IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dobri Bozhilov
    След оставката НЕ идват избори. След оставката идва СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, т.е. връщане на ГЕРБ на власт, и едва те после ще правят избори. Т.е. след оставката имаме ГЕРБ на власт и избори на ГЕРБ. Разликата е доста важна. Никой протестър не иска да коментира тази неудобна, но съвсем обективна истина. Това е протест - очевидно платен, за връщане на ГЕРБ на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Без да се лее кръв, няма да може да се пребори мафията.
      Така е. Само че не мога да разбера, защо досега ги защитаваше комунистите, щом си на едно мнение с мен.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Юристът Спас Попадийн вербува наемници за окупацията на ЮЗУ!? - Топ Преса - югозападна...
        toppresa.com
        Синът на директорът пред уволнение на инспекцията по труда Петър Попадийн – Спас, от вчера изготвя списък със „наемници” за окупация на югозападният у...

ПЕШО, ТАКА СА МУТРОБУДИТЕЛИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Борисов: Днес повече от всякога ни е нужен плам като този на народните будители
          www.24chasa.bg
          Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов честити Деня на народните будители във фейсбук. Честитя празника на всички онези, кои..

ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ БУДИТЕЛИ С БУХАЛКИТЕ И РЕКЕТА..- ХААААА
          Кире стига се бъзикай с нас.тиквата дето е прочел само Винету да ни честити Деня на будителите.Трудно ми е да понеса това

Коментар

• От 1989 насам имаме уж демокрация а всъщност имаме феодализъм. Някакви управляващи и желаещи да управляват разпределят блага и постове на подопечните им мутри и крепостни с вярата че така ще превземат властта от други, които правят същото.

Ами вече му е дошло времето на този комунистически феодализъм да му дойде края. достатъчно хора не искат да имат нищо общо с този феодално - крепостен строй. На хората вече им се отварят очите и виждат че нищо не печелят от това че един феодал сменя друг феодал. Редно е всичките да минат символично през гилотината. Гилотината на общественото мнение.

За това и тези плоски опити на продажни журналисти и експерти този път няма да имат никакво значение. никой не им вярва - техните писания служат единствено за да бъдат оплювани - и те и тези които им плащат.

Хората искат едно нещо - истинска демокрация. Не вярвам да е чак толкова трудно за разбиране, освен от робски души които се чувстват удобно и сигурно под сянката на някой червен, лилав, син, оранжев или друг феодал.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Не е въпроса какви са студентите, а какво е управлението на държавата. Лесно се говори за това какво било редно и какво не било редно, какъв е правилен начин на протест и какъв е неправилен.

но цялата тази дискусия има място само в демократична държава, с демократични институции, където парламента представлява хората, а не някакви неясни и не чак толкова неясни субекти.

За това хората са измислили демокрацията - защото ако хората вярват че страната им се управлява от тяхно име и за тяхно добро, то не са склонни да поддържат радикални действия.

А какво става в България - някакви хора - избрани от народа - и веднага отрекли се от него - назначават някакви хора - които никой не би назначил на ключови постове. Като дори отказват да съобщят по чие предложение. След това същите тези отрекли се от народа избрани, впрягат всичките си себеподобни да плюят по хората които крещят - "Отвличат демокрацията".

И едва ли не хората които искат да бъдем нормална държава стават лошите - защото видиш ли не искат някой от тяхно име но без тяхно съгласие да подарява държавни институции и държавни пари на други хора - които нито са избрани нито някога биха били избрани.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  И аз така казвам. Комунистите когато окупираха България през 1944 разстрелваха. Време е да се сбъдне поговорката ти.
                  Без да се лее кръв, няма да може да се пребори мафията.

Коментар

Аз какъвто и въпрос да ти задам ти не отговаряш.
                    Преди няколко часа те питах колко студенти учат в СУ, не отговори, питах те защо, реши че аз не съм българин ти не отговори.
                    Много си скучен. Няма какво да се спори с теб.
                    Да дойде Anon. Други гербери сте слаба ракия.
                    Ето ти ги "будителите" от Пеуник, радвай им се:

http://www.videonews.bg/novini/video...imai-ei-bokluk

Коментар

По- малко лъжи, ще ти се отрази по- добре.
                      http://www2.mon.bg/adminureg/html/reports.asp#

Може цяла нощ да смяташ университет по университет колко студенти се обучават и като си готов, ги кажи, за да видим 500 протестиращи студенти в центъра на София, какъв процент представляват от всички студенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Ама много си тънкообиден! По мои наблюдения обидите основно аз ги понасям, но щом казваш...
                        Чрез обидите се стремят да правят темата непривлекателна, за да се отвращават хората, които имат желание да изкажат мнението си или да спорят.
                        tnm

Коментар

Има една поговорка - Каквото повикало, такова се обадило!!!
                          И аз така казвам. Комунистите когато окупираха България през 1944 разстрелваха. Време е да се сбъдне поговорката ти.
                          tnm

Коментар

Всеки втори твой пост е пълен с обиди!
                            Тома показва безсилие в спора!!!
                            Да дойде Anon 0676 да спорим. Другите нямате аргументи.
                            Ама много си тънкообиден! По мои наблюдения обидите основно аз ги понасям, но щом казваш...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Мен нищо не ме претеснява но ти пак ни пусна по поаистата на гърчетата...нали?

От пет години господин преподавател... защищаваш липсата на морал и интелект в управлението на БГ в лицето на БорисоФ...
                                Сега сигурно си се подписал че си за оставка на новото правителство.. но не си проумял ,че такава няма да има ..защото алтернативата е точно ГЕРБ....
                                Та историк ли беше...
                                Дали СУ са направи такъв референдум...
                                защо не го направят....там поне няма толкова чужденци според тебе....
                                А блокираха целия ректорат от 50 човека..
                                Ти като си в час ..
                                Колко са точно стачкуващите и кой преставляват...
                                Та да знам кого да съдя за вреди в бъдеще..
                                Магистър по право от ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" бях.
                                И да ти отговоря, няма значение колко са блокирали. Ако в една гора се запалят десет дървета от сто, дали няма пожар!!!

Коментар

Working...
                                X