If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мислиш ли че тези от гокс не са наясно що е това бития койн и предпочетоха да направят удар, защото тя играта е заложено да свърши злополучно и бития койн да се оцени с истинската му стойност - 00.
А кое е дошло първо - гравитацията или инфлацията ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
има едно нещо, което не може да се изобрети... ДОВЕРИЕТО..
Вече няма и нужда. Биткойн е технология, която функцинира при 100% ЛИПСА на доверие. След 6-тото потвърждение на мрежата, а това е горе-долу след около час, може да си сигурен, че парите са твои дори и преводът да е пуснат от най-големия ти враг!... Страшен технологичен пробив нали?! А ти си пей песничката за доверието... не пречиш.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мислиш ли че тези от гокс не са наясно що е това бития койн и предпочетоха да направят удар, защото тя играта е заложено да свърши злополучно и бития койн да се оцени с истинската му стойност - 00.
дали ще са криптовалути или ще има някакъв хибрид е ясно,че рано или късно ще се случи... това, което не могат да разберат някои хора е, че мошеници ще има и в криптобъдещето....и това, че някой е измислил биткой не значи, че е измислил крипто-злато... това е една от многото виртуални валути.
има едно нещо, което не може да се изобрети... ДОВЕРИЕТО.. след издънката ГОКС едва ли има сериозен човек, който ще си вкара парите в койни ..еле пък да търгува на така наречените 'борси', които всъщност са едни уеб-платформи... с банкова сметка да ги захранваш...
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Мастъре... Я си представи една война, ей такава Трета, баш как си трябва от големите. Бомби навсякъде, няма ток, ни вода, храна и т.н.
Може ли да си представиш колко ще струва тоя биткойн в тоя момент? И дали изобщо някой ще се сеща за него.
А някой за хартиените пари ще се сеща ли?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мастъре... Я си представи една война, ей такава Трета, баш как си трябва от големите. Бомби навсякъде, няма ток, ни вода, храна и т.н.
Може ли да си представиш колко ще струва тоя биткойн в тоя момент? И дали изобщо някой ще се сеща за него.
Чета, чета и не мога да проумея това Вашето разделение на два свята. Единия бил "цифров, вируален", а другия "реален, действителен". Това означава ли, че първия е нереален и недействителен?
Сведи употребата на чуждици до минимум и нещата ще ти се изяснят. Българският език е благодат. Използвай го и веднага ще разбереш, кога нещо е фалшиво и кога истинско?
Цифров и виртуален са различни неща. Не ги смесвай. Виртуален означава "наужким". Цифров означава такъв, който може 100% да бъде представен математически. Цифровият свят си е съвсем истински, само че представен чрез "1" и "0". Докато действителният е представен чрез съответните атоми и молекули, респективно чрез елементарните частици в тези атоми и молекули. Когато представяме изображение на един атом или молекула на екрана ние всъщност представяме действителния свят чрез средствата на цифровия.
С други думи, доста усилено напредваме в създаването на цифрово огледало за действителния свят в който живеем, но уви... колкото и съвършено да го направиме то ще си остане само огледало!
Предполагам ще се съгласите, че колкото и съвършено еднакъв да изглежда един образ в огледалото с действителната вещ, то образът в огледалото никога не може да изпълни 100% от функциите на действителната вещ! Най-много да успееш да заблудиш някой балък чрез система от огледала и пушек, че гледа действителността...
Чета, чета и не мога да проумея това Вашето разделение на два свята. Единия бил "цифров, вируален", а другия "реален, действителен". Това означава ли, че първия е нереален и недействителен?
Аз съм от "младото поколение" /тия дето за нищо не стават/ и за мен подобно противопоставяне е тотално неразбираемо, лишено от смисъл и логика. Представете си какъв ще е мирогледа на тези след мен и на онези след тях...
"Там, където глупостта е образец, разумът е безумие."
Не съм съгласен с противопоставянето на "цифровия свят" с "реалния". Няма два различни свята, светът е един.
Не ги противопоставям. За мен те се допълват. Цифровият свят прави действителния по-богат!
Употробявам термина цифров свят единствено за да подчертая, до каква степен цифровият свят ще се опита да наподобява действителния!
Първоначално изпратено от Xman1
Какво се случваше преди... възниква някакъв проблем и човек започва да пита познати, да търси в библиотеки и тн. и тн. Още си спомням какво мъчение беше като дете да си пиша домашните преди Интернет ерата, особено когато в къщи няма кой да ти обясни. (или този който ти обяснява не е достатъчно добър в това). Сега е толкова по лесно...
Имаме голямо различие в разбирането за това що е то образование... За теб образованието е повече научени неща. За мен образованието е преди всичко да те научи да мислиш!
Коментар