IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Какво е станало. 6 ти блок аварийно спира два пъти под ред в рамките на дни. Спира поради претоварване.

Какво е това - както казах или некомпетентно управление на централата - което е меко казано плашещо - всъщност си е силно плашещо. Или е политически натиск върху централата поради някакви причини да работи извън нормите на безопасност. А кога политиците се месят - ами когато искат да краднат.
    Много енергетици тука много нещо.Толкова глупости си написал че чак ми е трудно да ги осмисля.Би ли обяснил как спира блок от претоварване че да знам и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      Е тоя път Котев го нема да лае Ма е факт, че след ремонта на 6ти блок, за 2 дена 2 пъти изключи аварийно А това дали ще са 4к или 400к души персонал нема никакво значение, след като си направят далаверата другарите с някакви китайски части ментета и откраднат парите. Аз съм малко далече от Козлодуй, ама имам Гайгер, ако се промени радиационния фон първи ще пиша тука Щото по медиите е малко вероятно да съобщят, ако цифрите са притеснителни - все пак имат опит от 86та с потулването на такива информации
      Aйде стига писа глупости.Първия път спирането не е от защита.И не пиши за неща от които хабер си нямаш

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        С пияници не се занимавам.
        Само обиждаш. То затъ друго не можеш !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Gigow,

( браточка ) понеже подскачаш като ужилен срещу "партията" - интересно ми е к'во шъ каиш за тоя анализ дет' .....

"За целта се извиква един гамен ДянкоФф …. привидно се сменя властта и едни комунисти мятат палката на други комунисти.
          ....... дотам ви мушнат в гъза в момента - 3 поколения да връщат простоята на 1-но поколение. И ти се кефиш?!?!?

Ма, и аз ти кефя къв си пич! Евала - децата ти ти внуците да връщат на дядо си версиите, че си поживял по форумите - хахахаха
          ------------------------------------------------------------

Що не лаеш по тия мои анализи, бря?

П.П. Имаш ли идея, че единствените в тоя форум, които се изсрахме на БаМмкоФф ... къФф измислен "икУнист" ( спуснат е ) - сме само Асен и Русото - тогава всички мълчахте кат' гъзове и лафехте за Брат Пит.
          -----------------------------------------------------------------

Скиваш ли колко сте ми смешни - няма нищо профи у вас. Мо'а те замярям с анализи дет'
          съм ви правил и за предишните.

Винаги съм обобщавал, че сегашните са фрости, следващите ще са още по-фрости и така до победата - БГ да изчезне.
          .......

Ще мълчи кат' гъз на разпит и той и няма да каже - колкото оня паун БаМмкоФф .. каза ко тряя се връща.

Прочети си анализа - .....
          С пияници не се занимавам.
          Last edited by gigow; 31.10.2013, 08:36.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Опции
            Georgi Drentchev
            Най-хубавите фенери за Хелоуин се правят от Герберски кратуни, най-лесно е, щото не трябва да се дълбаят и са естествено грозни

Коментар

• Асен и Русото са на реалните пазари и са практици, освен теоретици.

П.П. Не ходим да изнасяме лекции за неща дет' не сме виждали през живота си. Ма, така се виждате "отстрани", браточка като държава - пълна бананова република и описано в анализа, че е така ( и защо е така ). Нали БаМмкоФф щеше да връща резерва на Здравната каса 1.4 млрд. дет' окраде на 'орицата ко стана?

Пуснахте го по живо по здраво да си 'оди? И ся след няма и година пак дефицит там? Ърмм ...?
              -----------------------------------------------------------------------------
              И ако мислиш, че ония навън ( Пазарите ) са тъпи - дет' вие от 20 години се пръкнахте на хоризонта - жестоко си сгрешил.

Веднъж ви изгърбиха лева спекулативно през хипер-инфлация и се метнахте за борд кат' удавник сламка - те много добре знаят каква пълна "парфюмерия" сте в момента.

Казах после много трудно ще се извадите след 1-2 години - офертата ми виси от 2010 щот' видях, че хлътвате яко и никой не ме потърси.

