IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron
    Ти май нещо нищо не си разбрал за биткойните
    Без "копането" и огромната мощност на машините, в които "луди" ентусиасти са вложили вече милиони реални долари, време и мозък, няма биткойни, нито мрежа за транзакции с тях
    ОК, разбрах ти мисълта. Обаче слабото място - тези "ентусиасти" го правят за печалба, какво става ако цената на биткойна падне? И на всичко отгоре сложността се увечличава постоянно и все по-висока цена е необходима за да има достатъчно "ентусиасти". Не ми изглежда като стабилна схема.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Проблема е, че се съсредоточавате върху копане, което все повече се усложнява, и само по себе си няма никакъв смисъл. Това което има значение е да се възприема от хората с доверие, което трудно ще стане с тия борси измамници.
      Вземи да попрочетеш нещо преди да драскаш глупости. "Копането" е сърцевината на сигурността при Биткойн! И стига си припявал песничката за доверието.... С доверието ВИНАГИ се злоупотребява, когато довереника е на зор. Това показват вековете с икономическата история на човечеството. Ето защо всяка парична система, която може да съществува без доверие е по-съвършена и икономически смислена. Такива са паричните системи използващи физическите злато и сребро, както и на Биткойн след осъществения технологичен пробив!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron
        Пилците и биткойните се броят "наесен"
        Нямам нито време, нито търпение да изнасям лекции за биткойните.
        Можеш да започнеш от тук:
        Goldman Sachs: Bitcoin Isn’t a Currency But Underlying Tech Holds Promise
        http://www.coindesk.com/goldman-sach...holds-promise/
        "... Goldman Sachs’ IT Services equity analyst Roman Leal, estimates that the use of bitcoin could save up to $200bn a year, based on current trading volumes."

        и да продължиш с това: https://www.google.fr/search?q=bitcoin

        Всичко е написано просто и ясно
        Идеята е супер, и много ми се ще скоро да се наложи нещо такова и да се посъкрати още една паразитна посредническа прослойка в лицето на банките. Проблема е, че се съсредоточавате върху копане, което все повече се усложнява, и само по себе си няма никакъв смисъл. Това което има значение е да се възприема от хората с доверие, което трудно ще стане с тия борси измамници.

        Коментар


        • Xman1

          Аааа той мастъра плюе по спекулантите гнили, трябвало да си държат койтите под възглавницата а не по разни сайтове за да спекулират и увреждат биткойна. Сигурно ще се качи койна но никой не предлага оптия на късо, това е защото покачването му е сигурно. В един момент ще може да се каже със доста голяма сигурност че пирамидата бит койн рухва, но е рано още за подобно заключение и да се определи точно кога. Просто е рано. Сега по скоро ще се появят по добри варианти за крипто акции, това очаквам - системата става за акции обвързани със стойността на стоката например която произвежда дадена компания. Или предплата която да се удостоверява с криптиран запис и да може да се търгува във всеки момент от притежателя и - той да може да отстъпи тази предплата на някой друг. Накрая предплатите ще са повече от фиатните пари, ще се заменят предплати - размяна като валутите днес и с това цирка с банките ще приключи - системата ще ги изпрати в рая.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron
            Не ни карай да правиме заключение, че наистина си неподострено парче
            Толкова е просто: аз давам на гаранта - арбитър още от сега 10 BTC. Frosty като по-хитър и сигурен в прогнозата си изчаква до края на облога и тогава купува 10 BTC на безценица 10 дни преди крайния срок и ги дава на арбитъра
            Ок, аз съм арбитъра. Давай ги.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Frosty
              Ако Мастъра докаже, че е забогатял от койните, които уж бил купил по 11 долара(нали все се пъчи и ни натяква тая история), аз съм готов да си призная, че не съм прав за биткойните и ще си изтрия всички мои мнения против биткойна в тази тема.
              Знаем, че Мастъра е лукава лисица и ще се опита да пробута чужд биткойн-адрес, затова първо нека да докаже, че биткойн-адреса е негов, като направи превод примерно на 22.224816 биткойна по другия му адрес, който е в подписа. Така ще докаже недвусмислено, че биткойните са негови.

              Предизвикателството е отправено за втори път, да видим дали ви стиска.
              Нямам нищо против, фростев. Ти залагаш 1 Биткойн, че аз не мога да преведа 22,224816 биткойна по адреса в подписа ми, а аз залагам 1 Биткойн, че мога. Който спечели прибира 2-та биткойна... А да видим дали ти стиска?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

              Коментар


              • Аз се интересувам от идеята най-вече. Освен това мисля че още в началото се разбра че един БТК струва един БТК и няма нужда да се смята в каквато и да е друга валута. Също освен това става ясно че БТК е повече копане и прехвърляне на стойност от един портфейл в друг. Върху тази функционалност явно тепърва ще се градят нови платформи.. И колегите като този дето откривал 'нарастващи противоречия в системата' да се замислят и поровят за бизнес възможностите които ще се откриват вместо да се пенят през пет поста за пирамидите

                А големите акули вече не им минава и през акъла да пробват подобни глупости. Дори Джанет Йелън, призна че това не е тяхна работа.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  барбароне, ти хубаво предлагаш 10 биткойна, които уж сега стрували $6400. Ама ако се срути до почти нищо, тогава ти губиш някакви си смешни няколко долара. Бе много за тъпи парчета ни имаш.
                  Защо не удариш залога примерно да е злато за $6400 по сегашния курс. Т.е. да заложиш 146 грама чисто злато. А, стиска ли ти като си мъж? Нали е пак толкова $6400 дойлера?
                  Пък то нали биткойна същото като златото, само че цифрово...
                  И какъв е смисълът да се разхожда с нЕкво злато докато се изпълни баса и да рискува някой сига.../опа да не ни измародерират/ да го удари по ценната глава както са се разщъкали навсякъде да си 'берат' разни работи.
                  Второ, трезор ли да му купува на това злато, сейфове ли. А биткойна дори тук, хем повече умни хора и не го разбират, та сига-та ли.
                  Ако му трябва злато за нещо - ще си вземе злато, ако му трябват холандски гулдени ще си вземе холандски гулдени. Имам предвид, ако еврозоната пукляса де някой ден. И зимбабвийски долари може да си вземе. Само транспорта на влаковата композиция ще му излезе скъпичък.


                  Frosty, тоя биткойн ти бърка в мозъка, а?
                  Не можеш да приемеш, че има и околен свят извън теб и част от него е нещо, което не разбираш. Спокойно, никой не е сам. Всички сме свързани по някакъв начин. В случая си свързан /чрез писането в тая тема/
                  Last edited by verimg; 13.03.2014, 23:57.

                  Коментар


                  • d333

                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • барбароне, ти хубаво предлагаш 10 биткойна, които уж сега стрували $6400. Ама ако се срути до почти нищо, тогава ти губиш някакви си смешни няколко долара. Бе много за тъпи парчета ни имаш.
                      Защо не удариш залога примерно да е злато за $6400 по сегашния курс. Т.е. да заложиш 146 грама чисто злато. А, стиска ли ти като си мъж? Нали е пак толкова $6400 дойлера?
                      Пък то нали биткойна същото като златото, само че цифрово...
                      Last edited by d333; 13.03.2014, 21:14.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Frosty
                        Сега пък и облози...
                        Това е просто моята прогноза на база случващото се в момента.)
                        Аве ти от 3г "прогнозираш" че ще се пукне пирамидата пък то от едноцифрена цена стигна 1200 $
                        Да ти имам и прогнозите

                        И кво се обесняваш като пут*а,човека ти предложи облог 10 биткойна да си защитиш думите ,ти бягаш все едно някой ти бръкна в гъза
                        Изписа 100000 поста че всичко било измама пък сега......

                        Излиза че не си много сигурен в себе си и не трябва да те приемаме на сериозно !

                        А и отделно демонстрираш че не си държиш на думата !

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron
                          Аз се обзаведох, с виртуални GridSeed ASICs тук:


                          Цената е дори по-добра от тази на хардуерните GridSeed
                          Добре, умен човек си, разбираш от финанси. Обясни ни какво точно е идеята от това харчене на ток за копане на безсмислени койни, крепящи се само на някакви очаквания че могат да се възприемат за платежно средство? По-точно че биткойна може, щото като гледам всичко "изкопано" се обръща в уж сигурниге биткойни?
                          Това като как ти звучи стабилна постановка, не мога да разбера? Надявам се и биткойните да ги обръщаш в нещо, а не да чакаш кой знае каква цена, иначе ще се окажеш и ти риба цаца накрая?

                          Коментар


                          • GridSeed избиват рибата в момента. Двама приятели вече копаят с тези търкалета и за момента сметката е отлична. Аз съм на ръба и аз да се хвърля да хвана влака с това чудо, но засега задържам. Между другото и двамата поръчаха още бройки, в началото се бяха ммъчили с инсталациите и подкарването, но вече нямат проблеми.

                            Коментар


                            • Как вървят вртуалните монети? Бива, а?
                              Аз чакам да получа тези дни поръчката си за малко script ASICs, gridseed, че да почвам да копам с новия хардуер докато има кво да се копа
                              Някой вече обзавел ли се е с това творение на науката и техниката?

                              Коментар


                              • Нещо бира с картофки не искаш ли докато ти доказват нещата .. кога ще ни кажеш какво е 'системата' и разкриеш нейните 'нарастващи противоречия'
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

                                Коментар

                                Working...
                                X