If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шамар за "експертното " правителство на Мишока Брюксел:България е най-слабото звено в Европейския съюз по отношение на енергийната независимост.Това гласи писмо на Генерална дирекция "Енергетика" до кабинетаhttp://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...veno_v_es_pri/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Впрочем този Бисеров НЕ Е НАШ?
Моите са БСП.
Бисеров си е ВАШ. Син "сив" кардинал. Бивш главен секретар на СДС. Ваш е Бисеров. Ваш.
Виждаш ли защо постоянно те питам защо търпите негативите от лайната на ДПС: А ти се сърдиш и по-долу пишеш, че вече не съм ти бил "симпатичен" Съвсем добронамерено се обръщам към тебе с този въпрос. Лайната на ДПС продължават да се изсипват а ти казваш "наш'те престъпници поне си подават оставката".Няма да те питам Бисеров ваш ли е Който се е докоснал до ДПС не е прокопсал.Разкарайте ги, предизвикайте предсрочни избори, спечелете ги и управлявайте.Иначе Доган ще ви изпие силите, ще си прибере комисионните и после ще се събере с ГЕРБ.
След време като се окажа прав ще почерпиш един "Капитан Морган" за това че съм те предупредил
Моите са БСП.
Бисеров си е ВАШ. Син "сив" кардинал. Бивш главен секретар на СДС. Ваш е Бисеров. Ваш.
ДПС и СДС ги създаде твоята комунистическа партия БСП. Така че са твои. И тъй като ние народът сме ви поставили на власт, а вие изтървахте Христо Бисеров, сте длъжни да отговорите на естествения ни въпрос. А той е:
Гигов, ти разбираш ли какво си написал бе човек???
Аз го разбирам така:
Да, наШТе са престъпници, но си подадоха оставката. Демек, наШТе са готини. А готини ли са бе мамка му????
Моите са БСП.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аз го разбирам така:
Да, наШТе са престъпници, но си подадоха оставката. Демек, наШТе са готини. А готини ли са бе мамка му????
Ама пък ВАШТЕ престъпници дори оставка не си подават.
Така ваште престъпници по-готини ли са?
Аз така го разбирам.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Аз го разбирам така:
Да ама при нас зам. шефа на парламента си подаде оставката и е на път да получи обвинение от прокуратурата
Аз го разбирам така:
Не бой се, Цветанов няма да се отърве.Ще си получи заслуженото.Или поне се надявам да е така.
Няма да се отърве ако победи Великата Антикомунистическа Революция, отпочнала от 14тия ден на последното (дай боже) комунистическо правителство и продължаваща и в момента.
Иначе комунистите знаеш ли кога ще го вкарат в затвора ??? Точно никога !!! Не знам дали забеляза, как елегантно изтърваха Христо Бисеров. Ама няма да питам, кой го изтърва, с цел да не изглеждам простак.
Коментар