IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Какви аргументи бе????
    ТИ някога да си привеждал аргументи???
    Ами че ти постоянно тролиш, обиждаш... Червени свине... това ли е аргумент бе !
    Червени свине е факт, не обида.

Ама вие червените комуноидни тролове какво правите тук бе?!?
    Я марш на контра протеста, ПЕТНОТО да ви разясни програмата за близката оставка?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Достойна позиция. Трябва да се подкрепят студентите те са бъдещетоПроф. Георги Близнашки:"Подкрепям студентите с цялото си сърце и душа... Гордея се, че моите студенти са в първите редици и сега за отстояване на демократичните принципи на обществото ни." http://offnews.bg/index.php/259088/p...p-se-samoubiva

На живо > http://offnews.bg/index.php/259146/u...denti-na-zhivo
      +65536

Нагънахме ги червеняците. Даже и до средата на седмицата може да не изкарат.

1. Видиш ли гладен комунист - нахрани го
      2. Видиш ли жаден комунист - напои го
      3. Поиска ли комуниста власт - бий го докато се откаже !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Айде, айде, но каналът запушен....
        Бунтовете се възродиха. Осъзна се народа.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от brbr
          Протестът! Ден 136-ти!
          С викове „оставка” над 3000 протестиращи срещу кабинета „Орешарски” блокираха...http://daniivanov.blogspot.com/2013/10/withme_27.html
          Били 3000 но в мокрите фантазии на пишешия.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Като свършат аргументите, започват личните нападки.
            Какви аргументи бе????
            ТИ някога да си привеждал аргументи???
            Ами че ти постоянно тролиш, обиждаш... Червени свине... това ли е аргумент бе !
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Айдееее, комунизма отече в канала
              Айде, айде, но каналът запушен....

Коментар

• !

Първоначално изпратено от brbr
                Протестът! Ден 136-ти!
                С викове „оставка” над 3000 протестиращи срещу кабинета „Орешарски” блокираха...http://daniivanov.blogspot.com/2013/10/withme_27.html
                Айдееее, комунизма отече в канала
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Ама как ще си им казал?!?!?
                  Ти толкова добре си прикривал убежденията си, че никой не е разбрал че си анархист, ами всички са те мислили за правоверен комунист.
                  А приказчиците за това, че не си бил комунист са си само приказки.
                  Като свършат аргументите, започват личните нападки.

Защо Гигов днес Петното насъска Катилите си срещу студентите по заповед на вашия червен комунистически депутат ???
                  tnm

Коментар

• Кръгът „Капитал“ изпълзя зад студентския протест

http://bezpartien.com/%D0%BA%D1%80%D...2%D1%81%D0%BA/

Коментар

Никога не съм бил член на БКП. Нито съм писал молба. Винаги съм бил анархист. Е на червените свине не им казах.
                      Ама как ще си им казал?!?!?
                      Ти толкова добре си прикривал убежденията си, че никой не е разбрал че си анархист, ами всички са те мислили за правоверен комунист.
                      А приказчиците за това, че не си бил комунист са си само приказки.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кой управлява Софийския университет?

Чл. 35а. (Нов - ДВ, бр. 41 от 2007 г.) (1) Към всяко държавно висше училище се създава съвет на настоятелите.
                        (2) Съветът на настоятелите подпомага висшето училище за осъществяване на ефективно и прозрачно управление и за предоставяне на качествено образование и обучение.
                        (3) (Изм. - ДВ, бр. 74 от 2009 г., в сила от 15.09.2009 г.) Съветът на настоятелите се състои от 7 членове - дарители на висшето училище, личности с активна обществена позиция, представители на работодатели, на съсловни, браншови и професионални организации, представители на студентския съвет и на министъра на образованието, младежта и науката.
                        (5) (Изм. - ДВ, бр. 74 от 2009 г., в сила от 15.09.2009 г.) Петима от членовете на съвета на настоятелите се избират от академичния съвет по предложение на ректора, а останалите двама се определят съответно от министъра на образованието, младежта и науката и от студентския съвет.

http://priziv.org/studenti/koi-uprav...ia-universitet

Коментар

• Из Правилника за устройството и дейността на Софийския университет „Свети Климент Охридски”

https://www.uni-sofia.bg/index.php/b...avilnici_na_su

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            ...докога ще тътпим Руската окупация.
                            Котьо,ти от Италия ли се гърчиш?! ....Знаеш ли,че Берлускони е дарил 1 млрд.долара за президентските избори в Русия през 1996 г лично на Елцин,който очаквано ги спечели, с идеята че е достатъчно предвидим за Запада ...И с уговорката,че този след него ще бъде същата западно-угодна персона,като кандидатурата му предварително ще бъде съгласувана и със САЩ ...
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лелееее, цял ден ме нямаше сега сядам пред компютъра и какво виждат очите ми...?? От утре ще окупират театрите. Аз лично ще окупирам мола до нас. Монти предлагам да окупира тоалетната.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Кой има интерес да несе разработва шивтовият газ находището край калиакра дасе даде на комцесия на форма с 10 хил лева капитал. А българите да плащат 1000 долара газста.....Руската мафия и станишев...докога ще тътпим Руската окупация.
                                Котар, на колко ракии си бре?

Коментар

Working...
                                X