If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако гръмне и crypto.com или някой друг, цената може да иде на 12к. и тогава всички пак ще скочат с "Видяхте ли" "Казахме ли ви".
Те тия пичове смятат за най-смелата си постъпка, това че са си купили розови домати от 5лв, вместо от 2,5. От тях инвеститори и предприачи няма да стане
И винаги стигаме до безусловният аргумент - като си сигурен в зануляването, шортиш с парите от всичките ти активи и ставаш милионер. Просто и лесно
Забравяш, че тоя биткойн може да изчезне внезапно и без да се занули. Искаш да изгорим и ние, а?
Характерно за тея понци схеми е, че изчезват и умрат внезапно.
И спрете с това, че отива на нула. Това е НЕВЪЗМОЖНО, понеже аз лично ще го изкупя всичкия като стане на един цент. Вие си представете колко преди мен ще го изкупят на по-високи цени и аз няма да имам никакъв шанс.
Напротив - напълно възможно е.
Предния път като се беше сринал до 30 цента що не го изкупи всичкия??
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Нали знаеш, че бъдещето невинаги е като миналото!
Кефиш ме, но по-скоро споделям виждането на Снежинката.
И аз си мисля, че нещата вървят тихо към зануляване...
Който излязъл навреме - излязъл.
п.с.
Оняден единия ми комшия с мъка ми показваше акаунта си.
Влязъл тоя април с 30к доларес, в момента е на 10к доларес.
Викам му излизай докато още има време... усещам го, че ще стиска до последно.
Трудно му е да преглътне -20к, ама както е тръгнало май и повече ще му се наложи....
И винаги стигаме до безусловният аргумент - като си сигурен в зануляването, шортиш с парите от всичките ти активи и ставаш милионер. Просто и лесно
https://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817
Чакам си финален фитил, че интересни неща се случват, а и всички го погребвате, значи е близо дъното или сме го минали. Тия ако гръмнат ще е добре за кошницата пък, който го е страх, нека не купува.
И спрете с това, че отива на нула. Това е НЕВЪЗМОЖНО, понеже аз лично ще го изкупя всичкия като стане на един цент. Вие си представете колко преди мен ще го изкупят на по-високи цени и аз няма да имам никакъв шанс.
Аз пък ще те надцакам с 2 цента.
P.S надявам се повечето да си изтеглят криптото от борсите за да видим кой кво държи като резерв.
п.с.
Трудно му е да преглътне -20к, ама както е тръгнало май и повече ще му се наложи....
Защо същите неща се пишат след всеки срив и всеки път се всички се кълнът, че този път е по-различно и видите ли отива към нулата, а то става тъкмо обратното. Защо сега да е по-различно?
https://twitter.com/MikeBurgersburg/...75307707170817
Чакам си финален фитил, че интересни неща се случват, а и всички го погребвате, значи е близо дъното или сме го минали. Тия ако гръмнат ще е добре за кошницата пък, който го е страх, нека не купува.
Биткойн има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
п.с.
Биткойн има едно основно свойство, с което малко пазари могат да се похвалят. Това е неговата способност да се възражда от пепелта, да възстановява старата си стойност, и да бележи нови и нови върхове. Правил го е това поне 7-8 пъти до момента, ще го направи и този път.
не издържах и ти сложих палец,
но ми изглеждаш фанатизиран
а така се създават мъчениците
По скоро светът ще се свърши, но шараните няма да свършат. Устойчиво племе са и с всяка изминала година стават все повече и повече. Съвременното образование генерира само шарани и нищо друго. Повечето от тях дори и не знаят какво е това Пи, но за сметка на това за си въобразили, че са хванали господа за дръжката. Самоизживяват се като "изобретатели" или като "супертрейдъри" до момента, до който профукат бащиното наследство, и след това започват да избиват комплекси по форумите.
Матеев, ти защо не си продаде койните когато беше на 69 000 долара?
Сега вече потъна. Късно е да си търсите шарани, които да го вдигнат.
Моята прогноза от сега нататък е за устойчив даун-тренд, който вероятно може да продължи няколко години или повече.
Първата цел е достигане на дългосрочната средна цена - 3000 долара, след нея следващата цел е 300 долара, а до 2029-та моята прогноза е биткойн под 3 долара за парче.
Тоест да се върне там откъдето е започнал.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
По скоро светът ще се свърши, но шараните няма да свършат. Устойчиво племе са и с всяка изминала година стават все повече и повече. Съвременното образование генерира само шарани и нищо друго. Повечето от тях дори и не знаят какво е това Пи, но за сметка на това за си въобразили, че са хванали господа за дръжката. Самоизживяват се като "изобретатели" или като "супертрейдъри" до момента, до който профукат бащиното наследство, и след това започват да избиват комплекси по форумите.
Коментар