If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... ако всеки 5ти българин приюти по един ром в своя дом и му осигури образцова среда ...
Помислете скъпи събратя, ако утре всички роми станат светли хора колко лесно България ще се превърне в водеща сила в Европа и най-вероятно ще бъде присъединена към Г-8 ???
Ако всеки приюти по един ром ще фалират заложните къщи,че не могат да сколасат да купят и продадат изнесеното от същите тези къщи !!!
Единственият начин един ром да стане светъл се нарича: корабна боя(дето няма миене!!!)
Предполагам,че ти си другото аз на ония шизофреник наричащ себе си Доктор,така че един съвет от мен(дано си по-разумния) :
Влакът... Карлуково... и след няколко години на активно лечение заповядай пак...
Става дума за моя лична кауза и социален проект, който ще задействам и ще внеса до г-н Орешарски. Надявам се, че светлите ни съфорумци да окажат подкрепа в това мое иновативно начинание.
Става дума за социален проект за интеграция на ромите в България. По мои лични изчисления, ако всеки 5ти българин приюти по един ром в своя дом и му осигури образцова среда то до няколко години всички роми ще станат пълноценни граждани на нашата република!! Нека всеки, който е готов да даде приемно семейство и да се нагърби с интеграцията на един ром да ми пише на лично. Всеки приемен дом ще е лично отговорен за този ром и ще носи отговорност пред закона, така ще има по-голяма ефективност на програмата.
Помислете скъпи събратя, ако утре всички роми станат светли хора колко лесно България ще се превърне в водеща сила в Европа и най-вероятно ще бъде присъединена към Г-8 ???
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар