Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (Архив до 13.11.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеЕ тоя път Котев го нема да лаеМа е факт, че след ремонта на 6ти блок, за 2 дена 2 пъти изключи аварийно
А това дали ще са 4к или 400к души персонал нема никакво значение, след като си направят далаверата другарите с някакви китайски части ментета и откраднат парите. Аз съм малко далече от Козлодуй, ама имам Гайгер, ако се промени радиационния фон първи ще пиша тука
Щото по медиите е малко вероятно да съобщят, ако цифрите са притеснителни - все пак имат опит от 86та с потулването на такива информации
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеС пияници не се занимавам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеGigow,
( браточка ) понеже подскачаш като ужилен срещу "партията" - интересно ми е к'во шъ каиш за тоя анализ дет' .....
"За целта се извиква един гамен ДянкоФф …. привидно се сменя властта и едни комунисти мятат палката на други комунисти.
....... дотам ви мушнат в гъза в момента - 3 поколения да връщат простоята на 1-но поколение. И ти се кефиш?!?!?
Ма, и аз ти кефя къв си пич! Евала - децата ти ти внуците да връщат на дядо си версиите, че си поживял по форумите - хахахаха
------------------------------------------------------------
Що не лаеш по тия мои анализи, бря?
П.П. Имаш ли идея, че единствените в тоя форум, които се изсрахме на БаМмкоФф ... къФф измислен "икУнист" ( спуснат е ) - сме само Асен и Русото - тогава всички мълчахте кат' гъзове и лафехте за Брат Пит.
-----------------------------------------------------------------
Скиваш ли колко сте ми смешни - няма нищо профи у вас. Мо'а те замярям с анализи дет' съм ви правил и за предишните.
Винаги съм обобщавал, че сегашните са фрости, следващите ще са още по-фрости и така до победата - БГ да изчезне.
.......
Ще мълчи кат' гъз на разпит и той и няма да каже - колкото оня паун БаМмкоФф .. каза ко тряя се връща.
Прочети си анализа - .....Last edited by gigow; 31.10.2013, 08:36.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Асен и Русото са на реалните пазари и са практици, освен теоретици.
П.П. Не ходим да изнасяме лекции за неща дет' не сме виждали през живота си. Ма, така се виждате "отстрани", браточка като държава - пълна бананова република и описано в анализа, че е така ( и защо е така ). Нали БаМмкоФф щеше да връща резерва на Здравната каса 1.4 млрд. дет' окраде на 'орицата ко стана?
Пуснахте го по живо по здраво да си 'оди? И ся след няма и година пак дефицит там? Ърмм ...?
-----------------------------------------------------------------------------
И ако мислиш, че ония навън ( Пазарите ) са тъпи - дет' вие от 20 години се пръкнахте на хоризонта - жестоко си сгрешил.
Веднъж ви изгърбиха лева спекулативно през хипер-инфлация и се метнахте за борд кат' удавник сламка - те много добре знаят каква пълна "парфюмерия" сте в момента.
Казах после много трудно ще се извадите след 1-2 години - офертата ми виси от 2010 щот' видях, че хлътвате яко и никой не ме потърси.
Прави си изводите сам дали има някой интерес да сте добре - чети си анализа защо няма да имате пари за Пенции и Здраве вече - не, че досега ги е имало
----------------------------------------------------------------------------
П.П. Нямаш представа колко съм се смял на гръмкото заглавие "Бюджет 2014 - рестартиране на икономиката" - т'ва само пълен идиот може да го кръсти такаLast edited by marandi; 31.10.2013, 03:23.
Коментар
-
Gigow,
( браточка ) понеже подскачаш като ужилен срещу "партията" - интересно ми е к'во шъ каиш за тоя анализ дет' съм ви правил е последен в т'ва блог-че:
---------------------------
13.08.2013 - Бай бай, БГ
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...bai-bg.1139151
Цитат от анализа:
"За целта се извиква един гамен ДянкоФф …. привидно се сменя властта и едни комунисти мятат палката на други комунисти.
Той започва да залага Фискалния резерв ( парите на населението ) на кредитори вътрешни – или това са търговските банки в България срещу уж ниска лихва, понеже кредитния ви рейтинг бил “много” стабилен вече, а реалното оскъпяване се изнася като скрити такси."
-------------------------------------------------------------
Прочети си го целия брат, ама накратко кинти за здраве и пенции вече няма откъде - всичко от активи на населението е обърнато в пасиви - демек дългове - дет' ти докат' си жив ще връщаш.
Кофти в случая е, че не само ТИ - ами и децата ТИ и внуците ТИ - дотам ви мушнат в гъза в момента - 3 поколения да връщат простоята на 1-но поколение. И ти се кефиш?!?!?
Ма, и аз ти кефя къв си пич! Евала - децата ти ти внуците да връщат на дядо си версиите, че си поживял по форумите - хахахаха
------------------------------------------------------------
Що не лаеш по тия мои анализи, бря?
П.П. Имаш ли идея, че единствените в тоя форум, които се изсрахме на БаМмкоФф ... къФф измислен "икУнист" ( спуснат е ) - сме само Асен и Русото - тогава всички мълчахте кат' гъзове и лафехте за Брат Пит.
Скиваш ли колко сте ми смешни - няма нищо профи у вас. Мо'а те замярям с анализи дет' съм ви правил и за предишните.
