете ги достойно! Нека това да е цената за опазването на Златната ябълка.
                                Хора, опомнете се! Голяма опастност е надвиснала над Отечеството ни.
                                Що се касае до т. нар. Европейски съюз...хм...Върви ни на Съюзи. Едва се отървахме от Съветския и се нахендрихме на Европейския. И каква е разликата?! Никаква. И преди и сега ни казваха как да живеем в собствената си страна.
                                Българи, опомнете се, докато не е станало късно! Стига сме били рая!
                                Хайде стига общи приказки!!! Това са наистина общи приказки. Решението е взето на основата на популизъм в най-изрядния му вид. Решението на ДПС от своя страна, по всяка вероятност действително е предизвикано от някакви външни договорки и обещания. За каква рая изобщо ми говориш? Не виждаш ли, че сме рая на дудуци в момента в собствената си страна от собствените си управници. Имаш ли земя? Обработваш ли я? Опитвал ли си да я продадеш? Ако не я обработваш, кой я обработва??? Този който в момента ти я обработва ли е символ и веруюто ти????
                                Ами да ти кажа!!! Аз имам, не я обработвам сам. 10 години ми я обработва селски тарикат като единствена възможност. За това време не получих и един лев, до момента в който не заплаших, че ще отида да я изора с джиповете. И кой според теб при условия на мораториум е най-големия собственик в момента? Да не би да са българи???? И стига с тази евтина земя. Земята в България отдавна гони цените на европейските земи.

Коментар

Working...
                                X