Прави си изводите сам дали има някой интерес да сте добре - чети си анализа защо няма да имате пари за Пенции и Здраве вече - не, че досега ги е имало
              ----------------------------------------------------------------------------

П.П. Нямаш представа колко съм се смял на гръмкото заглавие "Бюджет 2014 - рестартиране на икономиката" - т'ва само пълен идиот може да го кръсти така
              Last edited by marandi; 31.10.2013, 03:23.

Коментар

• Gigow,

( браточка ) понеже подскачаш като ужилен срещу "партията" - интересно ми е к'во шъ каиш за тоя анализ дет' съм ви правил е последен в т'ва блог-че:
                ---------------------------

13.08.2013 - Бай бай, БГ

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...bai-bg.1139151

Цитат от анализа:

"За целта се извиква един гамен ДянкоФф …. привидно се сменя властта и едни комунисти мятат палката на други комунисти.

Той започва да залага Фискалния резерв ( парите на населението ) на кредитори вътрешни – или това са търговските банки в България срещу уж ниска лихва, понеже кредитния ви рейтинг бил “много” стабилен вече, а реалното оскъпяване се изнася като скрити такси."

-------------------------------------------------------------

Прочети си го целия брат, ама накратко кинти за здраве и пенции вече няма откъде - всичко от активи на населението е обърнато в пасиви - демек дългове - дет' ти докат' си жив ще връщаш.

Кофти в случая е, че не само ТИ - ами и децата ТИ и внуците ТИ - дотам ви мушнат в гъза в момента - 3 поколения да връщат простоята на 1-но поколение. И ти се кефиш?!?!?

Ма, и аз ти кефя къв си пич! Евала - децата ти ти внуците да връщат на дядо си версиите, че си поживял по форумите - хахахаха
                ------------------------------------------------------------

Що не лаеш по тия мои анализи, бря?

П.П. Имаш ли идея, че единствените в тоя форум, които се изсрахме на БаМмкоФф ... къФф измислен "икУнист" ( спуснат е ) - сме само Асен и Русото - тогава всички мълчахте кат' гъзове и лафехте за Брат Пит.

Скиваш ли колко сте ми смешни - няма нищо профи у вас. Мо'а те замярям с анализи дет' съм ви правил и за предишните.

Винаги съм обобщавал, че сегашните са фрости, следващите ще са още по-фрости и така до победата - БГ да изчезне.

П.П. Кат' закъсате някой ден и мислите, че имате нужда - само свирнете - няма ви таксувам нищо за БГ.

Като прочетеш анализа колко ви е "нисък" БГ външния дълг и никой не знае колко трябва да се връща - ся отиди и питай Орешака дет' от старта почна с 1 млрд. + 320 млн евро облигации - той знае ли колко е ефективната лихва и колко трябва връща после?

Ще мълчи кат' гъз на разпит и той и няма да каже - колкото оня паун БаМмкоФф .. каза ко тряя се връща.

Прочети си анализа - не че ще го схванеш, ама съм го писал кат' за 1-ви клас, ма комунягите с Винету и Маркс под възглавницата пак ще ви е трудно да вденете ЗАЩО пари за пенции и здраве няма да имате - не само сега, а въобще при тая система.

Поздрави! ( Венсеремус ли беше лафа или Марсилезата да ти пея )
                Last edited by marandi; 31.10.2013, 03:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                  Са като гръмне козлодуй, сигурно пак това лице ще е виновно, нали Важното е да важи аксиомата, че винаги предишните са виновните
                  Ааа, и фашисткото робство и турското робство и византийското робство, хан Аспарух,император Константин, бог Дионисий и дядо Коледа !!!
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Равновесие,

не ме разбирай погрешно, че няма деформации там.
                    Лично отиваме с приятели да къркаме и те ме канят ме забиват на една крайпътна бензанджийца, дет' има само бира - ма, викам харби - аз съм по приключенията винаги.

И спира една патрулка отвън, ама не съм видял кога, ама тръгвам за кенефа, че ми се допика и 4 левента с униформите застанали точно там до вратата на масата за кенефа и 3-та къркат бира и единия на кола и поглеждам навън патрулката. Чак аз се шашнах - баси показното.

