If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наивников, как ли се чувстват онези в Перник сега, които са те послушали и са продали на 666?
Нямам идея Казах ти, не вярвам в който и да е от изброените койнс
Какво не му харесваш на Перник койн?
Ще съм пропуснал да стана милионер в долари, ако се лъжа. А те и без това доларите са нищо.... нали?
Мдаа,
и лайткойна придоби перпендикулярен харакер. Само днес от $10 сме на $16 на БТЦ-е, като качихме над китайците. Следя FTC, PPC, XPM и NMC и всичките са сериозно нагоре,но аз там не мога да се навия да пазарувам. Иначе всякакъв cryptojunk се купува.
на мен ми е много чудно на гокса all time hign е 900 и малко ,та кой е тоя който продава на 899 при тоя ултра,хипер,дупер бичи пазар и бута цената .
Същите селски номера като в форекса вкарват
Иначе лаиткойна ме прави много щастлив ,едни бързи 100% за няма и 4-5 дена
50$ ми е средносрочната цена при него.
А това което ме учудва е цената на другите криптовалути ,и най-вече на новакойна 25$
БTC-E е на 7$ а гокса се доближи на 1$ от all time hign и е само въпрос на време да разпробият и бързо да изкачим до 1000$ където сигурно ще ни прожектират същото шоу
много бичи пазар днес много,особедно на бтц-е и гокса
китайците дават фира от 1 седмица,или продават там много койни от арбитражи или е нещо друго ,но обемите са малки което значи че си стискат койните
Собственикът на Virgin Galactic Ричард Брансън обяви, че компанията му за комерсиални космически полети ще приема дигиталната валута Bitcoin за закупуване на билет до космоса, съобщава "Форбс".
Той посочва още, че един от клиентите на компанията, който ще предприеме космическо пътешествие вече е заплатил с дигиталната валута.
Ексцентричният предприемач очаква, че много хора ще последват примера му.
Терзиев,
в голяма каша се набута. Тая вечер изключи компютъра и отвори едно добро вино с половинката.
btw.
XPM (праймкойн) се минира само и единствено с процесор (CPU), което го прави таргет на всяка една ботмрежа на планетата. Затова и антивирусите маркират праймкоин майнъра като malware. Това (ботмрежите/вируси) беше и една от причините, най-популярният майнинг клиент да остане само ASIC възможности за миниране и да прамахне всичко за CPU/GPU.
Коментар