Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДигитализацията на парите е нещо неизбежно. Сега сме съвсем в началото, но след някоя друга година ще настъпи революция!
Аз отново казвам, че големите компании, ще направят бума.
И сигурно ще си има emoney exchange
Там например една гугъларка ще се търгува към една алибабайка да речем на курс 1,23576
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаправи го де - не можеш.Не се коват лесно виртуалките
Вече ти казах - от днес приемам нищо-не-струващи хартишки, че даже и монети от 1 лев, срещу готини виртуални койни.
На лични ще ти пратя сметката ми в някоя фалирала беге баМка, а ти ще ми дадеш мейлче или нещо по-завъртяно облачно примерно, където да ти шипна койните
И няма нужда да разбираш, не само от компщтри, ами и от компоти. Всъщност, трябва да ти е все тая, аз ще се погрижа за всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАз пък реших от утре да пусна (най-сетне) в продажба най-новата, супер, мега, гига, нано крипто валута, която ще е топ ъф дъ лист (нема значение КОЙ лист).
Ще се огранича до 21 милиарда бройки, като почвам да ги продавам на цена от левче за бройка.
Разбира се, с изчерпването на количествата, ще се наложи да вдигна цената, така че побързайте - КОЙ превари, той завари!
Ааа освен това ГАРАНТИРАМ, че ще бъде нисковолатилна и високоликвидна и аз лично ще я копам , вие нема да се занимавате изобщо.!
"..всеки има глава на ременте и сам си решава как да подобрява благосъстоянието си..'
Не се коват лесно виртуалките
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Domain
Domain name onecoin.eu
Status REGISTERED (What this means)
Registered June 23, 2014
Expiry date June 23, 2016
Last update June 24, 2015, 12:05 am
Registrant
Name Tsvetelina Lekova
Organisation Onecoin Ltd
Language English
Address
Phone
Fax
Email
https://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_oтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Аз пък реших от утре да пусна (най-сетне) в продажба най-новата, супер, мега, гига, нано крипто валута, която ще е топ ъф дъ лист (нема значение КОЙ лист).
Ще се огранича до 21 милиарда бройки, като почвам да ги продавам на цена от левче за бройка.
Разбира се, с изчерпването на количествата, ще се наложи да вдигна цената, така че побързайте - КОЙ превари, той завари!
Ааа освен това ГАРАНТИРАМ, че ще бъде нисковолатилна и високоликвидна и аз лично ще я копам , вие нема да се занимавате изобщо.!
"..всеки има глава на ременте и сам си решава как да подобрява благосъстоянието си..'
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДигитализацията на парите е нещо неизбежно. Сега сме съвсем в началото, но след някоя друга година ще настъпи революция!
Това са две съвсем различни нещаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРеализмът няма нищо общо с това да разчиташ на добрата воля на печатарите на цветни хартишки... Историята го е доказала N на брой пъти!
Няма нищо детско в това да си самостоятелен и да разчиташ само на себе си. Детското е, когато разчиташ на някой друг и на неговата добра воля да не печата цветни хартишки, когато стане напечено за него и за неговите приятелчета от властта...
За срива в цената на биткойн
Е те този човечец, не знам как е с биткойните, но никога не е бил на истински пазар, никога не е ял шамарите на акулите, никога не е спекулирал с валути и акции. Лошите нарочно сваляли цената през празниците. Лошите изключват изчислителна мощ, лошите са лоши, но ние ще победим
Венсеремос!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеТук е реализъм. А ти за пореден път показа детския си романтизъм
Няма нищо детско в това да си самостоятелен и да разчиташ само на себе си. Детското е, когато разчиташ на някой друг и на неговата добра воля да не печата цветни хартишки, когато стане напечено за него и за неговите приятелчета от властта...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДетски романтици са не тези, които разчитат единствено на себе си, а тези които вярват в добрата воля на печататниците на долари, евро, йени, паунди, франкове и още за квото се сетиш...#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеДетския романтизъм винаги е бил сладък.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма никакво противоречие, ванката на 23. Въпрос на организация. Слабите на деня могат да се обединят, като всеки даде по-малко в някой миньорски пул и да се противопоставят на силните на деня! Това става постоянно в биткойн мрежата! Когато някой голям пул започне да приближава до 50% от мрежата то миньорите учстващи там го напускат и отиват в друг.
Всеки миньор е инвестирал в уникално оборудване, което става само за копане на биткойни и за нищо друго и му е пределно ясно, че ако някой завладее 51% от изчислителната мощ в биткойн мрежата то цената на биткойн ще рухне! Ето защо всеки миньор голям или малък, копащ самостоятелно или в миньорси пул, следи по всевъзможни начини това да не стане!
Валута без никакво покритие, която се контролира от добрата воля на миньорите и зависи от цената на електричеството. Поживем увидим.#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеВажна бележка: Изчислителна мощ се купува с пари. Най-много пари имат силните на деня.
Всеки миньор е инвестирал в уникално оборудване, което става само за копане на биткойни и за нищо друго и му е пределно ясно, че ако някой завладее 51% от изчислителната мощ в биткойн мрежата то цената на биткойн ще рухне! Ето защо всеки миньор голям или малък, копащ самостоятелно или в миньорси пул, следи по всевъзможни начини това да не стане!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар