IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не ми е по душа тази професия Всеки да прави каквото може, на мен не ми се налага да си изкарвам хляба като се мотам по улиците, така че който това го влече да го прави.

Аз лично смятам че е добра идея да ги ротират - всъщност изключително добра идея. И смятам че полицайте които са против това са или мързеливи - т.е. дори и да се мотат по улиците не стават или са корумпирани и се притесняват първо че ще им намалеят отчисленията от местните далавери, а нищо чудно и някой да вземе да ги натопи, че са бъркали в гърнето с мед като не са място.

Така че определено смятам че всеки който отказва да приеме тази ротация трябва да се разследва. това не означава че всичките са корумпирани, ама ако не са няма от какво да се рпитесняват - нали така
    Точно така!

Не всички са корумпирани, но некорумпираните обикновено разходите им да отидат на работа са по-големи от изкарания надник.

Както и на половината работещи в БГ - всички ходят на работа, за да се набутат и да вадят стинки от джоба, че са ходили на работа.

Говоря по принцип - но т'ва ви е ситуацията и тя не важи само за куките. Полицията има много други звена и т.н.

П.П. Възниква логичния въпрос - ако разходите ти са по-големи от приходите да ходиш на работа .... - колко време ще изкараш?

Щот' в икономиката на това се вика ФАЛИТ

Коментар

Нищо популистко няма. МВР си има структура за вътрешни разследвания, ще и създадат малко работа. Няма нужда дори да се огласява публично. В края на краищата тези полицай реално сами признават че им е комфортно да работят с криминалния контингент който познават. А това всъщност не е нормално и си е редно да се разследва.

Другите им доводи че ги било мързяло да пътуват до работа са смешни - ако иска да напуска защото щял да пътува 10 минути отгоре до работа значи определено лъже и пак трябва да се разследва.
      Равновесен, ти си доста интересен. Ще ти издам една тайна с ясното съзнание, че ще стане обществена. Навсякъде е най-важно ръководството на една структура. Точно там се създаде напрежение. Повече на женския пазар! ДГД, това е положението, да имаш познати от столична дирекция да ти обяснят, другото е твоя интерпретация. Който е корунпиран да го хванат десетките служби занимаващи се с това, другите сме ПАТРИОТИ! Аз даже съм такъв патриот, че без да влизам в състава на вътрешното министерство , работя за него индиректно

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ами, браточка - иди и стани ти полицай кат' е такава далавера да'е ...

Виж как чуваш петлите.
        Не ми е по душа тази професия Всеки да прави каквото може, на мен не ми се налага да си изкарвам хляба като се мотам по улиците, така че който това го влече да го прави.

Аз лично смятам че е добра идея да ги ротират - всъщност изключително добра идея. И смятам че полицайте които са против това са или мързеливи - т.е. дори и да се мотат по улиците не стават или са корумпирани и се притесняват първо че ще им намалеят отчисленията от местните далавери, а нищо чудно и някой да вземе да ги натопи, че са бъркали в гърнето с мед като не са място.

Така че определено смятам че всеки който отказва да приеме тази ротация трябва да се разследва. това не означава че всичките са корумпирани, ама ако не са няма от какво да се рпитесняват - нали така

Коментар

Нищо популистко няма. МВР си има структура за вътрешни разследвания, ще и създадат малко работа. Няма нужда дори да се огласява публично. В края на краищата тези полицай реално сами признават че им е комфортно да работят с криминалния контингент който познават. А това всъщност не е нормално и си е редно да се разследва.

Другите им доводи че ги било мързяло да пътуват до работа са смешни - ако иска да напуска защото щял да пътува 10 минути отгоре до работа значи определено лъже и пак трябва да се разследва.
          Ами, браточка - иди и стани ти полицай кат' е такава далавера да'е ...

Виж как чуваш петлите. Мен са ме канили за икономическа и отказах - предполагам ще ми кажеш и защо?

П.П. Както се изрази момчето от пътна, щот' имали зор за бройки и беше учуден, че отказах - вика - те по цял ден нищо не правят и вземат по една шапка пари - перифразирам по памет.
          Last edited by marandi; 31.10.2013, 00:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Маранди, понеже те считам за едни от най-големите пичове във форума ще ти отговоря искрено:
            ...............
            Дай да форекс нещо да ме посъветваш, щото мисля да заиграя талера в Трейдър БГ....
            Задай си въпроса във форекс-а, че тук ще оспамим - но усещам, че знаеш откъде произхожда името "талер" = долар

Ако не знаеш - ще ти разкажа и историята - само паметта да не ме подведе за точната дата.

Коментар

Не се прави така - звучиш популистки кат' олигофрените дет' ще криминализирали НЕплащането на здравна осигуровка?

Ами, те неплащите са, които могат са над 250к - имаш ли толкоз място в панделите?

П.П. Слушай Лорда, той е гърмян заек. Проблемите са на съвсем друго място и се работи ВИНАГИ на принципна основа, а на ЛИЧНА.

В момента 24 години бачкате на ЛИЧНА основа - затова сте на тоя хал. Питай те как се прави, ще ви се обади.

П.П.П. Ама, как беше номера? Първо ще напишете една "молбичка" ..... - както аз съм ги писал 25 години навсякъде с "молбички" и така ....

Коментар

Лордов, теб ще те праснем за силов министър, щот' всички ти викат, че си луд.

П.П. Па, от мен да знаеш - слушайте "лудите"!
                Маранди, понеже те считам за едни от най-големите пичове във форума ще ти отговоря искрено:
                Не съм на една от най-високите позиции във вътрешното министерство, но с интерес наблюдавам полицейски, пожарникарски и всякакви практики по спасяване и защита на населението по света, освен по ТВ канали и сравнявам нашата звънчева оперативна система откъде е взаимствана. Нашето е малко ни риба , ни рак, но не е идеално лоша Трагичното в цялата работа е, че МВР е най-големия унищожител на гори в България смея да кажа! Такава зверска бумащина няма в нито едно друго ведомство!
                10 мои подчинени служители пишат 10 неща, които аз трябва да обобщавам д 2 справки и доклади които да копирам по три!!! Което си е още 9 копия! Абсурдистан!
                Имам толкова ясна визия за промяна която е очевадна, като почнем от названието на хората които разкриват престъпления /в момента тяхното е комуноидно и буди смях/ та стигнем до наситеност на полицаи на улицата. Не искам да пиша по темата, не ми е приятно Дай да форекс нещо да ме посъветваш, щото мисля да заиграя талера в Трейдър БГ....

Коментар

Аз лично бих започнал вътрешни разследвания за корупция срещу всички които отказват да се преместят. По презумпцията че щом иска да си стои с познатите престъпници значи получава кинти от тях.
                  Не се прави така - звучиш популистки кат' олигофрените дет' ще криминализирали НЕплащането на здравна осигуровка?

Ами, те неплащите са, които могат са над 250к - имаш ли толкоз място в панделите да ги събереш? Щот' тръбят по медиите, че здравно-неосигурените били над 1-2 милки.

И ся ко = да вкараме цяла БГ в панделите? Имаш ли места за толкоз 'орица да ги нахраниш? ( риторично )

П.П. Слушай Лорда, той е гърмян заек. Проблемите са на съвсем друго място и се работи ВИНАГИ на принципна основа, а не на ЛИЧНА.

В момента 24 години бачкате на ЛИЧНА основа - затова сте на тоя хал. Питай те как се прави, ще ви се обади.

П.П.П. Ама, как беше номера? Първо ще напишете една "молбичка" ..... - както аз съм ги писал 25 години навсякъде с "молбички" и така ....
                  Last edited by marandi; 31.10.2013, 00:26.

Коментар

Не е така вече. От 2006г. полицията е девоенизирана структура по френски модел.
                    Няма как структура в Европа, която работи само с граждани да е военизирина. При военните имаше такава възможност да те пращат по заповед на някого където си ще.
                    Вече не мооже, вече сме европейци., пия си кафето демонстративно пред министерството пред очите на глав. сека, ако ми направи забележка, казвам: "Няма проблем, ползвам физиологичната ми почивка, която ми се полага" Такива порядки през комунизЪма нямахте нали, няма и да видиш. Както и да е, не може на гърба на силова структура да имитираш реформи. Знаеш ли Гигов, че дори един като мен има отговор за реформирането на ВМ. Много просто е!
                    Аз лично бих започнал вътрешни разследвания за корупция срещу всички които отказват да се преместят. По презумпцията че щом иска да си стои с познатите престъпници значи получава кинти от тях.

