Ми хайде обяснете го - какво е биткойнът? Като го обясните, ще се включим и ние в надуването на балона, а какво по-добро за вас от това, да ви расте койна? Та едно обяснение е само от полза за биткойнаджиите, но тук освен мантри и заклинания друго на виждам, а аз съм максимално добронамерен към "новата валута"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнениеBitcoin Will Hit $1 Million in 5-10 Years, Says PayPal Director
Биткойн е финансов инструмент, коренно променящ финансовите пазари и не само, но все още малко могат да го разберат. На печелившите честито!
какво им обясняваш... нека да стоят отстрани и да гледат с влажен поглед като са мега пичовеНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа печеливщите - честито, за мен това е уникален балон, продукт с нулева стойнсот и без реално приложение, но това не пречи да се правят пари от него, щом има балъци, които да повярват в подобен булшит. Успех желая!
Биткойн е финансов инструмент, коренно променящ финансовите пазари и не само, но все още малко могат да го разберат. На печелившите честито!
Коментар
-
Най-хубавото за нашего брата миньорите е че през 2-3 дни има пъмп&дъмп на някоя от алтернативните криптовалути. ETH, ETC, Monero, SC, DCR или някоя друга, но все от тези които се добиват от 99% от "копачите" с видеокарти. После парите от тези балони преливат в "големия брат" Биткоина!
Лошото е че в момента не можеш да купиш никакви видеокарти! Даже май еНВидиа и АМД вместо да си продават продукцията (видеокартите) са се насочили към копаенето - по-доходно им е!
П.С. Днес сутрината продадох още малко след като Биткоина се вдигна с 10% след вчеращната ми продажбаLast edited by marin1; 25.05.2017, 12:10.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Това но в още по-голям мащаб чака и пазара на злато..........................................Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа печеливщите - честито, за мен това е уникален балон, продукт с нулева стойнсот и без реално приложение, но това не пречи да се правят пари от него, щом има балъци, които да повярват в подобен булшит. Успех желая!
- 1 like
Коментар
-
На печеливщите - честито, за мен това е уникален балон, продукт с нулева стойнсот и без реално приложение, но това не пречи да се правят пари от него, щом има балъци, които да повярват в подобен булшит. Успех желая!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron:
================================================== ===============
При курс 1 BTC = 1800 USD се налага корекция на сметките
Печеливша стратегия:- постоянен арбитраж S7 или S9 в зависимост от курса BTC/USD;
- постоянно купуване/продаване
283% за 4 месеца
- 1/1/2017: инвестирани 2.3843585 BTC = 2 146 USD, купени 16 550 GHs S9
- 10/5/2017: налични 172 700 GHs S7, пазарна цена 4,57 BTC = 8 226 USD
================================================== ===============
За да не получиш шок, няма да пиша как
инвестирани 2 146 USD на 1/1/2017
днес вече са 13 000 USD.
Продължавам играта тук: https://www.hashnest.com/
И да ги загубя, голям праз
Бога на биткойните дал, Бога на биткойните взелLast edited by barbaron; 29.05.2017, 12:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеА дано - ама надали .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Коментар
Коментар