IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Като си помисля, че похарчих повече от 150 биткойна 2013 - 2015 (= $500 000 днес)
    става ми едно такова весело ...
    Няма да се Косиш Барби! Където е текло - пак ще тече!!!
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Добри Ютро!
      Опс....... над 3.100$, над 20.000 Юана и над 2.500 Евро .....

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
        Днес бе добър ден за КриптоВалутите!
        +5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
        А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
        На горния фон - май

Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
        П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
        Лека Нощ!
        Умен Марин
        Дай инфо от де е дипломата,и аз имам една от изброените от теб,ама е инженерна,може да сме колеги
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Днес бе добър ден за КриптоВалутите!
          +5,5% за Биткоина и в момента е 2880$ - на има няма 4% от заветната за мнозина тук цена от 3.000$
          А общата пазарна капитализация на всички криптовалути е вече над $100,000,000,000 !!!
          На горния фон - май
          Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          ........... но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......
          [/URL]
          Хора с незавършен 3-ти клас усещат по-добре накъде отиват нещата и правят по-добрия избор!!!
          П.С. Само за сведение, имам издържани изпити в Софийски Университет - Информациония Факултет, Физическия, Химическия, Биологическия, Философския и Математическия + МЕИ, ХТИ и Медицинска Академия, но дипломата ми е само от едно от изброените места!
          Лека Нощ!
          Last edited by marin1; 04.08.2017, 22:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Някой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)
            може, от тия дет помпат балона после да вземат на балъците парите ....

#234. BTC-e | ОБИРЪТ НА ГОДИНАТА!!

и уж беше лимитирано, но сега го разделят на "лимитирана" +безкрайност .... аз го бех поствал тва тука веднъж за врижните безкрайни дроби, то и аз иам тройки по математика, но явно хора кат Бай Марин и оня Xman1 имат трети клас до обед ......

Continued fraction
            https://en.wikipedia.org/wiki/Continued_fraction
            Last edited by michaelis12; 04.08.2017, 10:07.

Коментар

• Някой може ли да ми обясни откъде дойдоха тези 6 милиарда капитализация в bitcoin cash ..на прост език.. следя ги с половин око тия разцепления в койна но не ми стана ясно... всеки койн се раздели на койн + койн кеш ли (или размножи по скоро)
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това коя стойност е реална и коя не, е доста разтегливо понятие при криптовалутите.
                Зависи тълпата дали е подплашена или не.
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• barbaron - за бткойн се изразходва но за този клонинг нищо не се изразходва почти, той ще си отиде към реалната стойност.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Има нещо гнило в това класиране !
                    Не е възможно да циркулират (почти) еднакъв брой BTC и BCH !
                    Този брой трябва и ще се раздели пропорционално на хешрейта между двете криптовалути.

Освен това, BCH спука гумите и сега кара по джанти.
                    За да се изкопае един блок сега (12,5 BTC or BCH) се изразходва електро-енергия за $5000 (при цена $0,05 / kWh),
                    следователно за да се произведе 1 BCH се изразходват $416, а курса на BCH e $302.udu
                    Затова и миньорите ще се разбягат, и курса още ще пада.
                    Дори и след корекцията на "difficulty".
                    E как няма да са равни щом за всеки ВТС дадоха по един ВСН. За два дни оттогава може само съвсем малка разлика да се получи. Виж, реално в циркулация са много по-малко ВСН, маса хора още ги чакат в портфейлите си, по борсите сигурно под 10% от всички се търгуват. Иначе и аз мисля, че цената на новия шиткойн трябва да пада още много. Хашрейта в момента е 6224/364 PH, тоест някъде 17/1.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнение
                      В крайна сметка какво стана с оригиналния биткойн? Активира ли се Segwit или Segwit 2x? Нещо не ми стана ясно за какво беше цялата патардия...
                      На 24-25 август ще се активира SegWit. До 3 месеца трябва и да се увеличи блока на 2мб, което искаха копачите. Ето повече инфо: https://www.xchange.bg/bg/novini/raz...priemat-segwit
                      Тук има и за Bitcoin Cash, защо се случи този форк: https://www.xchange.bg/bg/novini/kak...-li-razcepvane

А който се предполага,че има от новия Биткойн, но няма достъп до него все още: 3 начина как да стане това:https://www.xchange.bg/bg/novini/bit...noviia-bitkoin

Надявам се информацията да е полезна.

Коментар

• Тия почнаха да продават печатници на "безценица":
                        https://www.olx.bg/ad/kopachi-za-kri...tml#913d460393

Според калкулатора за етериум добива от тази машинария при сегашните условия би трябвало да е около 260 долара на месец и всеки следващ ще намалява. Но да приемем, че годишния доход грубо ще е около 3100 долара, въпреки, че в действителност може да е доста по-малко. 3100х1,65 ~ 5100 лева.
                        Само 12-те карти по цени от нета струват около 4100 лева, като сложим още захранване, дъно,за още 500-600 лева + процесор и кабеляци, цялата тая щуротия излиза около 5000 лева, т.е трябва да бачка поне година докато се изплати и излезе на нула, и това при положение, че всеки следващ месец добива намалява.
                        И къде е далаверата от цялата работа?
                        Last edited by Frosty; 03.08.2017, 23:20.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение

E, нали е спекулативна валута и трябва да ходи до $10 000, 100 000, 1 000 000 ?
                          Кво значение колко е тока.
                          Един ще я купи на $5000, ще я продаде на друг на $6 000 и те така, нагоре.
                          Ама ще ходи ли наистина тооооолкова нагоре ??
                          Купи си сега на 432 (ей какво хубаво Число) и ще разбереш!

Коментар

• За да се изкопае един блок сега (12,5 BTC or BCH) се изразходва електро-енергия за $5000 (при цена $0,05 / kWh),
                            E, нали е спекулативна валута и трябва да ходи до $10 000, 100 000, 1 000 000 ?
                            Кво значение колко е тока.
                            Един ще я купи на $5000, ще я продаде на друг на $6 000 и те така, нагоре.
                            Ама ще ходи ли наистина тооооолкова нагоре ??
                            „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Барбароне,

Защо да е нелогично BTC и BCH да са с подобен брой? Нали допреди 2 дена те бяха една и съща монета. След "разцеплението" BTC се е "майнвал" малко по-бързо от BCH и това обяснява разликата в полза на BTC. Аз лично така си го обяснявам.

Коментар

• В крайна сметка какво стана с оригиналния биткойн? Активира ли се Segwit или Segwit 2x? Нещо не ми стана ясно за какво беше цялата патардия...

Коментар

Working...
                                X