И викам: "Момчета, много сте готини, ама не ми е приятно да ви гледам тук с униформи и със служебната кола, щот' смяната ви е свършила или не е. Идете до у вас, махнете униформата, оставете патрулката, вземете си такси и с други дрехи - заповядайте пак да ми пиете бири пред мен.

Ония замръзнаха и продължих - не ви плащаме данъци да идвате със служебна кола, с УНИФОРМА и да пиете бира - като след малко ще излезете да засичате с дрегер другите дали са пили.

И влязох да си пикая.
                    ----------------------------------------------------------------------------------
                    П.П. Та, аз не лая само по форуми, ами си и действам винаги в ситуация. Мога ти разправям и още случки, ама има ли смисъл, където съм се намесвал да им правя забележка.

Интересно - не съм бил арестуван. Та, к'вот зависи от мен си го правя. Нито се карам, нито правя панаири - говоря тихо да ме чуват само те и толкоз.

Не съм циркаджия да врещя после по форуми, да ги снимам с телефони и да ги качвам по фейсове и форуми: "Ама как може така и т.н." да палим медиите с глупости ( т'ва беше преди много години ). Дръпнаха си 'орицата бирата кротко и си заминаха, даже ми кимнаха на излизане. И те са хора като всички нас.
                    Last edited by marandi; 31.10.2013, 01:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Лорде, как работиш индиректно за мвр?
                      Хиляди хора работят по този начин. Повече , на женския пазар в Оттава!
                      Я питай във ФБР начините на събиране на инфо, как ще ти отговорят колегите?

Коментар

както казах, ако са честни да си протестират - но съм готов да се обзаложа че в момента в който почнат да ги разследват и тези толкова честни протестиращи изведнъж ще решат че всъщност няма проблем

тази практика е добра - и това че на някой си не му харесвала не я прави лоша идея.
                        Ти верно си нямаш хал-хабер, че те нямат право да протестират!!!

Поне това да беше научил досега - подписват и декларации, нямат право да участват и в синдикати, освен некви там вътрешни смешни.

Подготви се малко повече и ще лафкаме пак, че само ме разсмиваш.

П.П. Не мо'е се обадиш на 112 и да кажеш, че те убиват и да ти отговорят - в момента за вашия район полицията протестирастачкува и не бачка. Обадете се утре, ако сте жив или вдругиден за по-сигурно.
                        Last edited by marandi; 31.10.2013, 00:48.

Коментар

• Лорде, как работиш индиректно за мвр?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Равновесен, ти си доста интересен. Ще ти издам една тайна с ясното съзнание, че ще стане обществена. Навсякъде е най-важно ръководството на една структура. Точно там се създаде напрежение. Повече на женския пазар! ДГД, това е положението, да имаш познати от столична дирекция да ти обяснят, другото е твоя интерпретация. Който е корунпиран да го хванат десетките служби занимаващи се с това, другите сме ПАТРИОТИ! Аз даже съм такъв патриот, че без да влизам в състава на вътрешното министерство , работя за него индиректно
                            както казах, ако са честни да си протестират - но съм готов да се обзаложа че в момента в който почнат да ги разследват и тези толкова честни протестиращи изведнъж ще решат че всъщност няма проблем

тази практика е добра - и това че на някой си не му харесвала не я прави лоша идея.

Коментар

Еми ще ходят с градския транспорт - като милиони други българи.
                              Бе, ти си запознат те гледам - Лорда да ти пуска силовото ведомство и действай

И аз т'ва се чудя поне от 8 години защо вашите депутати не ходят на работа с градския транспорт, ами движат с охрана за по 2 милки годишно?

Първо иди го кажи на депутатите си и после карай по веригата надоле, налЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Точно така!

Не всички са корумпирани, но некорумпираните обикновено разходите им да отидат на работа са по-големи от изкарания надник.

Както и на половината работещи в БГ - всички ходят на работа, за да се набутат и да вадят стинки от джоба, че са ходили на работа.

Говоря по принцип - но т'ва ви е ситуацията и тя не важи само за куките. Полицията има много други звена и т.н.
                                Еми ще ходят с градския транспорт - като милиони други българи.

Коментар

Working...
                                X