IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    А всъщност някой да е очаквал друго от тия рубладжии ?!МС не е водил стенограма на срещата на Орешарски с "Газпром"За какво точно са се договорили двете страни остава загадка> http://www.capital.bg/politika_i_iko..._oresharski_s/

Ми много ясно, че всичко е тайна. Щото те от всичко крадат. И всичко подаряват на чужденците за така лелеяните от тях рушвети.

Аз лично си мисля, че момчето на Черепа кораво се е облажило !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• А всъщност някой да е очаквал друго от тия рубладжии ?!МС не е водил стенограма на срещата на Орешарски с "Газпром"За какво точно са се договорили двете страни остава загадка> http://www.capital.bg/politika_i_iko..._oresharski_s/

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Монти, а Петър Волгин и Веса Миризливата, и те ли са в ОНЯ списък ???

Щото ако не са аз лично ще ги впиша, имаш думата ми !!!
        Не е необходимо във форума да си проявяваш простотията. На кораба може да говориш каквито си искаш простотии.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ето ти списъка синтезиран.
          И какво не ви харесва. Така като гледам, всички те си заслужават названието четвърта подлога на властта.

Веса Варненска я няма, ама няма да връзвам косур на човека дето го е направил списъка. Никой не знае всичко. Хубава работа. Браво.

Да знаят хората, кой омаскарява студентите с тенденциозни репортажи и статии. И кой се опитва да лъска имиджа на комунистите, гръмоотводите и олигарсите.
          tnm

Коментар

Първо ти постни оня списък с четвъртите подлоги на властта, за да го видим всички. Защо ги криеш. Най вероятно там са агентите на ДС Иван Гарелов и Кеворк Кеворкян. Познах ли ??? Тях ли криеш ??? Че кой не знае за тях. То затова и никой вече не им гледа предаванията и не ги чете.

Хладилника отдавна победи телевизора !!!
            Ето ти списъка синтезиран.

Александър Симов
            Ангел Джамбазки
            Ангел Зафиров
            Ангел Славчев
            Андрей Вълчев
            Андрей Райчев
            Ани Алашка
            Бисер Миланов
            Богомил Бонев
            Борис Цветков
            Борислав Цеков
            Велислава Дърева
            Вени Марковски
            Весислава Танчева
            Владимир Танев
            Елена Кодинова
            Елена Маразова
            Емил Кошлуков
            Иван Бакалов
            Калина Андролова
            Калин Кирилов
            Катя Христова
            Кеворк Кеворкян
            Кольо Колев
            Ленко Петканин
            Любка Качакова
            Любомир Кольовски
            Любослава Русева
            Мария Пиргова
            Мирослава Кортенска
            Михаил Михайлов
            Николай Бареков
            Николай Михайлов
            Николай Николаев
            Нина Гергова
            Нора Стоичкова
            Петър Волгин
            Петър Кичашки
            Петьо Блъсков
            Радослав Каратанчев
            Радослав Петров
            Румен Петков
            Станислав Недков
            Тошо Тошев
            Явор Гечев
            Явор Дачков

Коментар

• Това си струва да се види, ако някой го е пропуснал сутринта.

http://novanews.bg/news/view/2013/11...ampaign=accent

Коментар

• Монти, а Петър Волгин и Веса Миризливата, и те ли са в ОНЯ списък ???

Щото ако не са аз лично ще ги впиша, имаш думата ми !!!
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Чакам за 100 път да ми кажеш ,какво е извършило...
                  Първо ти постни оня списък с четвъртите подлоги на властта, за да го видим всички. Защо ги криеш. Най вероятно там са агентите на ДС Иван Гарелов и Кеворк Кеворкян. Познах ли ??? Тях ли криеш ??? Че кой не знае за тях. То затова и никой вече не им гледа предаванията и не ги чете.

Хладилника отдавна победи телевизора !!!
                  tnm

Коментар

Правителството трябва да си поеме политическата отговорност и да си подаде оставката, за нещата, които извърши дотук. Няма да ти казвам на кои въпроси упорито отказват да отговорят за да не те дразня, но ти си ги знаеш.
                    Чакам за 100 път да ми кажеш ,какво е извършило...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Виждам, че си се разпознал сред троловете. Ама пък може би съм имал предвид Наивника? Но това не е важно.

