Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми те утре и ще поискат и Луната да свети в синьо...
Да се смееш или да плачеш...
Правилно Борисов ги пращаше да копат картофи....но тогава мълчаха....
За друго не стават... юристи с морал...Смях.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПравилно Борисов ги пращаше да копат картофи....но тогава мълчаха....
За друго не стават... юристи с морал...Смях.........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпомням си зимата на 90/91 година.... Надъхани студенти, затворихме МЕИ-то във Варна. Имаше някви, дето и те питаха, дали разбираме какво правим.
Изтърсихме се и в София по едно време
Така че, не си мисли че дъжд вали.
Дано да им е просветнало, че ги ебават и от ляво и от дясно, а да не заработват по някой лев. В тях ни е надеждата
Спомняш ли си Кошлуков ами бях в тези протести и заедно се правихме на шутове........
даже имахме и нормални искания за безплатно обучение , способни квалифицирани преподаватели, автономни вузове, студенски съвети, деполитизация и т.н....
А сега някакви политотрепки искат оставка на правителство и КС...
Ами те утре и ще поискат и Луната да свети в синьо...
Да се смееш или да плачеш...
Правилно Борисов ги пращаше да копат картофи....но тогава мълчаха....
За друго не стават... юристи с морал...Смях.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение[B][SIZE="5"]
"На мъдростта последните предели
постигнах днес: живот и свобода
добива само този, който смело
ги завоюва всеки ден в борба!"
Той е най мъдрия световен философ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпомням си зимата на 90/91 година.... Надъхани студенти, затворихме МЕИ-то във Варна. Имаше някви, дето и те питаха, дали разбираме какво правим.
Дано да им е просветнало, че ги ебават и от ляво и от дясно, а да не заработват по някой лев. В тях ни е надеждата
Свободните хора не знаят какво правят. Те просто го правят !!!
Свободата е обратното на комунизъма.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Доган: Турция трябва да отнеме от територията на България! /скандално видео!/
Хубавото е че вече сме официално информирани за намеренията им и знаем какво да очакваме след 4-5 години или по-скоро какво ще се случи.
http://www.epochtimes-bg.com/00EF/1p...3o7nn31x1.html
http://vbox7.com/play:7d7072b5
П.П. Не знам защо модератора ми изтри отделната тема за това събитие?!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДали разбират какво правят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ravitelstvoto/
Студенти, участвали в акцията от сряда сутринта по окупацията на най-голямата аудитория в Софийския университет, днес завзеха и 13-а зала във Факултета по журналистика. В Лесотехническия университет и и във Факултета по математика и информатика на СУ също има блокирани аудитории. По-късно най-вероятно ще има подобни акции и в НБУ.
Студентите са влезли днес на лекция на доцент Андриана Евтимова в най-голямата зала на Журналистическия факултет, където е имало 30 първокурсници. Част от тях, подобно на колегите им от вчера, не са били съгласни обучението им да бъде прекъснато. Организаторите на акциите от групата "Ранобудните студенти" разговарят с тях, за да ги убедят, че те като бъдещи журналисти трябва да се интересуват от ставащото в страната и да участват в акциите
Дали разбират какво правят.....
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...izkoreneno_no/
Злото може да бъде спирано само с ежедневни, непрестанни, изнурителни и неблагодарни усилия. Опасни и неблагодатни усилия. Защото ако прекалено много започнете да спирате злото, то в акт на самозащита ще отвърне с някаква мярка.
И още нещо, че вероятно поради вашата невероятна младежка енергия, но и поради сравнително скромния ви жизнен опит вие си мислите, че злото може да бъде спряно. Колеги, то не може нито да бъде спряно, нито изличено. Това е все едно да кажете - ще премахнем корупцията. Няма да я премахнете. Повечето хора страшно се кефят да бъдат корумпирани.
Злото е нещо, което дава страхотни облаги, затова вие не можете да го изкорените, може да го ограничавате непрекъснато. Лошото е, че за неговото ограничаване са необходими непрестанни, ежедневни усилия. Както ви казах, освен неблагодарни може да се окажат и опасни.
Ако и в бъдеще се опитвате да спирате злото, бъдете сигурни, че ще платите цена.
Злото няма да изчезне,
въпреки това си мисля, че си струва тази борба.
Защото както ви казах, когато гледаме само лоши примери, ние постепенно се подаваме.
Искам да свърша с две неща: едното е изказването на един протестански свещеник в нацистка Германия: Той казва: "когато дойдоха да вземат евреите, аз мълчах, защото не бях евреин. После те дойдоха да вземат комунистите, аз пак мълчах, защото не бях комунист. А когато дойдоха да вземат мен, нямаше никой останал, който да говори".
Благодаря ви, че сте останали и наистина евала.
И да свърша с избрани откъси от заключителния монолог на Фауст на Гьоте, не са много, спокойно.
Край планината блато се разстлало,
отравя въздуха, руши делото ми
да отведа водата застояла,
ще е последна висша цел в живота ми
...
На мъдростта последните предели
постигнах днес: живот и свобода
добива само този, който смело
ги завоюва всеки ден в борба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАйде сега,човек и да не е красив!!!
Че стряскащо беше в началото с Пеевски, областния, Иванов и т.н.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОкупираха и журналистическия факултет
Окупираха две зали и във факултета по математика и информатика
http://svobodennarod.com/
Сега остава и чистачките в НС да окупират по тъмно пленарната зала
Студенти, участвали в акцията от сряда сутринта по окупацията на най-голямата аудитория в Софийския университет, днес завзеха и 13-а зала във Факултета по журналистика. В Лесотехническия университет и и във Факултета по математика и информатика на СУ също има блокирани аудитории. По-късно най-вероятно ще има подобни акции и в НБУ.
Студентите са влезли днес на лекция на доцент Андриана Евтимова в най-голямата зала на Журналистическия факултет, където е имало 30 първокурсници. Част от тях, подобно на колегите им от вчера, не са били съгласни обучението им да бъде прекъснато. Организаторите на акциите от групата "Ранобудните студенти" разговарят с тях, за да ги убедят, че те като бъдещи журналисти трябва да се интересуват от ставащото в страната и да участват в акциите
Дали разбират какво правят.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМоже да е боклук, но поне последно изскочилите назначения в НЕК и ДФ Земеделие показват тънък усет към естетика в гилдията на техническите сътрудници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениес КОГО ДА ГО СМЕНЯТ,
КАТО ВСИЧКОТО КОМУНЕ Е БУКЛУКYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе, защитиха правото на емигрантите, които сега крепят пазара на имоти в десетина града, да имат право да купят и земята около тези градове....
Искаме или не, вярваме или не, но доста от емигрантите в Турция се замогнаха и сега имат желание да купуват земя....Много земя....
Щото са с единия крак в България и след пенсия се връщат...Факт !Почти съм сигурен,че 99% от изселниците имат и българско гражданство.Така че,какво точно ги касаят,там,разни мораториуми и прочие...
Коментар
Коментар