IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Синджирите, Не ми отговаряте на въпроса. Лаладжии,
    нямате мнение, явно. или сте срамежливи революционери
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ОСТАВКА!!! БОКЛУЦИ!!! И специално за гигов # ВЕДНАГА!!!

Коментар

• Поредната ,,бомба ''пусната от Дудука се оказа партенка !!ПИК разкри кой е на снимката с Иво Карамански! Иван Кочев от Пазарджик: Това съм аз!

ПИК разкри кой е до Иво Карамански на скандалната снимка, която извади Николай Бареков.
        Това е Иван Кочев от Пазарджик. Медията ни единствено се свърза с г-н Кочев.
        "Действително съм аз на снимката, а не Бойко Борисов. Снимката е правена през 90-те години, но не си спомням кога точно", обясни Кочев пред ПИК. На въпрос с какво точно се занимава, той отговори: "С частна дейност".
        "На снимката не е и Киро Японеца, а друг човек. Тогава с Иво Карамански бяхме на дело, но подробности не си спомням", категоричен е Кочев.
        40-годишният мъж е втрещен, че негова снимка се показва в публичното пространство.
        "Това е стар кадър, не знам откъде са го взели. Нищо повече не мога да ви кажа", завърши Кочев.
        http://pik.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%...ews116306.html
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ако някой е извършил престъпление ,но не е осъден...ОЩЕ ..означава ли че не е престъпник...
          Говоря за случая с Мишо Бирата и случая с Кокинов..
          Когато наричаш някого престъпник, без да има влязла в сила присъда, постановена от български съд, сам ставаш субект на престъплението клевета!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Така е мармаладче. Предполагам че вече шефа ти те е изгонил от работата и си му казал, че спиш с жена му. Затуй си луднал.
            Гигов, бъркаш ти казах. Ето ти бонус- предния ми ник е много по-стар, има бан и от тогава не съм влизал. Просто си хаправих нов. И още един бонус - никога не съм писал от два ника едновременно изключая вчера от този на орешака.

Коментар

• Веригата за цигари и вестници Lafka, собственост на "Булгартабак", се разшири и в Кърджали, съобщи capital.bg.

С общо 21 гласа на ДПС и един независим общинският съвет прие инвестиционното предложение на "Булгартабак" да бъде проведен конкурс за общо 21 нови павилиона за цигари и вестници в града. Против са били съветниците от ГЕРБ и БСП, пише журналистката Десислава Николова.

Предложението е направено от кмета Хасан Азис с мотивите, че повечето павилиони в града са на 35 години, напълно амортизирани, в неугледен вид и загрозяват градската среда. Срещу павилионите от Lafka са обещали да ремонтират спирките на градския транспорт.

Вместо да пусне конкурс за всяко петно поотделно обаче, общината решава да проведе общ конкурс, като условията са стандартни и за досега предлаганите от "Булгартабак" договори в големите градове - наемът е за срок от 10 години, павилионите са до 6 кв.м, играе се за всички обекти заедно, за да не могат да бъдат допуснати други участници.

Според одобреното предложение на кмета кандидатите за наематели трябва да представят финансово-обезпечена инвестиционна програма за не по-малко от 300 хил. лв. в павилиони и да внесат гаранция от 50 000 лева, че в срок до шест месеца ще изпълнят програмата си.

Началната месечна наемна цена на павилион е 70 лева в централната градска част и по 50 или 30 лева на павилион в по-отдалечените райони.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Е тук не позна. Един куп смехотворни от гледна точка на правната квалификация "обвинения" (което ще ти каже всеки студент трети курс, който е минал изпита при Сашо Стойнов), подкрепени от бареков лай не квалифицират някого като престъпник!

