IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от djingibar Разгледай мнение
    А как ще коментирате, че JP Morgan патентова Bitcoin-подобна платежна система?
    ами опитът им за патент е бил отхвърлен http://www.m-cam.com/patently-obviou...monopoly-money
    пък и да не беше не виждам как нещо централизирано,със затворен код,на базата на фиатните пари с какво е по различно от електроните пари на банките ?

Първата държава която казва че няма да регулира по никакъв начин биткойн борси и подобни е ..........Дания .Защо си мисля че до няколко месеца там ще има голяма борса ,а може би и най-голямата така и така обемите вече се изместват от Китай към Стария континент
    http://www.coindesk.com/denmarks-bit...egulated-here/
    Last edited by kurta007; 17.12.2013, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Аз ще коментирам, както преди Големите риби изчакват прецедент. Щом се случи, пак те ще лапат.
      Големи банки, Гугъл, Фейсбук, Амазон, Ибей с Пейпал..... Ще ви схрускат
      не мога да си представя как някой ще печели от нормална криптовалута. Това с биткоините е пълна смешка, това е толкова валута колкото и мръсните чорапи са валута. Но при нормална валута със стабилна стойност то ще има предимно разходи по нея - а ползите ще са реално нищожни.

Коментар

• Аз ще коментирам, както преди Големите риби изчакват прецедент. Щом се случи, пак те ще лапат.
        Големи банки, Гугъл, Фейсбук, Амазон, Ибей с Пейпал..... Ще ви схрускат

Коментар

• А как ще коментирате, че JP Morgan патентова Bitcoin-подобна платежна система?

Коментар

• тука/700$ бтц-е/ е момента за купуване,оформя 3-но дъно+61.8 фибоначи корекция

също така заформя и нова фигура в техническия анализ или по точно динозавър

Last edited by kurta007; 16.12.2013, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнение
              Не го мислете биткойна, има още много пъти да му се увеличава цената.
              Това е разказа на само 1 човек, на когото Европейската комисия открадна $700к, а такива като него са хиляди.

My bank account's got robbed by European Commission. Over 700k is lost. =>
              https://bitcointalk.org/index.php?topic=160292.0

И докато за сега това е прецедент, през последните месеци, от няколко страни се прокрадват коментари от влиятелни хора, че подобен сценарий очаква и още поне 2 държави от Европейския съюз. Аз смятам, че това е неизбежно и ще има поне 1 подобна конфискация през следващите 12 месеца.
              А когато това се случи, хората не само ще купуват криптовалути , но в капачки от буркани и луковици от лалета ще инвестират.

Тогава вече ще се надуе балона...и тогава мисля да изляза с 90% от позициите си в криптовалути.
              Е ама бате Кипърска Банка те там изгърбиха всичко живо, не знам аз виждам най накрая ей такъв един голям свеовен бунт срещу тея тапунгери банкерите и ще има май като Луй 16 на гелотината на там отиа раотата

Коментар

• Да се чуди човек, кой все още държи поръчки "купува"......?

Коментар

• Не го мислете биткойна, има още много пъти да му се увеличава цената.
                  Това е разказа на само 1 човек, на когото Европейската комисия открадна $700к, а такива като него са хиляди.

My bank account's got robbed by European Commission. Over 700k is lost. =>
                  https://bitcointalk.org/index.php?topic=160292.0

И докато за сега това е прецедент, през последните месеци, от няколко страни се прокрадват коментари от влиятелни хора, че подобен сценарий очаква и още поне 2 държави от Европейския съюз. Аз смятам, че това е неизбежно и ще има поне 1 подобна конфискация през следващите 12 месеца.
                  А когато това се случи, хората не само ще купуват криптовалути , но в капачки от буркани и луковици от лалета ще инвестират.

Тогава вече ще се надуе балона...и тогава мисля да изляза с 90% от позициите си в криптовалути.
                  You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
                  Know when to walk away and know when to run

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Ще го обезпечат в злато само ако лунохода им докладва, че луната е изцяло от злато ... но какво ще стане с цената на златото тогава
                    Няма лесни решения, когато става въпрос за големите пари

Но тогава ще трябва да воюват с македонците, щото Луната е свещенна македонска земя.....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      ама бате за кво са ти долари бе взимай техните китайски донги и без тва тва така набира сила, че и лихвите им добри. Доларите, еврото и йената тоалетна хартия, тоя Юан го виждам аз съвсем скоро обезпечен със злато и майка му жална на долара. Може и световен резерв да стане, не се знае знае ли се
                      Ще го обезпечат в злато само ако лунохода им докладва, че луната е изцяло от злато ... но какво ще стане с цената на златото тогава
                      Няма лесни решения, когато става въпрос за големите пари
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                        Не е много сигурно. Хартиеният крак на сделката е леко циментиран на Гокс. Трансферите се влачат с месец. Продават предимно на Битстамп, затова там е най-ниско.10% за арбиратж не е никак малко, при китайците е даже още повече, ама не съм много сигурен как ще вземеш долари от тях
                        ама бате за кво са ти долари бе взимай техните китайски донги и без тва тва така набира сила, че и лихвите им добри. Доларите, еврото и йената тоалетна хартия, тоя Юан го виждам аз съвсем скоро обезпечен със злато и майка му жална на долара. Може и световен резерв да стане, не се знае знае ли се

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Хич не ми е ясно как има рзлика от 100 долара на различните борси...
                          Купуваш в щатите и продаваш в Китай.....Какво пречи...
                          Не е много сигурно. Хартиеният крак на сделката е леко циментиран на Гокс. Трансферите се влачат с месец. Продават предимно на Битстамп, затова там е най-ниско.10% за арбиратж не е никак малко, при китайците е даже още повече, ама не съм много сигурен как ще вземеш долари от тях

Коментар

• Напълно ги разбирм хората, искат да заменят американската хартия с техната си.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              абе ама тея си напрайли борса за крипто валути

https://www.cryptsy.com/

смяяятай, тоя биткойн се явява като долара и останалите дигитални стотинки според него, wow по нататък ще се появат и exotic crossrates exchange, напрао същинско като истинско forex, ше се пусна на демото
                              В реално време със закъснение на сделките от 0-1сек...
                              На БФБ е с 15 минути....

Коментар

• Хич не ми е ясно как има рзлика от 100 долара на различните борси...
                                Купуваш в щатите и продаваш в Китай.....Какво пречи...

Коментар

Working...
                                X