If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги е момента, само да знаеш как
Днес беше чудесен ден, ту нагоре, ту надолу, набрах повече от 3000 евро
Автентичните българофили (русофоби) да ми пратят адреси биткойн, ще им пратя по една бутилка шампанско
здавеите искам да ви попитам в кои саит трябжа да настроя ант минер л3+ да копаят. Работя 6 месеца с ант минер с7 и ги бяь настроил в наисха л3 каде трябва да работят благодаря преджарително
Квото беше вече изглежда приключи.
Влакчето тръгна обратно надолу.
Който хванал момента, хванал, сега ще чакаме следващия.
Снощи беше 2000 евро, качи се точно до 2300 за около 2 часа и сега е обратно надолу.
15% за денонощие, обаче са се възползвали само тези дето не са в отпуска.
Подобни неща все още стават много рядко и ако си заключил големи пари в койни риска е голям.
Изкарах каквото можах и излязох. Професорите без грам икономическо образование да си ги държат койните щом така силно вярват в тях.
Стига бре, мoят Хуманик е 14% нагоре, но това не му пречи да е шит, активиран единствено от алчността и глупостта на хората
Аз все още не проумявам как от толкова много монети успя да се набуташ точно в това.
Но поне ще потвърдиш правилото, че почти никой който е инвестирал в криптовалути не е загубил.
Сега само чакам Фрости да стане Биткойн фундаменталист. Има всички изгледи това да се случи, ще бъде забавно... ... да продаде тракторите и картофените ниви и да мине на виртуалното поприще.
Съжелявам Момци, ама Бай Марин отива да си мести Копачките в балкана! Ще е на линия пак следващата седмица.
Успех на всички!
Хи,хи,хи...може да има освен дневна, нощна и балканска тарифа за потребление на ел.енергия.
Взел съм си пуканки и солидно количество сребро, злато и имоти и гледам сеир!
П.П. Марите, ако не се бъркам сме се виждали лично и сме търгували злато.... едва ли обаче ще се срещем виртулано и ще търгуваме койни:-))) Просто не купувам нещо, което не мога да го пипна физически!
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Бай Марин всяка вечер пие нещо 40+ градусово, но намеси твоето име заради следния пост:
Отговора ми беше:
Много обичам като се "изцъквате" неподготвени, внимавайте само плочките в банята да не вземат да ви викат татко .... http://btc-club.bg/
Купил си Хуманик ами Успех с "инвестицията". Чакане му е майката и ще продадеш на печалба.
Ама това не го броя за влизане в Биткоин, като (ако) почнете да влезате ти и невярващите като теб, ДА, аз ще почна да излизам тихо и полека.
Аз пак не мога да ти схвана логиката...Защо трябва да излизаш,при факта,че и на невярващите ще им се прииска да притежават биткойни...И още повече,както спомена, в ПРОТОКОЛА, е записано,че ще има само 21.000.000БТЦ...Ами то,ако се юрнат всички да купуват биткойни,при тези ограничени количества ти ще станеш по-богат и от Бъфет...
Само си представи следната ситуация....Утре,излиза най-влиятелният геолог(нямам идея кой е той) и обявява в медиите: Хора,златото в земните недра се изчерпа!Това беше!Златото е вече само в трезорите,под дюшеците,в градината,по пръстите,вратовете,носовете и т.н....Според теб,каква ще му стане цената на златото,а?
Какъв е тоя ПРОТОКОЛ?Кой го е написал?Кой го е оторизирал да го изготви тоя ПРОТОКОЛ?Извънземните,ЦРУ,КГБ?Какво е съдържанието му ?Кой и по какъв начин се е подписал,че е съгласен с тоя протокол...
Колегите споменаха,че и ЦРУ го ползвали биткойна,да плащат за разни тъмни сделки..Нямам идея,може и така да е...Какво ще им поречи утре на ЦРУ да го обяват ,че е разпащателно средство на терористите...
Бай Марине, съвсем приятелски го казвам, тъй като разглеждам биткойн и изобщо крипто глупостите откъм маркетинговата им гледна точка, мога да ти кажа, че онзи списък, дето си го дал и който си направих труда да прочета. че вътре има само комшании, които търсят популярност чрез биткойна, а не спомагат за развитието му. Ще ти го кажа от префесионален опит, че за такива като кредисимо е важно да се правят на иноватични и да предлагт плащания в койни, щото са си калкулирали евентуалната загуба, но пък безплатния пр, който ще получат, като пуснат прессъобщение - фирма за бързи кредити първа у нас приема плащания по внсоки с биткойн и това ще го отразят всички медии, ще бие в пъти евентуалните загуби.
Сега разбра ли ме, или да го повторя? В биткойн няма нищо освен успешен маркетинг и някакъв дарк пазар, който всъщност се препира и излиза чист оттам. Това не значи, че не може да се печели, просто дитирамбите са излишни. Толкоз
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Бай Марине, обсяни ми защо ние простосмъртните ще се бием за това да притежаваме 1 от тези 21 милиона биткойна??? Та чак ще му изтреляме цената в космоса от търсене. Защо мислиш,че няма да влезнем в друга много по-силна и обещаваща валута, а ще се набием в този остарял боклук биткойн. И пак питам ако искам да си купя една биричка ( приемаме ,че навсякаде по света приемат биткойни) при цена от 4 ,5 долара каква ще ми етаксата + колко време ще чакам да стане цялата операция. Сега пак помисли дали целят свят ще се бута да си купи еднин койн.
Коментар