Винаги съм обобщавал, че сегашните са фрости, следващите ще са още по-фрости и така до победата - БГ да изчезне.
П.П. Кат' закъсате някой ден и мислите, че имате нужда - само свирнете - няма ви таксувам нищо за БГ.
Като прочетеш анализа колко ви е "нисък" БГ външния дълг и никой не знае колко трябва да се връща - ся отиди и питай Орешака дет' от старта почна с 1 млрд. + 320 млн евро облигации - той знае ли колко е ефективната лихва и колко трябва връща после?
Ще мълчи кат' гъз на разпит и той и няма да каже - колкото оня паун БаМмкоФф .. каза ко тряя се връща.
Прочети си анализа - не че ще го схванеш, ама съм го писал кат' за 1-ви клас, ма комунягите с Винету и Маркс под възглавницата пак ще ви е трудно да вденете ЗАЩО пари за пенции и здраве няма да имате - не само сега, а въобще при тая система.
Поздрави! ( Венсеремус ли беше лафа или Марсилезата да ти пея )Last edited by marandi; 31.10.2013, 03:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеСа като гръмне козлодуй, сигурно пак това лице ще е виновно, налиВажното е да важи аксиомата, че винаги предишните са виновните
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Равновесие,
не ме разбирай погрешно, че няма деформации там.
Лично отиваме с приятели да къркаме и те ме канят ме забиват на една крайпътна бензанджийца, дет' има само бира - ма, викам харби - аз съм по приключенията винаги.
И спира една патрулка отвън, ама не съм видял кога, ама тръгвам за кенефа, че ми се допика и 4 левента с униформите застанали точно там до вратата на масата за кенефа и 3-та къркат бира и единия на кола и поглеждам навън патрулката. Чак аз се шашнах - баси показното.
И викам: "Момчета, много сте готини, ама не ми е приятно да ви гледам тук с униформи и със служебната кола, щот' смяната ви е свършила или не е. Идете до у вас, махнете униформата, оставете патрулката, вземете си такси и с други дрехи - заповядайте пак да ми пиете бири пред мен.
Ония замръзнаха и продължих - не ви плащаме данъци да идвате със служебна кола, с УНИФОРМА и да пиете бира - като след малко ще излезете да засичате с дрегер другите дали са пили.
И влязох да си пикая.
----------------------------------------------------------------------------------
П.П. Та, аз не лая само по форуми, ами си и действам винаги в ситуация. Мога ти разправям и още случки, ама има ли смисъл, където съм се намесвал да им правя забележка.
Интересно - не съм бил арестуван. Та, к'вот зависи от мен си го правя. Нито се карам, нито правя панаири - говоря тихо да ме чуват само те и толкоз.
Не съм циркаджия да врещя после по форуми, да ги снимам с телефони и да ги качвам по фейсове и форуми: "Ама как може така и т.н." да палим медиите с глупости ( т'ва беше преди много години ). Дръпнаха си 'орицата бирата кротко и си заминаха, даже ми кимнаха на излизане. И те са хора като всички нас.Last edited by marandi; 31.10.2013, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЛорде, как работиш индиректно за мвр?
Я питай във ФБР начините на събиране на инфо, как ще ти отговорят колегите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекакто казах, ако са честни да си протестират -но съм готов да се обзаложа че в момента в който почнат да ги разследват и тези толкова честни протестиращи изведнъж ще решат че всъщност няма проблем
тази практика е добра - и това че на някой си не му харесвала не я прави лоша идея.
Поне това да беше научил досега - подписват и декларации, нямат право да участват и в синдикати, освен некви там вътрешни смешни.
Подготви се малко повече и ще лафкаме пак, че само ме разсмиваш.
П.П. Не мо'е се обадиш на 112 и да кажеш, че те убиват и да ти отговорят - в момента за вашия район полицията протестирастачкува и не бачка. Обадете се утре, ако сте жив или вдругиден за по-сигурно.Last edited by marandi; 31.10.2013, 00:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеРавновесен, ти си доста интересен. Ще ти издам една тайна с ясното съзнание, че ще стане обществена. Навсякъде е най-важно ръководството на една структура. Точно там се създаде напрежение. Повече на женския пазар! ДГД, това е положението, да имаш познати от столична дирекция да ти обяснят, другото е твоя интерпретация. Който е корунпиран да го хванат десетките служби занимаващи се с това, другите сме ПАТРИОТИ! Аз даже съм такъв патриот, че без да влизам в състава на вътрешното министерство , работя за него индиректноно съм готов да се обзаложа че в момента в който почнат да ги разследват и тези толкова честни протестиращи изведнъж ще решат че всъщност няма проблем
тази практика е добра - и това че на някой си не му харесвала не я прави лоша идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕми ще ходят с градския транспорт - като милиони други българи.
И аз т'ва се чудя поне от 8 години защо вашите депутати не ходят на работа с градския транспорт, ами движат с охрана за по 2 милки годишно?
Първо иди го кажи на депутатите си и после карай по веригата надоле, налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТочно така!
Не всички са корумпирани, но некорумпираните обикновено разходите им да отидат на работа са по-големи от изкарания надник.
Както и на половината работещи в БГ - всички ходят на работа, за да се набутат и да вадят стинки от джоба, че са ходили на работа.
Говоря по принцип - но т'ва ви е ситуацията и тя не важи само за куките. Полицията има много други звена и т.н.
Коментар
Коментар