IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    На над 1 000 000 долара за един биткойн
    малиииий, ще изчистите щатския дълг с биткойни

Коментар

• Наивник

На над 1 000 000 долара за един биткойн
      D.Y.F-091066

Коментар

• Добре де, на колко ще разтоварвате??? Кажете си цифрите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Наивников, как ли се чувстват онези в Перник сега, които са те послушали и са продали на 666?
          Чувстват се като Терзиев,а именно

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Наивников, как ли се чувстват онези в Перник сега, които са те послушали и са продали на 666?
            Нямам идея Казах ти, не вярвам в който и да е от изброените койнс
            Какво не му харесваш на Перник койн?
            Ще съм пропуснал да стана милионер в долари, ако се лъжа. А те и без това доларите са нищо.... нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Перник койн
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Перник койн

Коментар

• днес ми мина през ума,че първите hedgefunds влезнаха на пазара март 2013 (справка гугъл), а цената беше паднала до 50$ през средата на февруари ...

Коментар

• много голямо шоу от бтц-е и гокса ,евала

http://www.youtube.com/watch?v=OnoNI...ature=youtu.be
                    Last edited by kurta007; 26.11.2013, 21:45.

Коментар

• Мдаа,
                      и лайткойна придоби перпендикулярен харакер. Само днес от $10 сме на $16 на БТЦ-е, като качихме над китайците. Следя FTC, PPC, XPM и NMC и всичките са сериозно нагоре,но аз там не мога да се навия да пазарувам. Иначе всякакъв cryptojunk се купува.

Коментар

• на мен ми е много чудно на гокса all time hign е 900 и малко ,та кой е тоя който продава на 899 при тоя ултра,хипер,дупер бичи пазар и бута цената .
                        Същите селски номера като в форекса вкарват
                        Иначе лаиткойна ме прави много щастлив ,едни бързи 100% за няма и 4-5 дена
                        50$ ми е средносрочната цена при него.
                        А това което ме учудва е цената на другите криптовалути ,и най-вече на новакойна 25$
                        БTC-E е на 7$ а гокса се доближи на 1$ от all time hign и е само въпрос на време да разпробият и бързо да изкачим до 1000$ където сигурно ще ни прожектират същото шоу
                        много бичи пазар днес много,особедно на бтц-е и гокса
                        китайците дават фира от 1 седмица,или продават там много койни от арбитражи или е нещо друго ,но обемите са малки което значи че си стискат койните
                        Last edited by kurta007; 26.11.2013, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          Терзиев,
                          в голяма каша се набута. Тая вечер изключи компютъра и отвори едно добро вино с половинката.
                          ...
                          "Сбогом и благодаря за рибата", няма да списвам повече, извинете за безпокойството!
                          Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Собственикът на Virgin Galactic Ричард Брансън обяви, че компанията му за комерсиални космически полети ще приема дигиталната валута Bitcoin за закупуване на билет до космоса, съобщава "Форбс".

Той посочва още, че един от клиентите на компанията, който ще предприеме космическо пътешествие вече е заплатил с дигиталната валута.
                            Ексцентричният предприемач очаква, че много хора ще последват примера му.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                              Я, 50 вида койни вече.
                              Сульо и Пульо вече си имат собствена "валута".

Коментар

• Терзиев,
                                в голяма каша се набута. Тая вечер изключи компютъра и отвори едно добро вино с половинката.

btw.

XPM (праймкойн) се минира само и единствено с процесор (CPU), което го прави таргет на всяка една ботмрежа на планетата. Затова и антивирусите маркират праймкоин майнъра като malware. Това (ботмрежите/вируси) беше и една от причините, най-популярният майнинг клиент да остане само ASIC възможности за миниране и да прамахне всичко за CPU/GPU.
                                Last edited by индианеца; 26.11.2013, 16:04.

Коментар

Working...
                                X