IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

имайки предвид че ще има само 21.000.000 БТЦ ....
    А това,кой го реши?Общо събрание на притежателите на биткойни!?А ако утре се реши да е 42.000.000 БТЦ,какво следва?И кой има правото и властта да го реши?

П.С.Не ме разбирай погрешно с въпросите,които ти задавам...Пожелавам ти да излезеш от всичко това с огромни печалби!
    Но пък и само с една чиста вяра?!Моето мнение е ,че биткойна ,за да се превърне в по- масово разпащателно средство и да стане привлекателно за по-масовата публика,задължително ще бъде налазено от политици,банкери и властимащи...Кои сте вие че да притежавате властта над едно световно разплащателно средство?Нова виртуална власт?!?!
    Last edited by retro_69; 19.07.2017, 23:21.

Коментар

• Зад Биткоина седим Хората които му Вярваме!
      Засега сме само 16.000.000 в целия свят и цената е над 2000 $ ......
      remember remember the fifth of november

Коментар

Когато всички почнат да говорят за Биткоин (сега има само 16.000.000 портфейла, т.е. 16.000.000 потребители) всеки ще иска да има поне 1 Биткоин, цената ще скочи до висини които сега не можем и да си ги и помислим и Фрости (и компания) ще им се прииска да имат малко и след това БУМ.
        Ако се интересуваш - влез в bitcointalk.org има достатъчно писано. Повечето от потребителите се стремят да акумулират 21 Биткоина, не случайно имайки предвид че ще има само 21.000.000 БТЦ, т.е. ако си един от 1.000.000 в целия свят - вече се броиш богат ....
        Много ми сложна материята,дори и само за спекула.Признавам си чистосърдечно.
        Трябва много да изчета за да схвана логиката,ако има такава.

А кой стои зад тоя биткойн?Зад долара - стоят САЩ и ФЕД,зад еврото - ЕС и ЕЦБ,зад рублата - Русия...Защо споменах и рублата?Ами като много добър пример.ЕС и САЩ пляснаха Русия със санкции,рублата отиде надолу - логично...Паунда,след новината за Брекзит и той се обезцени - има логика....А зад биткойна кой стои,какво му влияе?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А какво ще я предизвика тая корекция,огромно предлагане и ниско търсене,или причините ще са някакви други?
          Когато всички почнат да говорят за Биткоин (сега има само 16.000.000 портфейла, т.е. 16.000.000 потребители) всеки ще иска да има поне 1 Биткоин, цената ще скочи до висини които сега не можем и да си ги и помислим и Фрости (и компания) ще им се прииска да имат малко и след това БУМ.
          Ако се интересуваш - влез в bitcointalk.org има достатъчно писано. Повечето от потребителите се стремят да акумулират 21 Биткоина, не случайно имайки предвид че ще има само 21.000.000 БТЦ, т.е. ако си един от 1.000.000 в целия свят - вече се броиш богат ....

Коментар

Това е въпрос отговора на който струва поне няколко милиона, но не мисля че на този етап някой може да ти даде отговор с поне +/-50%. Изчакай първо да влезем в тази корекция, която все още е много, много далече - първо Фроси и компания (да не ги изреждам пак всички) трябва да влезнат в Биткоин

Със сигурност няма да е с цена 0$, даже, да не казвам голяма дума, но мисля че ако видим цени под 1000$ ще е в рамките на часове
            А какво ще я предизвика тая корекция,огромно предлагане и ниско търсене,или причините ще са някакви други?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Колко яка ще е тая корекция - 50-60-70-90% ?
              Това е въпрос отговора на който струва поне няколко милиона, но не мисля че на този етап някой може да ти даде отговор с поне +/-50%. Изчакай първо да влезем в тази корекция, която все още е много, много далече - първо Фроси и компания (да не ги изреждам пак всички) трябва да влезнат в Биткоин

