IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никанорчо в телевизора по БТВ. За съжаление излизам

Коментар

• Шамар за "експертното " правителство на Мишока Брюксел:България е най-слабото звено в Европейския съюз по отношение на енергийната независимост.Това гласи писмо на Генерална дирекция "Енергетика" до кабинета http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...veno_v_es_pri/
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        Добро утро
        1 ден!
        Така е !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Добро утро
          1 ден!

Коментар

• [/B]
            Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Впрочем този Бисеров НЕ Е НАШ?
            Моите са БСП.
            Бисеров си е ВАШ. Син "сив" кардинал. Бивш главен секретар на СДС.
            Ваш е Бисеров. Ваш.
            Виждаш ли защо постоянно те питам защо търпите негативите от лайната на ДПС: А ти се сърдиш и по-долу пишеш, че вече не съм ти бил "симпатичен" Съвсем добронамерено се обръщам към тебе с този въпрос. Лайната на ДПС продължават да се изсипват а ти казваш "наш'те престъпници поне си подават оставката".Няма да те питам Бисеров ваш ли е Който се е докоснал до ДПС не е прокопсал.Разкарайте ги, предизвикайте предсрочни избори, спечелете ги и управлявайте.Иначе Доган ще ви изпие силите, ще си прибере комисионните и после ще се събере с ГЕРБ.
            След време като се окажа прав ще почерпиш един "Капитан Морган" за това че съм те предупредил
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Моите са БСП.
              Ваш е Бисеров. Ваш.
              Ех, най-сетне да проявиш откровеност.Не, че ти се връзвахме на лъжите.

Коментар

Моите са БСП.
                Ваш е Бисеров. Ваш.
                ДПС и СДС ги създаде твоята комунистическа партия БСП. Така че са твои. И тъй като ние народът сме ви поставили на власт, а вие изтървахте Христо Бисеров, сте длъжни да отговорите на естествения ни въпрос. А той е:

Кой изтърва Христо Бисеров ??? Кой кОй коЙ
                tnm

Коментар

Ама пък ВАШТЕ престъпници дори оставка не си подават.
                  Така ваште престъпници по-готини ли са?
                  Аз така го разбирам.
                  Изобщо не го разбираш правилно. Престъпниците в затвора и да кажат КОЙ, КОЙ, КОЙ ни кара да избираме престъпници!!!!!!

Коментар

Моите са БСП.
                    Ваш е Бисеров. Ваш.
                    Аз нямам мои. Ако говориш за Иван Костов - Бисеров е Изгонен, изгонен, изгонен

Коментар

Моите са БСП.
                      Ваш е Бисеров. Ваш.
                      Значи техните подават оставки а ваште излизат през задните входове.
                      Я пак обясни, че нещо не се разбира кои са вашите и кои техните.
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Гигов, ти разбираш ли какво си написал бе човек???
                        Аз го разбирам така:
                        Да, наШТе са престъпници, но си подадоха оставката. Демек, наШТе са готини. А готини ли са бе мамка му????
                        Моите са БСП.
                        Ваш е Бисеров. Ваш.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз го разбирам така:
                          Да, наШТе са престъпници, но си подадоха оставката. Демек, наШТе са готини. А готини ли са бе мамка му????
                          Ама пък ВАШТЕ престъпници дори оставка не си подават.
                          Така ваште престъпници по-готини ли са?
                          Аз така го разбирам.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз го разбирам така:
                            Не са !!!
                            tnm

Коментар

Да ама при нас зам. шефа на парламента си подаде оставката и е на път да получи обвинение от прокуратурата
                              Аз го разбирам така:

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Не бой се, Цветанов няма да се отърве.Ще си получи заслуженото.Или поне се надявам да е така.
                                Няма да се отърве ако победи Великата Антикомунистическа Революция, отпочнала от 14тия ден на последното (дай боже) комунистическо правителство и продължаваща и в момента.

Иначе комунистите знаеш ли кога ще го вкарат в затвора ??? Точно никога !!! Не знам дали забеляза, как елегантно изтърваха Христо Бисеров. Ама няма да питам, кой го изтърва, с цел да не изглеждам простак.
                                Last edited by mechobikov; 09.11.2013, 08:46.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X