Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
група хора (може и да не са създателите на койна) събира много койни на ниска цена
после започват едни кухи обеми е МТ ГОХ - защото може.... дето вика иван какво като не е регулирана - ами никой не знае колко точно реални пари седят зад оборота - той се смята ежесекундно, но я няма гаранцията , че примерно господин Х не е направил 90% от този оборот прехвърляйки едни пакети от левия си джоб в десния...без това е ясно за публиката.. тя вижа инфото предоставено от борсата, но не и кой и как седи за сделките.. точно това следят регулаторите.. да няма изкуствено надуване на цените.
идва хубавата част - когато и таксиджиите започнат да говорят за новите електронни пари .. не знам дали сме в тази фаза но сме близо тогава господин Х изпразва джебовете брутално и кешира каквото е останало и е е успял да пласира полека на масовката
... тока спира...
ФЕД и другите централни банки според мен са напълно наясно какво се случва и ще оставят нещата да се развият 'качествно'.. така после ще имат плашило, което да плаши мераклиите още няколко години да не се пробват с независими виртуални пари.
това ми е предположението, а дали ще се случи няма как да знам...просто предполагам.
начина по който изтръскаха крушата като отиде на 200+ и активността след това ме карат да мисля, че вече са във фаза - да захраним всичкото играчор с 'изгодни' койни.
знам, че в момента звуча неактуален, защото цената катери, но няма как да не зе замислям " защо катери, къде е стойността, с какво се е променила средата, с колко са нарастнали реалните разплащания за стоки и услуги в биткойни ...и такива ми ти работи.
на мен ми прилича на пирамида от нов тип, която хем увлича масата, хем благодарение на борсите покрива някои 'тънки' моменти от това какво наистина се случва.
поздрави
не ви критикувам вас, защото вие няма как да сте част от схемата на големите играчи.
Коментар