IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron
    Пилците и биткойните се броят "наесен"
    Нямам нито време, нито търпение да изнасям лекции за биткойните.
    Можеш да започнеш от тук:
    Goldman Sachs: Bitcoin Isn’t a Currency But Underlying Tech Holds Promise
    http://www.coindesk.com/goldman-sach...holds-promise/
    "... Goldman Sachs’ IT Services equity analyst Roman Leal, estimates that the use of bitcoin could save up to $200bn a year, based on current trading volumes."

    и да продължиш с това: https://www.google.fr/search?q=bitcoin

    Всичко е написано просто и ясно
    Идеята е супер, и много ми се ще скоро да се наложи нещо такова и да се посъкрати още една паразитна посредническа прослойка в лицето на банките. Проблема е, че се съсредоточавате върху копане, което все повече се усложнява, и само по себе си няма никакъв смисъл. Това което има значение е да се възприема от хората с доверие, което трудно ще стане с тия борси измамници.

    Коментар


    • Xman1

      Аааа той мастъра плюе по спекулантите гнили, трябвало да си държат койтите под възглавницата а не по разни сайтове за да спекулират и увреждат биткойна. Сигурно ще се качи койна но никой не предлага оптия на късо, това е защото покачването му е сигурно. В един момент ще може да се каже със доста голяма сигурност че пирамидата бит койн рухва, но е рано още за подобно заключение и да се определи точно кога. Просто е рано. Сега по скоро ще се появят по добри варианти за крипто акции, това очаквам - системата става за акции обвързани със стойността на стоката например която произвежда дадена компания. Или предплата която да се удостоверява с криптиран запис и да може да се търгува във всеки момент от притежателя и - той да може да отстъпи тази предплата на някой друг. Накрая предплатите ще са повече от фиатните пари, ще се заменят предплати - размяна като валутите днес и с това цирка с банките ще приключи - системата ще ги изпрати в рая.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron
        Не ни карай да правиме заключение, че наистина си неподострено парче
        Толкова е просто: аз давам на гаранта - арбитър още от сега 10 BTC. Frosty като по-хитър и сигурен в прогнозата си изчаква до края на облога и тогава купува 10 BTC на безценица 10 дни преди крайния срок и ги дава на арбитъра
        Ок, аз съм арбитъра. Давай ги.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Frosty
          Ако Мастъра докаже, че е забогатял от койните, които уж бил купил по 11 долара(нали все се пъчи и ни натяква тая история), аз съм готов да си призная, че не съм прав за биткойните и ще си изтрия всички мои мнения против биткойна в тази тема.
          Знаем, че Мастъра е лукава лисица и ще се опита да пробута чужд биткойн-адрес, затова първо нека да докаже, че биткойн-адреса е негов, като направи превод примерно на 22.224816 биткойна по другия му адрес, който е в подписа. Така ще докаже недвусмислено, че биткойните са негови.

          Предизвикателството е отправено за втори път, да видим дали ви стиска.
          Нямам нищо против, фростев. Ти залагаш 1 Биткойн, че аз не мога да преведа 22,224816 биткойна по адреса в подписа ми, а аз залагам 1 Биткойн, че мога. Който спечели прибира 2-та биткойна... А да видим дали ти стиска?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

          Коментар


          • Аз се интересувам от идеята най-вече. Освен това мисля че още в началото се разбра че един БТК струва един БТК и няма нужда да се смята в каквато и да е друга валута. Също освен това става ясно че БТК е повече копане и прехвърляне на стойност от един портфейл в друг. Върху тази функционалност явно тепърва ще се градят нови платформи.. И колегите като този дето откривал 'нарастващи противоречия в системата' да се замислят и поровят за бизнес възможностите които ще се откриват вместо да се пенят през пет поста за пирамидите

            А големите акули вече не им минава и през акъла да пробват подобни глупости. Дори Джанет Йелън, призна че това не е тяхна работа.
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
              барбароне, ти хубаво предлагаш 10 биткойна, които уж сега стрували $6400. Ама ако се срути до почти нищо, тогава ти губиш някакви си смешни няколко долара. Бе много за тъпи парчета ни имаш.
              Защо не удариш залога примерно да е злато за $6400 по сегашния курс. Т.е. да заложиш 146 грама чисто злато. А, стиска ли ти като си мъж? Нали е пак толкова $6400 дойлера?
              Пък то нали биткойна същото като златото, само че цифрово...
              И какъв е смисълът да се разхожда с нЕкво злато докато се изпълни баса и да рискува някой сига.../опа да не ни измародерират/ да го удари по ценната глава както са се разщъкали навсякъде да си 'берат' разни работи.
              Второ, трезор ли да му купува на това злато, сейфове ли. А биткойна дори тук, хем повече умни хора и не го разбират, та сига-та ли.
              Ако му трябва злато за нещо - ще си вземе злато, ако му трябват холандски гулдени ще си вземе холандски гулдени. Имам предвид, ако еврозоната пукляса де някой ден. И зимбабвийски долари може да си вземе. Само транспорта на влаковата композиция ще му излезе скъпичък.