П.П. Което не означава, че някой не е извършил престъпление. Но ако е така имате си Цацаратура, нека да докаже!
                Ако някой е извършил престъпление ,но не е осъден...ОЩЕ ..означава ли че не е престъпник...
                Говоря за случая с Мишо Бирата и случая с Кокинов..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ти защо не си признаваш, че си същият оня нещастник marmalad, когото баннаха на 14,08,2013 защото беше започнал да псува като каруцар във форума? И който в десетина поста изрече повече гнусотии и обиди отколкото всички тук не изписват и за десет дни? И след бана на 16,08 се логна с нов никнейм и започна пак да ръсиш обиди по форума.
                  Впрочем ето линк към страницата в профила на същия мармалад.
                  http://www.investor.bg/users/index/31375/2/1.html
                  Не искам да повтарям обидите, които си изрекъл там, защото ще ме изтрият, ама са абсолютно същите, каквито ръсиш във форума и под новия си ник.
                  Впрочем има и няколко други признака за идентичност на двата ти ника.
                  Например поставяне на главна буква на личните местоимения Аз, Ти.
                  Или използването на този знак # .
                  Или навика да се прогнозира "оставка" до часове ил до дни.
                  Ето едно изреченийце на мармалад.

Така е мармаладче. Предполагам че вече шефа ти те е изгонил от работата и си му казал, че спиш с жена му. Затуй си луднал.
                  ХОРЕЙШО ГИГОУ отново с грандиозно разкритие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                    Прав си, но много скоро ще са история!
                    #ОСТАВКА
                    Ти защо не си признаваш, че си същият оня нещастник marmalad, когото баннаха на 14,08,2013 защото беше започнал да псува като каруцар във форума? И който в десетина поста изрече повече гнусотии и обиди отколкото всички тук не изписват и за десет дни? И след бана на 16,08 се логна с нов никнейм и започна пак да ръсиш обиди по форума.
                    Впрочем ето линк към страницата в профила на същия мармалад.
                    http://www.investor.bg/users/index/31375/2/1.html
                    Не искам да повтарям обидите, които си изрекъл там, защото ще ме изтрият, ама са абсолютно същите, каквито ръсиш във форума и под новия си ник.
                    Впрочем има и няколко други признака за идентичност на двата ти ника.
                    Например поставяне на главна буква на личните местоимения Аз, Ти.
                    Или използването на този знак # .
                    Или навика да се прогнозира "оставка" до часове ил до дни.
                    Ето едно изреченийце на мармалад.
                    А иначе си знаете #оставка или #фостата все тая, червените гаджали си отиват. Най- много месец още да изкарат.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ПрЕАтели докато си чешаме езиците туканка България загива.
                      НА БУНТ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Е и? Като няма за кого да седим и да търпим тези които ни крадът с 200 000 000 на седмица.
                        ТАКА ЛИ? ТаКА ли???
                        Не !!!

ОСТАВКА !!!
                        ВЕДНАГА !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          Един въпрос към късащите синджиря. Ако ако я докарате до избори за кого ще гласувате. ЗА КОЙ.. ЗА КОГО?.. КОЙ
                          Е и? Като няма за кого да седим и да търпим тези които ни крадът с 200 000 000 на седмица.
                          ТАКА ЛИ? ТаКА ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Странно, защо има хора дето още не разбират това ???
                            Глупости, не разбират?!? Разбират много добре, ама НЕ ИМ ОТТЪРВААА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              Един въпрос към късащите синджиря. Ако ако я докарате до избори за кого ще гласувате. ЗА КОЙ.. ЗА КОГО?.. КОЙ
                              Ами всеки според разбиранията и умствения си капацитет бре другарю!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                А какво става с една държава на която бившия премиер и възможен бъдещ са мафиоти и престъпници ,...заедно със зам.премиера....и10 министри от правителството...и полувината депутати...
                                Е тук не позна. Един куп смехотворни от гледна точка на правната квалификация "обвинения" (което ще ти каже всеки студент трети курс, който е минал изпита при Сашо Стойнов), подкрепени от бареков лай не квалифицират някого като престъпник!

П.П. Което не означава, че някой не е извършил престъпление. Но ако е така имате си Цацаратура, нека да докаже!

Коментар

Working...
                                X