If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То лошото е, че си смениха името на партията с много други имена и се размножиха и разчлениха като амеби И в момента като отидеш да гласуваш, каквато и бюлетина да пуснеш, все за другарите я пускаш. Общо взето изборната ситуацията е следната - избери си да те обесим, или да те удавим
И това е верно. Изглежда избора е да ви обесят и удавят, или наеват.
ПП
Чичка, балъците и гейовете ги разпознавам мигновено. :
Помниш ки теб как те разкрих, а? Само два поста то прочетох навремето.
Ако си забравил, да ти напомня?
Аз вече ти казах, че и 20 човека са достатъчни. Нали и вие 44та сте били 3к шумкари, ама сте взели властта Да имали сте гръб от "мустакатия" много ясно, ама и сегашните имат гръб от народа
Е щом знаеш колко са били ....не мога да споря с техен съвременник...
Аз мога да бъда съвременник на Виетнамската война...
Факи, ще те попитам нещо и отговор не ща...
Как ги познаваш обратните..?
В една кръвна група ли сте, надушвате ли се, намигате ли си, обиците на едното ухо ли ги носите......?
Или в един клуб членувате...?
Ноо, човещина и гени....
Ах ти палавнико.....
Гей бъди, но педераст недей !
Е ти какво искаш, да на*апа некоя пи*ка в ефир, че да се убедиш, че е с лева разба ли
Факи, ще те попитам нещо и отговор не ща...
Как ги познаваш обратните..?
В една кръвна група ли сте, надушвате ли се, намигате ли си, обиците на едното ухо ли ги носите......?
Или в един клуб членувате...?
Ноо, човещина и гени....
Ах ти палавнико.....
Гей бъди, но педераст недей !
лично съм писал декларацията за деполитизация на ВУЗ ,отпадане на партиините организации и политическия изпит за кандидатстване..
А ти поне верваш на правилните медии кано Дневник и ОФФнюз..
Където пишат че в момента има 15 К протест ...
А полицията с карта преброила 500 души..
Това какво е ....
За сведение от СУ до УАСГ колоната щеше да е началото а края в СУ .
Но журналистите ги движат като пионки през 20 минути..
Ту пред НС ,ТУ през МС ,ТУ пред УАСГ , След това СУ ,Орлов мост ,СУ...
Представи си ги тези 15 К
Само че те са правилните...
Аз вече ти казах, че и 20 човека са достатъчни. Нали и вие 44та сте били 3к шумкари, ама сте взели властта Да имали сте гръб от "мустакатия" много ясно, ама и сегашните имат гръб от народа
Много правилно. Не може обаче да очакваш нвщо добро от хора, които конюнктурно смениха името на партията си, но со останаха същите персони там.
А младите им последователи... ами на кой да се метнат - на шефа си.
Пример- младия ни външен министър - Гей.
То лошото е, че си смениха името на партията с много други имена и се размножиха и разчлениха като амеби И в момента като отидеш да гласуваш, каквато и бюлетина да пуснеш, все за другарите я пускаш. Общо взето изборната ситуацията е следната - избери си да те обесим, или да те удавим
Явно си е останало само искане Я сметни в момента колко преподаватели a.k.a феодални старчета , са членове на ПП Даже и дупетати има. И имаш наглостта да ми говориш за 90та и кво сте били направили тогава. Направихте това, че остахте целата държава, и комунагите барбар с децата им, продължават да си управялват и да си развеват байряка Така че, като си се осрал веднъж, по хубаво си трай, щото като много дърдориш , започва да мириши
лично съм писал декларацията за деполитизация на ВУЗ ,отпадане на партиините организации и политическия изпит за кандидатстване..
А ти поне верваш на правилните медии кано Дневник и ОФФнюз..
Където пишат че в момента има 15 К протест ...
А полицията с карта преброила 500 души..
Това какво е ....
За сведение от СУ до УАСГ колоната щеше да е началото а края в СУ .
Но журналистите ги движат като пионки през 20 минути..
Ту пред НС ,ТУ през МС ,ТУ пред УАСГ , След това СУ ,Орлов мост ,СУ...
Представи си ги тези 15 К
Само че те са правилните...
Явно си е останало само искане Я сметни в момента колко преподаватели a.k.a феодални старчета , са членове на ПП Даже и дупетати има. И имаш наглостта да ми говориш за 90та и кво сте били направили тогава. Направихте това, че остахте целата държава, и комунагите барбар с децата им, продължават да си управялват и да си развеват байряка Така че, като си се осрал веднъж, по хубаво си трай, щото като много дърдориш , започва да мириши
Много правилно. Не може обаче да очакваш нвщо добро от хора, които конюнктурно смениха името на партията си, но со останаха същите персони там.
А младите им последователи... ами на кой да се метнат - на шефа си.
Пример- младия ни външен министър - Гей.
Политиката вън от Университета беше основно наше искане през 1990 г..
Стамболов специално няколко пъти го нахраних, не знам що ме слагаш в един кюп с него Ма нищо де, вие комунагите обичате да си измисляте въображаеми врагове
Още някой,като ме нарече комунист и ще взема да стана.....от Че Гевара....
Прлез 2004 бях от СДС и подлога на Костов ,после от НДСВ и слуга на Царя , сега съм Комунист и червен боклук......
А истината е ,че мойте интереси са над всичко.....
Бях морален преди 20 години и това което извоювахме ...
Политиката вън от Университета беше основно наше искане през 1990 г..
Ами утре ако БСП си направи партиина организация в СУ и поиска да се преподава Научен комунизъм...
Защото тези Протестъри докараха политиката обратно в ВУЗ...
Стамболов специално няколко пъти го нахраних, не знам що ме слагаш в един кюп с него Ма нищо де, вие комунагите обичате да си измисляте въображаеми врагове
Коментар