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

и ще тръгне ли след нея пак нагоре тоя актив?
              Със сигурност няма да е с цена 0$, даже, да не казвам голяма дума, но мисля че ако видим цени под 1000$ ще е в рамките на часове

Коментар

При пирамидите тип понци - актива след сриването е равен на 0. Биткоин не е пирамида или понци схема и за кратката си но бурна история го е доказал. От друга страна няма такъв актив който да поскъпва непрекъснато. Най-големите "неверници" ще се набълбукат точно преди най-яката корекция.
                Достатъчно ясен ли съм?
                Колко яка ще е тая корекция - 50-60-70-90% и ще тръгне ли след нея пак нагоре тоя актив?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

E, frosty пак се изказа неподготвен - ми има. Има едно плащане на месечна вноска за бързи кредити към кредисимо в биткойни. Сега, защо някой, който има койни, т.е. предполага се, че е стабиУен пич, ще си тегли бърз кредит е въпрос, който няма да задаваме Но за протокола - да, имаме плащане
                  Интересно ми е ти как си ги представяш тези плащания в реалния живот с койни?
                  Примерно продавам си колата. Идва някой пъпчив интернет маниак и настоява да ми плати с койни. Отиваме при нотариус да направим прехвърлянето. В момента, в който ми прехвърли койните казвам, че се отказвам от сделката и си тръгвам. Тоя с койните освен да пие една студена вода не виждам какво друго ще направи.

Или друг пример, чинно си плащаш месечната вноска по кредита с койни и на другия месец кредисимо ти запорират имуществото и ти пращат ЧСИ за неплатени вноски. Как ще докажеш в съда или в прокуратурата, че въобще си плащал нещо?

От тия койни и чеп за зеле не става извън борсите... ще ми плащали с койни... ела да ми платиш с койни, аз само това чакам.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• При пирамидите тип понци - актива след сриването е равен на 0. Биткоин не е пирамида или понци схема и за кратката си но бурна история го е доказал. От друга страна няма такъв актив който да поскъпва непрекъснато. Най-големите "неверници" ще се набълбукат точно преди най-яката корекция.
                    Достатъчно ясен ли съм?

Коментар

Много обичам като се "изцъквате" неподготвени, внимавайте само плочките в банята да не вземат да ви викат татко ....
                      http://btc-club.bg/

До преди 2-3 месеца всяко второ мнение в темата бе съвет вместо да се занимаваме с Биткоин да пускаме тото или търкаме картончета. Забелязвам едно "бавно но славно" израстване тук. Както съм писал преди - когато Фрости, Мишето, Груйо и компания влезнат в Биткоин за мен ще е сигурен знак за излизане.
                      С което признаваш,че биткойна си е един вид Понци -схема,пирамида и т.н.,или?!?!

Коментар

• Много обичам като се "изцъквате" неподготвени, внимавайте само плочките в банята да не вземат да ви викат татко ....
                        http://btc-club.bg/

До преди 2-3 месеца всяко второ мнение в темата бе съвет вместо да се занимаваме с Биткоин да пускаме тото или търкаме картончета. Забелязвам едно "бавно но славно" израстване тук. Както съм писал преди - когато Фрости, Мишето, Груйо и компания влезнат в Биткоин за мен ще е сигурен знак за излизане.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                          В Бг някви разплащания правят ли се с тия биткойни
                          E, frosty пак се изказа неподготвен - ми има. Има едно плащане на месечна вноска за бързи кредити към кредисимо в биткойни. Сега, защо някой, който има койни, т.е. предполага се, че е стабиУен пич, ще си тегли бърз кредит е въпрос, който няма да задаваме Но за протокола - да, имаме плащане
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Никакви. Тия крипто-тъпотии не стават за резплащания. Многократно е дискутирано.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• В Бг някви разплащания правят ли се с тия биткойни

Коментар

• Добри Ютро! Bitcoin Dies Another Death

https://sputniknews.com/radio_double...another-death/
                                It seems bitcoin will live to die another day.

Коментар

Working...
                                X