If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
You probably heard of the latest internet craze, the bitcoin, money of our bright future. However many of you have no clue where does bitcoin really come from, lucky for you it is time for some IT learning, in Russian style.
Интересно!
Кибер атаката "Петя" е с цел плащане на откуп в Биткойни!
Тук можем да формулураме два извода:
1.Умишлено омерзяване на Биткойн валутата
2.показване на непроследимостта и.
Ще видим как ще се отрази на цената.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Бай Марине, добре си излязъл, защото биткойн и форекс са малко несъвместими неща Най-малкото защото биткойнът е без аналогия и разните там фибоначите са само игричка за него. Отделно, аз все повече се убеждавам, че това нещо биткойнът си върви по абсолютно собствени правила и баш го брига какво става и какво не става по света - спокойно може да отлети нагоре, спокойно може и да се свлече до двуцифрени стойности, Моето вътрешно убеждение е, че това му беше на койна - очаквам още един опит на 3 000, може дори и да ги пробие, но оттам фейлът е незибежен.
Не ме питайте дали фибоначи или японските свещи ми го говорят - звездите така ми казват, такова ми е предчувствието, а моите предчувствия много рядко са погрешни. Успех на държащите и на шортещите - има и варианти, в които на всеки му излизат целите
Много верни интуитивни заключения си изписал, само една грешка има:
да, класическата борса зависи от това, което става по света, в "бялата" икономика,
но и койните зависят от това, което става по света - в "сивата" и "черната" икономика и който може и знае - го използва
Единствено технологията на "blockchain" и "smart contracts" представлява интерес и след усвояването и прилагането им в реалната икономика апокрифните криптокойни ще изчезнат
Bitcoin not where we want it to be! All eyes on $2500-2468 Bitstamp. If this support fails = over, take profit!
Бай Марине, добре си излязъл, защото биткойн и форекс са малко несъвместими неща Най-малкото защото биткойнът е без аналогия и разните там фибоначите са само игричка за него. Отделно, аз все повече се убеждавам, че това нещо биткойнът си върви по абсолютно собствени правила и баш го брига какво става и какво не става по света - спокойно може да отлети нагоре, спокойно може и да се свлече до двуцифрени стойности, Моето вътрешно убеждение е, че това му беше на койна - очаквам още един опит на 3 000, може дори и да ги пробие, но оттам фейлът е незибежен.
Не ме питайте дали фибоначи или японските свещи ми го говорят - звездите така ми казват, такова ми е предчувствието, а моите предчувствия много рядко са погрешни. Успех на държащите и на шортещите - има и варианти, в които на всеки му излизат целите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абсолютно, аз направих елементарна бакалска сметка и нещата излизат много добре. Освен това тези плащат непрекъснато за разлика от другите и дори показват кой блок е изкопан. Също така по всяко време можеш да си продадеш MHS и да си ходиш. Това дори с домашни миньори не е възможно да е толкова гъвкаво.
Отоплявах къщата с домашни миньори от 2013 г. до 2015
Лятото дори и мазето прегряваше Стига толкова
Трябва да имат нещо между ушите, за да ги оценят
Внимавай, тръгне ли курса на LTC нагоре, разпродавай навреме MHS
MHS скоро ще тръгне надолу - много се качи за днес
Абсолютно, аз направих елементарна бакалска сметка и нещата излизат много добре. Освен това тези плащат непрекъснато за разлика от другите и дори показват кой блок е изкопан. Също така по всяко време можеш да си продадеш MHS и да си ходиш. Това дори с домашни миньори не е възможно да е толкова гъвкаво.
Коментар