Първоначално изпратено от vankata23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДебилно е да завиждаш на тези, които са обърнали средства в биткойни при 25 евро за 1 биткойн, защото се колебаеш в момента дали да го направиш при 250 евро за 1 биткойн!
Всеки си преценява дали е добре да купи за 250 евро или не.
Биткойна, както и всичко останало може да ходи и нагоре и надолу. Все тая ми е, Нострадамус не съм станал все още.
Биткойнката няма бъдеще като световна валута, понеже е прекаленно отворена към различни тълкувания. В долния пост са подчертани с червено.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе искам друг търговец бе човек!
Искам да си купя точно това, точно от този.
В един магазин НЯМАТ ПРАВО да ти откажат да ти приемат законното платежно средство!
Все едно да ида в близкия МОЛ и тъпата продавачка да може да ми се подиграе, като ме прати в другия, щото не я кефя!
Нали това е идеята на биткойна - контрола да не е централен, а да се изпълява от юзърите? Или пък не е това идеята - идея си нямам? Не знам, много начини да го тълкуваме има. Затова и бъдеще няма.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе искам друг търговец бе човек!
Искам да си купя точно това, точно от този.
В един магазин НЯМАТ ПРАВО да ти откажат да ти приемат законното платежно средство!
Все едно да ида в близкия МОЛ и тъпата продавачка да може да ми се подиграе, като ме прати в другия, щото не я кефя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеДавай да обсъдим по същество. Това твърдение е дебилно. Всеки със средства може да ги обърне в биткойни когато му е кеф.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТака говорят всички, които нямат никакви или почти никакви биткойни и завиждат на онези, които имат!
Ако искаш да кажеш, че бедняците завиждат - съгласен съм. Бедняците винаги завиждат. Тук обаче, смятам, че говорим за друго нещо.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко отида в един магазин и поискам да си купя нещо срещу 5 лева (конкретно в България) и продавачът ми откаже, знам към кого да се обърна за помощ/оплакване/гаранция/принуда/обезщетение.
Ако продавач по света откаже да приеме биткойните ми, към кого трябва да се обърна?
Ще се обърнеш към най-близкото чейндж бюро за да си смениш доларите за левове. Така е и при биткойна. Само че в сравнение с доларите биткойн има много големи предимства!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко отида в един магазин и поискам да си купя нещо срещу 5 лева (конкретно в България) и продавачът ми откаже, знам към кого да се обърна за помощ/оплакване/гаранция/принуда/обезщетение.
Ако продавач по света откаже да приеме биткойните ми, към кого трябва да се обърна?
Проблема на биткойна крещи още от FAQ на официалния сайт.
Who controls the Bitcoin network?
Nobody owns the Bitcoin network much like no one owns the technology behind email. Bitcoin is controlled by all Bitcoin users around the world. While developers are improving the software, they can't force a change in the Bitcoin protocol because all users are free to choose what software and version they use. In order to stay compatible with each other, all users need to use software complying with the same rules. Bitcoin can only work correctly with a complete consensus among all users. Therefore, all users and developers have a strong incentive to protect this consensus.
В червено са проблемите. Твърде общо, твърде много начини за тълкуване има на тея думички. А както е казал един велик човек - ако разбираш нещо - можеш да го обясниш по прост начин. Такива обяснения, които дават възможност да бъдат тълкувани по два или повече начина - издигат един огромен червен флаг.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеКрипто-валутите имат бъдеще. Биткойна не толкова.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКой говори за забрана? Попитах дали ги включваш и тях в тоя 0,10 % от най-умните, както ти се изрази.
При всички случаи онези терористи и наркопласьори, които използват биткойн са по-умни от онези терористи и наркопласьори, които използват куфарчета с долари в брой. Съотношението, както вече се спомена по-долу,между умните и неособено умите е както във всички останали групи потребители - 0,1 към 99,9.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПреди биткойн любим метод за разплащане им бяха куфарчетата с долари в брой. Но не съм чул тогава някой заради това да е искал да забрани долара като валута?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениесамо да попитам дали в този 0,1% от най-умните влизат и терористите, наркопласьорите и т.н., на които биткойна им е любим метод за разплащане?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар