IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А дано - ама надали .....
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Хих, ако му бръкнат отзад за паролите и продадат на "маркет" Ще ви свалят на 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Те за това +1, скоро мисля да намина натам, да ги видя на живо
        И аз отдавна се каня да ходя за натам. Всичките ми колеги се изредиха да ходят, някои даже по два пъти...

Коментар

• След японците идват индийците
          https://news.bitcoin.com/indias-gove...ulate-bitcoin/
          после и руснаците .....
          както е тръгнало май целия свят ще стане "ненормален" - ако приемането на Биткоин е критерий според вас
          Last edited by marin1; 23.05.2017, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Обяснението е просто - японците са ненормални
            Те за това +1, скоро мисля да намина натам, да ги видя на живо
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              За по-малко от 2 месца, след като Биткоина бе признат за официално платежно средство в Япония на 1-ви април, има над 300.000 търговски обекта приемащи Биткоин при пазаруване!
              http://asia.nikkei.com/Business/Tren...igns-on?page=1
              Обяснението е просто - японците са ненормални

Коментар

• Дамн - без коментар
                https://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Ne...ka-v-balgariya
                https://www.blitz.bg/kriminalni/skan...ews515078.html

Коментар

• За по-малко от 2 месца, след като Биткоина бе признат за официално платежно средство в Япония на 1-ви април, има над 300.000 търговски обекта приемащи Биткоин при пазаруване!
                  http://asia.nikkei.com/Business/Tren...igns-on?page=1

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение

за жалост няма да го видим повече на 100, инак така бих се нагушил още...
                    ти ми приличаш на оня равновесния и той беше същия шемет .... мое па да си се прекръстил де да знам, че той така шортеше тва злато по едно време, вика кога и да пусне шорт и си прибирал после паричките и явно е станало мяу по някое време и сигур вече не пуска шортове, дан стане същото и с пичкенкойна само, че наопаки...... ?!?! .....
                    Last edited by michaelis12; 23.05.2017, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

мхм успех кат стане после на 100 дан се изпокриете пак, че само като е на 2ойка се показвате и после тишина в залата ...
                      за жалост няма да го видим повече на 100, инак така бих се нагушил още...
                      Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

аз като по-прост мисля да спра до тук, че не ми се води монолог с радиото...
                        мхм успех кат стане после на 100 дан се изпокриете пак, че само като е на 2ойка се показвате и после тишина в залата ...

Коментар

еми виждам ... тия от NSA и NGA ви поздравяват ....
                          аз като по-прост мисля да спра до тук, че не ми се води монолог с радиото...

Коментар

транквиланти НЕ употребявам, ама ти смени твоите, че гледам си се пИлнал бая
                            еми виждам ... тия от NSA и NGA ви поздравяват ....

Коментар

не остаам си при опциите за които ми дават евраци и доларе с тех мисля ше се опраа ....

треа си намерим от твойта трева брато, треа да е некоя мнооо добра ....
                              транквиланти НЕ употребявам, ама ти смени твоите, че гледам си се пИлнал бая

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

Е, все още може да дадеш $10 за 0.005 BTC.
                                не остаам си при опциите за които ми дават евраци и доларе с тех мисля ше се опраа ....

Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение

ясно колко хабер имаш... сега на 2к ти се струва скъпо, ама на 10к до 3 - 4 години ще ти се стори бая евтинджос и с влага в очите ще ти се иска да си беше купил

успех с другия алъш-вериш дето практикуваш!
                                треа си намерим от твойта трева брато, треа да е некоя мнооо добра ....

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                                Както и друг път съм писал във форума - често реалноста надминава дори и най-смелите прогнози!!! А за 3 години в света на Криптовалутите установих че там ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!!
                                Март месец тази година продадох половин Биткойн и си купих последната Златна монета от БНБ - Благовещение. Тогава това ми се струваше добра сделка - сега за 1/2 Биткоин мога да си купя 2 бр. !!!
                                ми щом ги сменяш за злато ок поне нещо умно в цялата идиотщина, незнам хората що за идиоти са да си помислят въобще, че нещо си ("електронна валута") няма да има контрол от някого (САЩ), а тоя някого що народ изтрепа зарад тоя долар, ама зарад биткойните на никой нищо не прай.... С най-много военни сателити и най-мощните компове в света (NSA.NGA), най-мощната държава в света в информационните технологии, която държи нета за чучура и племето си мисли, че е untraceable, anonymous и independent с тия глупости ?!!? ....... треа верно да си мнооо ама мнооо прост ....

World's Biggest Bitcoin Wallet Owned By U.S. Government
                                http://www.ibtimes.com/worlds-bigges...rnment-1514100
                                Last edited by michaelis12; 22.05.2017, 16:07.

Коментар

Working...
                                X