IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Простете на моето поколение, че в последния четвърт век не успя да изгради онази България, в която всички ние днес да живеем без срам, страх или усещане за безпътица. България на свободните, независимите и гордите. България, в която правителствата не крадат от народа си, а народът е достатъчно мъдър да не позволява на никого да се гаври с него. България без мутри, групировки, местни феодали, агенти и олигарси. Просто… една нормална България.

Read more: http://viewpoint.actualno.com/Deca-p...news_4482.html

Ей такива текстове се харесват в интернет.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
      Ако бехме нормална държава, Волгин щеше да е, в най-добрия случай, цирков артист. Но понеже сме абсурдна държава, тоя се явява некакъв барометър, който да ръси акъл по политическите въпроси Същото важи и за никиту дудука
      Аз ся едно не можах да разбера. Дудука и Петното карат ли се или се обичат ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Тук пробема не е че някои цоца от държавата , а че не цоцат правилинте хора / разбираи реформаторски блок /.

Както беше казал Петър Волгин:

Окупацията на СУ е плод на перверзната симбиоза между парите на ГЕРБ и провалената десница
        Няма да се учудя БСП, ДПС, ГЕРБ и така нататък провалени партии да мислят точно така. В края на краищата всеки приписва на другите собствения си морал.

А Волгин пък като вземе да го избива на хистерия става чак симпатичен. тези не могат ли да схванат че манипулациите им вече не минават. Да си приказват каквото искат ефекта е или да нахъсват тези които са против тях или да стават кандидат комедианти да им се смеят на глупостите.

Коментар

Тук пробема не е че някои цоца от държавата , а че не цоцат правилинте хора / разбираи реформаторски блок /.

Окупацията на СУ е плод на перверзната симбиоза между парите на ГЕРБ и провалената десница
          Ако бехме нормална държава, Волгин щеше да е, в най-добрия случай, цирков артист. Но понеже сме абсурдна държава, тоя се явява некакъв барометър, който да ръси акъл по политическите въпроси Същото важи и за никиту дудука

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Като се замисля доста е радващо че скритите лимонки на олигархията изплуват една след друга над водата. Явно наистина са притеснени. И би трябвало.
            Те едни скрити тези лимонки

Олигарски сол т*****ак на Черепа

Въпроси с понижена трудност за детската градина.
            tnm

Коментар

• "Перверзната симбиоза между парите на ГЕРБ и фанатизма на провалената десница роди поредната бутафорна картинка в центъра на София, този път в Университета". Такова мнение изказва журналистът и водещ на радио предаването "Деконструкция" Петър Волгин, цитиран от БГНЕС. Както е известно, от петък вечер група, нарекла себе си "Ранобудните студенти", обяви "безрочна и ефективна" окупация на висшето учебно заведение. Днес протестиращите срещу властта изразиха подкрепата си за студентите, като демонстрираха около Ректората.
              Според Волгин случващото се в СУ от петък вечерта е "свещен съюз на Бай Ганьо, Полиграф Полиграфович, Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов, сформиран в именно на "великата цел" - да бъдат върнати на власт герберите, а ако може покрай тях в парламента да се промуши и остатъчната десница".
              Петър Волгин счита, че "главните роли в тази пошла комедия са поверени на активисти на ГЕРБ и ДСБ, предрешени като "интелектуалци" и "университетски преподаватели". Епизодичните роли са дадени на други персони - журналистки и пи ар-ки с огромни претенции и нулев умствен капацитет, както и либералстващо-папагалстващи NGO-активисти".
              "Това е средата, в която българската десница вирее най-добре - среда на претенциозни алитерати", казва журналистът.
              Той призовава: "Ще помоля да не се говори за "морална революция" и "чистота на помислите".
              Според него "случващото се е банален опит на снобеещата неолиберална олигархия да задържи позициите си. Десницата, разбира се, винаги е готова да помогне. Ако трябва, ще организира "поход към Рим" или "нощ на дългите ножове" срещу всеки, който си позволява да мисли различно от десните "интелектуалци".
              Изводът на Волгин е следният: "Изобщо днешната българска десница е едно от най-авторитарните образувания на този свят. Говори за европейски ценности, а в мокрите й сънища се явява Аугусто Пиночет. В краен случай Бойко Борисов..."
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Като се замисля доста е радващо че скритите лимонки на олигархията изплуват една след друга над водата. Явно наистина са притеснени. И би трябвало.
                Не знам къде ги прихващаш тези неща, ама един се е потопил много надълбоко с инициали АД.

Коментар

Този висш ДПС кадър яко се е притеснил че като нищо и в България наистина стане културна революция. Едва ли нашите "Хунвейбини" ще избият всички ограбвали ги последните години. Но като нищо може да им спрат кранчето на цоцане от държавата. И тогава какво ще прави ДПС, пък и кадрите му. ще ходят да нижат тютюн ли. Очевидно на професора не му харесва да си загуби хранилката.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Мен ако питаш, от тях единствено става храна за червеите
                    Бе не знам, може и червеите да се погнусят.
                    tnm

Коментар

• Като се замисля доста е радващо че скритите лимонки на олигархията изплуват една след друга над водата. Явно наистина са притеснени. И би трябвало.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        ХЕЙ Мизъри, имам предвид Мизантропе! Ти болен ли си или само неук?
                        90 % от кадрите на СУ преди 9-ти са специализирали във Франция и Германия!
                        Да бе да, затова Буров и СИЕ са си направили частен университет, който да им произвежда кадри за банките. Щото явно кадрите на СУ са били много убави, нали ... както е и сега помеждувпрочем

Коментар

ДИКТАТУРАТА НА МУТРАТА БОРИСОВ ЩЕ НИ СЕ ВИДИ КАТО ДЕТСКА ГРАДИНА, АКО РАЗРЕШИМ НА ТОВА ОЗВЕРЯЛО ЗА ВЛАСТ „РЕФОРМАТОРСКО” МАЛЦИНСТВО ДА БЪДЕ ДОПУСНАТО ДО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

Проф. Людмил Георгиев
                          Този висш ДПС кадър яко се е притеснил че като нищо и в България наистина стане културна революция. Едва ли нашите "Хунвейбини" ще избият всички ограбвали ги последните години. Но като нищо може да им спрат кранчето на цоцане от държавата. И тогава какво ще прави ДПС, пък и кадрите му. ще ходят да нижат тютюн ли. Очевидно на професора не му харесва да си загуби хранилката.

Коментар

Та пак да го напиша, щото ми го изтриха, явно съм засегнал нечий интерес, което ме навежда на мисълта , че съм в правилната посока

Преди 9ти СУ произвежда селски даскали

Между 9ти и 10ти СУ произвежда принципно тотално негодни икономически кадри , но пък за сметка на това верни на партията

След 10ти произвежда 10% емигранти и 90% безработни
                            ХЕЙ Мизъри, имам предвид Мизантропе! Ти болен ли си или само неук?
                            90 % от кадрите на СУ преди 9-ти са специализирали във Франция и Германия!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              +65536

Ние можем без тях. На мен не ми трябват. Който има нужда да го крадат, да си ги отглежда у дома !!!
                              Мен ако питаш, от тях единствено става храна за червеите

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Три , четери ......>
                                +65536

Ние можем без тях. На мен не ми трябват. Който има нужда да го крадат, да си ги отглежда у дома !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X