Хайде моля те да кажеш какво да правим, когато открием корумпирани сред нас или сред нашите коалиционни партньори? Какво трябва да направим? Да забраним на службите да работят по тези сигнали, както правеше Цветанов и за което е подведен под отговорност? Или да оставим службите и прокуратурата да си свършат работата? Както беше направено в случая Бисеров.

Каквото и да направим въпросът ви е Защо го правите?
                      Зайо защо си с шапка? Зайо защо си без шапка?
                      Правителството трябва да си поеме политическата отговорност и да си подаде оставката, за нещата, които извърши дотук. Няма да ти казвам на кои въпроси упорито отказват да отговорят за да не те дразня, но ти си ги знаеш.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        [/B]

Виждаш ли защо постоянно те питам защо търпите негативите от лайната на ДПС: А ти се сърдиш и по-долу пишеш, че вече не съм ти бил "симпатичен" Съвсем добронамерено се обръщам към тебе с този въпрос. Лайната на ДПС продължават да се изсипват а ти казваш "наш'те престъпници поне си подават оставката".Няма да те питам Бисеров ваш ли е Който се е докоснал до ДПС не е прокопсал.Разкарайте ги, предизвикайте предсрочни избори, спечелете ги и управлявайте.Иначе Доган ще ви изпие силите, ще си прибере комисионните и после ще се събере с ГЕРБ.
                        След време като се окажа прав ще почерпиш един "Капитан Морган" за това че съм те предупредил
                        Виждам, че си се разпознал сред троловете. Ама пък може би съм имал предвид Наивника? Но това не е важно.

Хайде моля те да кажеш какво да правим, когато открием корумпирани сред нас или сред нашите коалиционни партньори? Какво трябва да направим? Да забраним на службите да работят по тези сигнали, както правеше Цветанов и за което е подведен под отговорност? Или да оставим службите и прокуратурата да си свършат работата? Както беше направено в случая Бисеров.

Каквото и да направим въпросът ви е Защо го правите?
                        Зайо защо си с шапка? Зайо защо си без шапка?

Коментар

Много пие напоследък Вероятно се плаши от 10%-ните "съкращения " на държавните служители
                          Браво....!
                          Ти да не си си продал ника....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART;1059532138[SIZE="4"
                            ]Стамболов,респект - въртиш,сучиш ама все гъза ти отвънка!

Днес два-три пъти инициира дискусия със себе си (т.е с другия ти ник - Греъм) и след като никой не ти флезе в тона се изнерви за пореден път на комунистите и мина в директно "настъпление" ....[/SIZE]И откога "достойния президент" се превърна в Рошко?!

l:
                            Това ,вярно ли е...
                            Ако е вярно ,вярно всички сте манипулатори ...

Коментар

Има съществена разлика да сравняваш личностите на двамата премиери и това да сравняваш управлението на две партии/колаиции като цяло.Ако не го схващаш толкова по-зле за тебе.При гербаджийте поне нямаше замшеф на парламента перач на пари.
                              ПРЕМИЕРА БОРИСОВ И ЗАМ ПРЕМИЕРА ЦВЕТАНОВ СА ПРОВОДНИК НА КОРУПЦИЯ ,ДЛЪЖНОСТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ НАЙ ВИСОКО НИВО...
                              За това има записи ,
                              Полувината министри ,начело с министъра на земеделието Найденов ,министъра на образованието..., Трайчо ,онази от кръстопътя са следствени, Плевналиев. и ...
                              Дянков са дадени на прокурор..
                              То за какво правителство ми Говориш.... Като има сменени 20 министри за несправяне...
                              Ами Фидоската ,Емо фаса ,Калинката ,Румяна Желева и конвликта на интереси...

Ти си се определил ...нашите са добри а другите са лоши...
                              Ясен си....
                              Жалко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                                Добро утро
                                1 ден!
                                Здравейте циркаджии! Тоа път номера нема да мине, плочата е изтъркана, нале

Коментар

Working...
                                X