Коментар

Няма как структура в Европа, която работи само с граждани да е военизирина. При военните имаше такава възможност да те пращат по заповед на някого където си ще.
                      Вече не мооже, вече сме европейци., пия си кафето демонстративно пред министерството пред очите на глав. сека, ако ми направи забележка, казвам: "Няма проблем, ползвам физиологичната ми почивка, която ми се полага" Такива порядки през комунизЪма нямахте нали, няма и да видиш. Както и да е, не може на гърба на силова структура да имитираш реформи. Знаеш ли Гигов, че дори един като мен има отговор за реформирането на ВМ. Много просто е!
                      Лордов, теб ще те праснем за силов министър, щот' всички ти викат, че си луд.

П.П. Па, от мен да знаеш - слушайте "лудите"!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Сезира се прокурВатурата. И ти можеш да я сезираш като гражданско лице. А и от служебната ти позиция, още по-сигурно.
                        Ама не щете! Щото половината полицаи играете с престъпниците и цоцате от тях. Затуй не щете и да приемете заповедта за рокадите на патрулиращите полицаи.
                        Аз пък ако бях министър, да ги бях уволнил до сега всички протестиращи срещу заповед на министъра.
                        Не изпълняваш заповед??? !!! Уволнен си!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          За прогнозите ти няма да говоря. Я станат, я не. То един циганин имал двама сина дето винаги познавали времето. Единият викал "Ша вали", а другият викал "Няма да вали".

Ама защо се наричаш "Русото"???
                          Знам, бря, че "няма" да се случат.

Беше писана още преди Боко Тиквата да върне мандата.

П.П. Т'ва комунетата ще ви изнеса на външна услуга на фактура и тогава ще ви ги пращам прогнозите.

Да не си хабите стинките по Международни баМки и МВФ-та - ма рушвет не давам никога и предполагам т'ва вече ще е проблем.

За вас - не за мен. Толкоз беше фрии от мен - след 1-2 години ще си лафим пак точка по точка - кое се е случило и кое не.

96% ще има успеваевамост прогнозата + улучен тайминг. Ма, за тия неща ти трябват малко подготовки и доста четене.

Мо'е чукнем басче за 2015 година на по 1 бира, че ще сме на точка 4 или 5 вече

П.П.П. Иначе комунистическите лафчета да ме охрацаш, че двИздите ми го говорят - т'ва ми е ясно. Да го беше написал ти тогава кат' сте таквиз уминици по Политика, щот' гледам 'орицата са на пътя.

Ся има 2 варианта: Аз ли съм наистина смахнат - или ..... - щот' на мен под прозорците никой не ми дюдюка денонощно.

Даже и името ми не искам да се чува - казах ще ви помогна, но някой като има зор е прието той да дойде - не аз да ходя. Капиш? Лаврите ги оставям на вас.
                          Last edited by marandi; 31.10.2013, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Ма добре бе, от парламентарното стадо на герп, защо няма реакция... Един депутат има огромна власт
                            Щото нали и те са в енергийната мафия Тя далаверата партийна книжка няма, колко пъти трябва да го поясня това

Коментар

• Всичките полицай и цялата съдебна система на детектор на лъжата задължително през 6 месеца и при всяко друго съмнение. не иска да мине на детектор - уволнение. Издъни се на детектора задължително излизане в неплатен отпуск и пълно разследване.

Коментар

Ако иска" Това е ключовата дума! Ти предполагам също си чувал за престъпления срещу Държвавата и държавното устройство! Всеки съд или прокуратура трябва да се самосезира на мига от действията на Боко, щото след Хитлер никой друг не е ползвал подобни методи!
                                Сезира се прокурВатурата. И ти можеш да я сезираш като гражданско лице. А и от служебната ти позиция, още по-сигурно.
                                Ама не щете! Щото половината полицаи играете с престъпниците и цоцате от тях. Затуй не щете и да приемете заповедта за рокадите на патрулиращите полицаи.
                                Аз пък ако бях министър, да ги бях уволнил до сега всички протестиращи срещу заповед на министъра.
                                Не изпълняваш заповед??? !!! Уволнен си!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X