IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинете " другарчета " ...Попаднал съм на неправилният сайт....

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      То лошото е, че си смениха името на партията с много други имена и се размножиха и разчлениха като амеби И в момента като отидеш да гласуваш, каквато и бюлетина да пуснеш, все за другарите я пускаш. Общо взето изборната ситуацията е следната - избери си да те обесим, или да те удавим
      И това е верно. Изглежда избора е да ви обесят и удавят, или наеват.

ПП
      Чичка, балъците и гейовете ги разпознавам мигновено. :
      Помниш ки теб как те разкрих, а? Само два поста то прочетох навремето.
      Ако си забравил, да ти напомня?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Че той е Сер Гей бре. Много ясно, че е Гей. То и името му е такова. Гей е щото има много пари. Ако нямаше щеше да е обикновен педерас.
        То в случая за Вигенин говорехме, ама и Сергея си е а*ален податливец, и на него си му личи от 100 километра
        Last edited by el.t; 29.10.2013, 21:20.

Коментар

Е ти какво искаш, да налапа некоя пишка в ефир, че да се убедиш, че е с лева разба ли
          Че той е Сер Гей бре. Много ясно, че е Гей. То и името му е такова. Гей е щото има много пари. Ако нямаше щеше да е обикновен педерас.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Аз вече ти казах, че и 20 човека са достатъчни. Нали и вие 44та сте били 3к шумкари, ама сте взели властта Да имали сте гръб от "мустакатия" много ясно, ама и сегашните имат гръб от народа
            Е щом знаеш колко са били ....не мога да споря с техен съвременник...
            Аз мога да бъда съвременник на Виетнамската война...

Да не забравим Че Гевара в Боливия....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Факи, ще те попитам нещо и отговор не ща...
              Как ги познаваш обратните..?
              В една кръвна група ли сте, надушвате ли се, намигате ли си, обиците на едното ухо ли ги носите......?
              Или в един клуб членувате...?
              Ноо, човещина и гени....
              Ах ти палавнико.....
              Гей бъди, но педераст недей !
              Е ти какво искаш, да на*апа некоя пи*ка в ефир, че да се убедиш, че е с лева разба ли
              Last edited by el.t; 29.10.2013, 21:14.

Коментар

• Факи, ще те попитам нещо и отговор не ща...
                Как ги познаваш обратните..?
                В една кръвна група ли сте, надушвате ли се, намигате ли си, обиците на едното ухо ли ги носите......?
                Или в един клуб членувате...?
                Ноо, човещина и гени....
                Ах ти палавнико.....
                Гей бъди, но педераст недей !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  лично съм писал декларацията за деполитизация на ВУЗ ,отпадане на партиините организации и политическия изпит за кандидатстване..
                  А ти поне верваш на правилните медии кано Дневник и ОФФнюз..
                  Където пишат че в момента има 15 К протест ...
                  А полицията с карта преброила 500 души..
                  Това какво е ....
                  За сведение от СУ до УАСГ колоната щеше да е началото а края в СУ .
                  Но журналистите ги движат като пионки през 20 минути..
                  Ту пред НС ,ТУ през МС ,ТУ пред УАСГ , След това СУ ,Орлов мост ,СУ...
                  Представи си ги тези 15 К
                  Само че те са правилните...
                  Аз вече ти казах, че и 20 човека са достатъчни. Нали и вие 44та сте били 3к шумкари, ама сте взели властта Да имали сте гръб от "мустакатия" много ясно, ама и сегашните имат гръб от народа

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Много правилно. Не може обаче да очакваш нвщо добро от хора, които конюнктурно смениха името на партията си, но со останаха същите персони там.
                    А младите им последователи... ами на кой да се метнат - на шефа си.
                    Пример- младия ни външен министър - Гей.
                    То лошото е, че си смениха името на партията с много други имена и се размножиха и разчлениха като амеби И в момента като отидеш да гласуваш, каквато и бюлетина да пуснеш, все за другарите я пускаш. Общо взето изборната ситуацията е следната - избери си да те обесим, или да те удавим

Коментар

Явно си е останало само искане Я сметни в момента колко преподаватели a.k.a феодални старчета , са членове на ПП Даже и дупетати има. И имаш наглостта да ми говориш за 90та и кво сте били направили тогава. Направихте това, че остахте целата държава, и комунагите барбар с децата им, продължават да си управялват и да си развеват байряка Така че, като си се осрал веднъж, по хубаво си трай, щото като много дърдориш , започва да мириши
                      лично съм писал декларацията за деполитизация на ВУЗ ,отпадане на партиините организации и политическия изпит за кандидатстване..
                      А ти поне верваш на правилните медии кано Дневник и ОФФнюз..
                      Където пишат че в момента има 15 К протест ...
                      А полицията с карта преброила 500 души..
                      Това какво е ....
                      За сведение от СУ до УАСГ колоната щеше да е началото а края в СУ .
                      Но журналистите ги движат като пионки през 20 минути..
                      Ту пред НС ,ТУ през МС ,ТУ пред УАСГ , След това СУ ,Орлов мост ,СУ...
                      Представи си ги тези 15 К
                      Само че те са правилните...

Коментар

Явно си е останало само искане Я сметни в момента колко преподаватели a.k.a феодални старчета , са членове на ПП Даже и дупетати има. И имаш наглостта да ми говориш за 90та и кво сте били направили тогава. Направихте това, че остахте целата държава, и комунагите барбар с децата им, продължават да си управялват и да си развеват байряка Така че, като си се осрал веднъж, по хубаво си трай, щото като много дърдориш , започва да мириши
                        Много правилно. Не може обаче да очакваш нвщо добро от хора, които конюнктурно смениха името на партията си, но со останаха същите персони там.
                        А младите им последователи... ами на кой да се метнат - на шефа си.
                        Пример- младия ни външен министър - Гей.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Политиката вън от Университета беше основно наше искане през 1990 г..

Коментар

Стамболов специално няколко пъти го нахраних, не знам що ме слагаш в един кюп с него Ма нищо де, вие комунагите обичате да си измисляте въображаеми врагове
                            Още някой,като ме нарече комунист и ще взема да стана.....от Че Гевара....
                            Прлез 2004 бях от СДС и подлога на Костов ,после от НДСВ и слуга на Царя , сега съм Комунист и червен боклук......
                            А истината е ,че мойте интереси са над всичко.....
                            Бях морален преди 20 години и това което извоювахме ...
                            Политиката вън от Университета беше основно наше искане през 1990 г..
                            Ами утре ако БСП си направи партиина организация в СУ и поиска да се преподава Научен комунизъм...
                            Защото тези Протестъри докараха политиката обратно в ВУЗ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Що така, ти да не си им приятел под прикритие?
                              Приятел на кой да съм ? Едва ли. По скоро съм враг - на глупостта

Коментар

Стамболов специално няколко пъти го нахраних, не знам що ме слагаш в един кюп с него Ма нищо де, вие комунагите обичате да си измисляте въображаеми врагове
                                Що така, ти да не си им приятел под прикритие?

Коментар

X