Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
За по-малко от 2 месца, след като Биткоина бе признат за официално платежно средство в Япония на 1-ви април, има над 300.000 търговски обекта приемащи Биткоин при пазаруване!
http://asia.nikkei.com/Business/Tren...igns-on?page=1remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
за жалост няма да го видим повече на 100, инак така бих се нагушил още...Last edited by michaelis12; 23.05.2017, 10:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
мхм успех кат стане после на 100 дан се изпокриете пак, че само като е на 2ойка се показвате и после тишина в залата ...Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
аз като по-прост мисля да спра до тук, че не ми се води монолог с радиото...
Коментар
-
еми виждам ...тия от NSA и NGA ви поздравяват ....
Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
транквиланти НЕ употребявам, ама ти смени твоите, че гледам си се пИлнал баятия от NSA и NGA ви поздравяват ....
Коментар
-
не остаам си при опциите за които ми дават евраци и доларе с тех мисля ше се опраа ....
треа си намерим от твойта трева брато, треа да е некоя мнооо добра ....Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Е, все още може да дадеш $10 за 0.005 BTC.
ясно колко хабер имаш... сега на 2к ти се струва скъпо, ама на 10к до 3 - 4 години ще ти се стори бая евтинджос и с влага в очите ще ти се иска да си беше купил
успех с другия алъш-вериш дето практикуваш!
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеКакто и друг път съм писал във форума - често реалноста надминава дори и най-смелите прогнози!!! А за 3 години в света на Криптовалутите установих че там ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!!
Март месец тази година продадох половин Биткойн и си купих последната Златна монета от БНБ - Благовещение. Тогава това ми се струваше добра сделка - сега за 1/2 Биткоин мога да си купя 2 бр. !!!С най-много военни сателити и най-мощните компове в света (NSA.NGA), най-мощната държава в света в информационните технологии, която държи нета за чучура и племето си мисли, че е untraceable, anonymous и independent с тия глупости ?!!? ....... треа верно да си мнооо ама мнооо прост ....
World's Biggest Bitcoin Wallet Owned By U.S. Government
http://www.ibtimes.com/worlds-bigges...rnment-1514100Last edited by michaelis12; 22.05.2017, 17:07.
- 1 like
Коментар
-
длибоко се съмнейшън за бала инак немаше се занимаваш с тая тъпотия ....разбира се, че съм запознат то и аз играя на комар ама поне там уж регулации тва онова, а тука се хващаш за кожения ако стане нешо т.е. ви дръпнат шалтера кат на Gox нещо си там дет беше ...
успех с другия алъш-вериш дето практикуваш!Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Както и друг път съм писал във форума - често реалноста надминава дори и най-смелите прогнози!!! А за 3 години в света на Криптовалутите установих че там ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!!
Март месец тази година продадох половин Биткойн и си купих последната Златна монета от БНБ - Благовещение. Тогава това ми се струваше добра сделка - сега за 1/2 Биткоин мога да си купя 2 бр. !!!
пичое сте вие, ае за кво се занимавате с тая идиотщина дет e абсолютен въздух, нищо не значи и то на цена 2 бона ?!?! ....просто неам думи, как ено такова ше стане 5 Филхармонии ве ?!?! начи народо съвсем нема връзка с CPUто на втория етаж и е откачил централно ....
Аз незнам нещо не ми побира акъла как ше дам 10 бинги за 5 такива шашми ?!? не не не нема как да си го престайм тва нещо ....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеАз незнам нещо не ми побира акъла как ше дам 10 бинги за 5 такива шашми ?!? не не не нема как да си го престайм тва нещо ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеНяма да пУашиш Мише!
Повечето фенове на Биткоина сме и фенове на Златото. Парите от Балона в Биткоин ще прелеят в Злато в един момент - мен нищо няма да ме спре ако 1 Биткойн стане 5 унции Злато веднага да направя операцията - т.е. да продам 1 БТЦ и да си купя 5 Виенски Филхармонии по 1 унция да речем.
Ако продължи да се вдига и на 6 и на 7 пак ще повторя операцията. А ако стане 10:1 - то тогава няма да има смисъл щото вече ще си имам малък остров в Гърция или ранчо с размерите на Хасковска област - примернопросто неам думи, как ено такова ше стане 5 Филхармонии ве ?!?! начи народо съвсем нема връзка с CPUто на втория етаж и е откачил централно ....
Аз незнам нещо не ми побира акъла как ше дам 10 бинги за 5 такива шашми ?!? не не не нема как да си го престайм тва нещо ....Last edited by michaelis12; 22.05.2017, 15:39.
Коментар
-
ти като по-умен го разтълкувай сам... бала ми мина сигурно преди твоя
не ми е целта да играя контра ама недей така с ирония.. след като не те интересува стой на страни и просто си чети
как категоризираш нещо с което и 1 грам не си запознат?!разбира се, че съм запознат то и аз играя на комар ама поне там уж регулации тва онова, а тука се хващаш за кожения ако стане нешо т.е. ви дръпнат шалтера кат на Gox нещо си там дет беше ...
Коментар
-
Няма да пУашиш Мише!
Повечето фенове на Биткоина сме и фенове на Златото. Парите от Балона в Биткоин ще прелеят в Злато в един момент - мен нищо няма да ме спре ако 1 Биткойн стане 5 унции Злато веднага да направя операцията - т.е. да продам 1 БТЦ и да си купя 5 Виенски Филхармонии по 1 унция да речем.
Ако продължи да се вдига и на 6 и на 7 пак ще повторя операцията. А ако стане 10:1 - то тогава няма да има смисъл щото вече ще си имам малък остров в Гърция или ранчо с размерите на Хасковска област - примерноremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар