IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Ако не платил по банков път, защо се подписал на нотариалния акт, че е платил в брой. Документ с невярно съдържание!!!
    Питай нЕкой, който е правил поне една-две сделки с недвижими имоти и той ще ти каже.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      Аве аз ли съм тъп нещо, та не го вдявам то удостоверение на райфайзена ? "лицето поддържа разплащателна сметка в евро, от която на дата хххх е нареден валутен превод към сметка на Росен Асенов Плевнелиев при National ..."

Не разбирам от банкови дела кой знае колко, ама според това удостоверение излиза, че е прехвърли пари към негова си сметка в гръцка бананка ?
      Ами точно така. Роско праща от ДБ и от Райфа, към сметка на Роско в НБГ. От ДБ е превел кинти и за такси, от Райфа не е видимо.

Коментар

• Лекарите спират работа поради липса на пари

http://pik.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%...ews109662.html

Ако случайно не успеете да пуклясате зимата от студ и мраз, то някоя пневмонийка със сигурност, ще ви довърши

Коментар

• Нова схема! Мошеници жилят депутати с пари за път

http://www.blitz.bg/news/article/228879

Една от малкото новини, които ме карат да се гордея, с това, че съм българин

Коментар

• Скандално!
            Еротичен модел назначен в НЕК! Снимки...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_9974.html

Коментар

• Ексклузивно видео: Жената-камикадзе взривява автобуса във Волгоград!...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_6864.html

Коментар

• Борисов не си представя държава, която пак ще си избере Станишев
                http://www.mediapool.bg/borisov-ne-s...ews212564.html

Не мога да си представя държава, в която да изберат Сергей Станишев отново на власт. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на център за настаняване от семеен тип за хора с лека умствена изостаналост в смядовското с. Веселиново.

"Те само лъжат. Обещаха да сторят "Белене”, но няма да го сторят. Обещаха вдигане на данъците, но няма да ги вдигат. Обещаха увеличение на пенсиите, но няма да ги увеличат. Колкото и да не е експерт Орешарски, знае, че пари няма”, каза Борисов в понеделник.

"Едно мъжко нещо направи – през 2009 година - дойде и призна, че оставя държавата, потопена с половин милиард, за това му благодаря”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Според него този парламент е нелегитимен, а това, че Михаил Миков е казал пред студентите, че не го интересуват протестите и ще продължат да управляват, е наглост. Борисов поясни, че от ГЕРБ не са внесли планирания вот на недоверие за култура, защото има две по-важни теми за държавата, по които трябва да се дебатира – бежанците и продажбата на земеделска земя на чужденци.

"Предложението ни към "Атака” е ясно – не се регистрираме, докато тези теми не влязат като първа точка. Не става въпрос да правим нещо заедно, това са приоритетни теми за държавата”, заяви Бойко Борисов.

В новооткрития център в Смядовско ще бъдат осигурени 14 работни места на хора от населеното място. Цялата стойност на проекта е малко над половин милион лева, като 270 000 лв. са собствени средства на община Смядово, а 238 000 лв. са усвоени по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси”.

"Искам да похваля общинския съвет и кметицата на община Смядово за проектите. При бюджет от 5 млн. лв. на общината, Иванка Петрова е усвоила 8 млн. евросредства за последната година и половина. Тя е открила повече работни места от Пламен Орешарски”, каза Бойко Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Много изчистена таз сметка в Етники банк (НБГ) грам такса няма за входящи парички
                  Аве аз ли съм тъп нещо, та не го вдявам то удостоверение на райфайзена ? "лицето поддържа разплащателна сметка в евро, от която на дата хххх е нареден валутен превод към сметка на Росен Асенов Плевнелиев при National ..."

Не разбирам от банкови дела кой знае колко, ама според това удостоверение излиза, че е прехвърли пари към негова си сметка в гръцка бананка ?

Коментар

• Прокуратурата ще проверява кмета на Пловдив след разпространени аудиозаписи

Ти па сега се сетИли!
                    Къде беше прокурВатурата преди две години, когато излезе записа? Въртяха сФирки на Бойко!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Ами документ, че Роско от ДБ превежда на Роско в НБГ. Какъв е проблемът??
                      Два превода. Ако тези 705 000 са банков превод /код 021/ то тогава, какво са долните 83200 /код 068/. Макар че е възможно да са някаква такса. Но на кой му пука в края на краищата
                      Много изчистена таз сметка в Етники банк (НБГ) грам такса няма за входящи парички

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                        Че какво лошо има? Хубаво си е мацето!
                        Ти кво искаш? Да назначат грозната ти майка ли бе? Ми тя като свинкя!
                        Плакни очички там в картинките не коментирай майка ми, че вие военните винаги първи сдавате фронта - като стане напечено и имате навика да се разстрелвате в тиквата

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          И кво точно пък не ти харесва мацката???
                          http://www.nomer69.com/2011/11/elib/
                          Не бе екстра си е, сигурен съм, че е и изключение от правилото, че блондинките са кухи лейки Просто я виждам, как ще седне, ще се хване здраво на работа и 2та милиарда дълг на НЕК ще се изпарят, и даже ще излезне на печалба

Нали знаете, че НЕК не е пред фалит, ами си е в тотален фалит Не плаща не ТЕЦовете, те съответно не плащат на мините, съответно миньорите седят гладни без заплати , ако започнат ефективни стачки, ще настане енергиен ХАОС , зимата ще се греете със свещи !!! Ма инак ще си гледате блондинката и ще си плакнете очичките, може па това да ви стопли

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                            Гола блондинка назначена на апетитна длъжност в НЕК

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews109620.html

Дааа, сегашните управляващи не с кофи, ми направо са докарали багери и копаят ли, копаят дъното , с една едничка цел - да докажат правотата в теорията на Айнщайн, че човешката глупост е безгранична
                            Така е Деляне. Ти щом си вече на наша страна, кажи кога требе да го дигнеме востанието !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ааахахахахааааа... факсимилето от президента предоставено на в-к ТРУД за банковия превод при покупката на имота му в Гърция ... от Дойче Банк ... ааахахаххааааа....

www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2384244

СЕГА МИ ОБЯСНЕТЕ КАКЪВ Е ТОЗИ ДОКУМЕНТ НА ОФШОРКО ОТ DB
                              Ами документ, че Роско от ДБ превежда на Роско в НБГ. Какъв е проблемът??
                              Два превода. Ако тези 705 000 са банков превод /код 021/ то тогава, какво са долните 83200 /код 068/. Макар че е възможно да са някаква такса. Но на кой му пука в края на краищата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                ааахахахахааааа... факсимилето от президента предоставено на в-к ТРУД за банковия превод при покупката на имота му в Гърция ... от Дойче Банк ... ааахахаххааааа....

www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2384244

СЕГА МИ ОБЯСНЕТЕ КАКЪВ Е ТОЗИ ДОКУМЕНТ НА ОФШОРКО ОТ DB

Коментар

Working...
                                X