              Frosty, тоя биткойн ти бърка в мозъка, а?
              Не можеш да приемеш, че има и околен свят извън теб и част от него е нещо, което не разбираш. Спокойно, никой не е сам. Всички сме свързани по някакъв начин. В случая си свързан /чрез писането в тая тема/
              Last edited by verimg; 13.03.2014, 23:57.

              Коментар


              • d333

                D.Y.F-091066

                Коментар


                • барбароне, ти хубаво предлагаш 10 биткойна, които уж сега стрували $6400. Ама ако се срути до почти нищо, тогава ти губиш някакви си смешни няколко долара. Бе много за тъпи парчета ни имаш.
                  Защо не удариш залога примерно да е злато за $6400 по сегашния курс. Т.е. да заложиш 146 грама чисто злато. А, стиска ли ти като си мъж? Нали е пак толкова $6400 дойлера?
                  Пък то нали биткойна същото като златото, само че цифрово...
                  Last edited by d333; 13.03.2014, 21:14.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Frosty
                    Сега пък и облози...
                    Това е просто моята прогноза на база случващото се в момента.)
                    Аве ти от 3г "прогнозираш" че ще се пукне пирамидата пък то от едноцифрена цена стигна 1200 $
                    Да ти имам и прогнозите

                    И кво се обесняваш като пут*а,човека ти предложи облог 10 биткойна да си защитиш думите ,ти бягаш все едно някой ти бръкна в гъза
                    Изписа 100000 поста че всичко било измама пък сега......

                    Излиза че не си много сигурен в себе си и не трябва да те приемаме на сериозно !

                    А и отделно демонстрираш че не си държиш на думата !

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron
                      Аз се обзаведох, с виртуални GridSeed ASICs тук:


                      Цената е дори по-добра от тази на хардуерните GridSeed
                      Добре, умен човек си, разбираш от финанси. Обясни ни какво точно е идеята от това харчене на ток за копане на безсмислени койни, крепящи се само на някакви очаквания че могат да се възприемат за платежно средство? По-точно че биткойна може, щото като гледам всичко "изкопано" се обръща в уж сигурниге биткойни?
                      Това като как ти звучи стабилна постановка, не мога да разбера? Надявам се и биткойните да ги обръщаш в нещо, а не да чакаш кой знае каква цена, иначе ще се окажеш и ти риба цаца накрая?

                      Коментар


                      • GridSeed избиват рибата в момента. Двама приятели вече копаят с тези търкалета и за момента сметката е отлична. Аз съм на ръба и аз да се хвърля да хвана влака с това чудо, но засега задържам. Между другото и двамата поръчаха още бройки, в началото се бяха ммъчили с инсталациите и подкарването, но вече нямат проблеми.

                        Коментар


                        • Как вървят вртуалните монети? Бива, а?
                          Аз чакам да получа тези дни поръчката си за малко script ASICs, gridseed, че да почвам да копам с новия хардуер докато има кво да се копа
                          Някой вече обзавел ли се е с това творение на науката и техниката?

                          Коментар


                          • Нещо бира с картофки не искаш ли докато ти доказват нещата .. кога ще ни кажеш какво е 'системата' и разкриеш нейните 'нарастващи противоречия'
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron
                              ОК, обзалагам се с теб на 10 биткойна (имам доста повече) = $6400 (курс сега), че "до края на тая година биткойните" няма да "се сринат на цена под десет долара. Ако не приемеш, значи си празноглаво плямпало
                              Той Фростев 2 лева няма в джоба та 10 биткойна малко нанагорно ще му се видят

                              А ся да видим дали е мъж или само драска безмислен спам !??!

                              Но предплагам че е напълнил гащите и няма да се появи 10 дена в темата

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Frosty
                                Ако ги няма интернет борсите, търговията с койни ще замре много бързо. Тоест монетите не да могат да просъществуват самостоятелно без борсите. ... до края на тая година биткойните ще се сринат на цена под десет долара, поради увеличаващите се противоречия в системата.
                                А стига бе..все едно ако умре някой интернет провайдер и интернета ще спре а...

                                Кажи кои са тези "увеличаващите се противоречия в системата". И какво наричаш 'системата' първо обясни че поне да има малко логика в аргумента ти
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

                                Коментар

                                Working...
                                X