IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• К'ва ще бомба да е с удоволствие бих я оставил да ми гръмне в ръцете
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Това са бомби. Със ЗАКЪСНИТЕЛ !!!
      Абе това си е секс бомба с пряко поразяване, къв закъснител те гони бре
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Росен Плевнелиев: Свидетели сме на безпрецедентни опити за дискредитиране на Президентската...
        president.bg
        През последните няколко месеца сме свидетели на безпрецедентни опити за дискреди...Вижте повече
        преди 4 минути · Редактирано · Харесвам · 2
        Slavka Slavova Колкото повече се "изяснява", толкова повече прецедентчето се превръща в голям ПРЕЦЕДЕНТ.
        преди 2 минути · Харесвам · 1
        Dima Nikolova хаха, няма лошо. Да покаже превода на парите в гръцката банка! Откъде точно са попаднали там! Ако има изобщо превод отнякъде... мирише ми на офшорно преводче. Абе, щеше ли да се бави, ако можеше да го докаже немедленно с превод от банка в България?
        Атанас Цанков Абе офшорко, дай документа да го видим, стига с тези празни приказки и закани!
        преди около минута · Харесвам · 2
        Vladimir Mitsov Значи роско дава НАКУП едни 700 хиляди лева на ТРИМА продавача ?
        не лева, а евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ами точно така. Роско праща от ДБ и от Райфа, към сметка на Роско в НБГ. От ДБ е превел кинти и за такси, от Райфа не е видимо.
          Продавачите на имота са трима, а превода в НБГ е един 705 х. евро???

Коментар

Valeri Tarandov
            Държавната глава бил платил с чекове на Националната банка на Гърция... Нали беше по банков път бе, роско марсянски... ама в нотариалния акт пише в брой. Има ли дебил, дето ще се хване на това детинско обяснение за пране на пари?! Кой ще си продаде имота срещу чекове бе, марсянско човече!..

Ма има ли си виличка за 700к евро в гръцко ? Има си . А ти си немаш ! И те е яд и затова го оплюваш Като не те кефи, ходи при дудука да викате заедно под прозорците му, в тоя форум нема шанс некой да те чуе и да ти обърне фнимание

Коментар

Valeri Tarandov
              Държавната глава бил платил с чекове на Националната банка на Гърция... Нали беше по банков път бе, роско марсянски... ама в нотариалния акт пише в брой. Има ли дебил, дето ще се хване на това детинско обяснение за пране на пари?! Кой ще си продаде имота срещу чекове бе, марсянско човече!..

Банков превод в брой- нова платежна услуга, автор Росен Плевнелиев!!!

Коментар

• Росен Плевнелиев: Свидетели сме на безпрецедентни опити за дискредитиране на Президентската...
                president.bg
                През последните няколко месеца сме свидетели на безпрецедентни опити за дискреди...Вижте повече
                преди 4 минути · Редактирано · Харесвам · 2
                Slavka Slavova Колкото повече се "изяснява", толкова повече прецедентчето се превръща в голям ПРЕЦЕДЕНТ.
                Dima Nikolova хаха, няма лошо. Да покаже превода на парите в гръцката банка! Откъде точно са попаднали там! Ако има изобщо превод отнякъде... мирише ми на офшорно преводче. Абе, щеше ли да се бави, ако можеше да го докаже немедленно с превод от банка в България?
                Атанас Цанков Абе офшорко, дай документа да го видим, стига с тези празни приказки и закани!
                преди около минута · Харесвам · 2
                Vladimir Mitsov Значи роско дава НАКУП едни 700 хиляди лева на ТРИМА продавача ?

Коментар

• Valeri Tarandov

Коментар

• БРАВО МУТРОКОМУНИСТИ
                    Иво Инджев: Защо ГЕРБ мълчи за Плевнелиев, те го избраха!
                    Истината е, че Бойко Борисов е искал да стане президент, смята журналистът
                    Публикувано: 21 окт. 2013, 18:51 | Обновено: 21 окт. 2013, 18:51
                    Разпечатай
                    прочитания: 1926 | коментари: 16
                    София, България

Интересна теория на конспирацията, както самият той я определи, разви журналистът Иво Инджев за аферите около президентът. "Защо ГЕРБ мълчат за Росен Плевнелиев, нали те го избраха! Не е ли чудно това? Сега Плевнелиев е сам. Моята теория, е че Бойко Борисов е искал да стане президент", заяви Инджев в "Още от деня" по БНТ.Колегата му Иван Бакалов пък "заподозря" Цветан Цветанов. "Той трябваше да стане президент, но много се компроментира и Борисов се видя принуден да предложи Плевнелиев", коментира Бакалов. /БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Това не са ТЕЦове бе! Това са млекоцентрали!
                      Как не са те уволнили още като не ги различаваш?
                      Работата ми е далеч от енергетиката и са ми простени грешки. Макар,че тия млекоцентрали зимата и за ТЕЦ-ове стават.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Това са бомби. Със ЗАКЪСНИТЕЛ !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Това девойче има поне два ТЕЦ-а, които добре се виждат.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                            Е некъде де, аз къде виде, да съм против Ма като зъзнете зимата на студено и тъмно, да не станете вие само против тогава
                            Това девойче има поне два ТЕЦ-а, които добре се виждат.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Що бе?Убаво е момето. Нека изкара нЕкойлеф девойчето, че да си купи нЕкоя дрешка.Можеше да ми я сложат за шефка днес а началниците ми представиха .....
                              Е нека де, аз къде виде, да съм против Ма като зъзнете зимата на студено и тъмно, да не станете вие само против тогава
                              Last edited by dosadnik_3; 21.10.2013, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                                Гола блондинка назначена на апетитна длъжност в НЕК

http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%...ews109620.html

Дааа, сегашните управляващи не с кофи, ми направо са докарали багери и копаят ли, копаят дъното , с една едничка цел - да докажат правотата в теорията на Айнщайн, че човешката глупост е безгранична
                                Що бе?Убаво е момето. Нека изкара нЕкойлеф девойчето, че да си купи нЕкоя дрешка.Можеше да ми я сложат за шефка днес а началниците ми представиха .....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X