Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеИ аз забелязах, особено при голям марж и застой в тьрговията как някой си 'чопва' по 0.01 от единия край просто за да промени пазарната цена в угодна нему посока, най-често обратната.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеJay Gould,
Ето какво е написал собственикьт на най-голямата копачка на биткойн в момента btcguild.com преди малко. Това е един най-обикновен човек. Не мисля че има някаква конспирация тук. Някакви мосад-и, антихристи и .али го кво
двата най големи пула имат 53% да не е и повече ,какво ще стане ако някой ги хакне или хакне само единия ако се разрастне още малко над 51% и промени цялата мрежа и в един слънчев ден в наличност биткойни ми изпише 0 ?
и не ми казвайте че не може да се хакне
само за 5 дена зададох много въпроси на който няма отговор ,когато става въпрос за 100-1000$ иди-ела ама като става въпрос за милиони няма да стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДал съм и си държа на прогнозата!
А ти кой доктор беше, ако не е тайна?!
Иначе в реалния свят не съм доктор - спокойно.
Направо съм си неук.
Ти като по-учен, можеш ли да ми обясниш защо правителството на САЩ не ги забрани биткойните ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеопен сорса е хубаво нещо но пък и няма никаква гаранция от технически срив или голям бъг при който наличноста ти да стане 0
друг интересен въпрос ,да речем след месец ъпдеитват до версия 0.8.5 ,кои я пуска тая версия ?
опен сорс е да,и да речем 10 човека написват 10 версии 0.8.5 ? кой решава на кой версията да се пусне ?
Гледах ги във форума, група програмистчета си обсъждат къде какво как да се промени в програмата. И това пред очите на всички. Един вид абсолютната демокрация.
Обаче ако ФБР ги издири един по един и ги закопчае, кво праим ?
Това биткойна е супер експеримент - абсолютна свобода на пазара, абсолютна демокрация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Who Разгледай мнениеТи не беше ли дал и едни прогнози за златото ? Или те бъркам с някой друг ?
А ти кой доктор беше, ако не е тайна?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз да попитам. На тези борси може ли при продава 250 да купя от някой, който продава на 290? И как ще ми отчете покупката?
Специално в МтГох доста тарикати като купуват или продават слагат привлекателевн курс само за 0,01 биткойна и следващите са на дървен курс. Така лакомника натриса всичко на пазарна цена и изненадан вижда, че всъщност е взел на желаната цена само 0,01 биткойна и останалите са по дървен курс... Но вече ликвидността се е повишила и тези тарикатщини минават доста по-рядко!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехаха... ами на базата на това, че когато курсът бе 15 долара и давах прогноза за 150 твоите други псевдоними ми задаваха същия въпрос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениехахах едно е 150 ,едно е 250 000
АЛЧНОСТА замъглява съзнанието ,май някой хора забравят кое движи пазара,алчност и страх и когато едното го няма имаме така наречения балон
Бахти и бития койн, продавах на 50, продавах на 75 , на 150.
Сега само гледам и не смея да продам повече.
Има ли начин да се хване къде ще се спука ??
Нали сте пеканите трейдъри, двоен връх ли да чакам, какво ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз да попитам. На тези борси може ли при продава 250 да купя от някой, който продава на 290? И как ще ми отчете покупката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехаха... ами на базата на това, че когато курсът бе 15 долара и давах прогноза за 150 твоите други псевдоними ми задаваха същия въпрос!
АЛЧНОСТА замъглява съзнанието ,май някой хора забравят кое движи пазара,алчност и страх и когато едното го няма имаме така наречения балон
Коментар
-
опен сорса е хубаво нещо но пък и няма никаква гаранция от технически срив или голям бъг при който наличноста ти да стане 0
друг интересен въпрос ,да речем след месец ъпдеитват до версия 0.8.5 ,кои я пуска тая версия ?
опен сорс е да,и да речем 10 човека написват 10 версии 0.8.5 ? кой решава на кой версията да се пусне ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениехаха и на базата на какво правиш тая прогноза за 250 000 след 5г ?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар