prectical - едва ли някой му плаща на барбарона и не подвежда никой включително и за политика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
prectical - и понеже в България сигурни доходи имат само пенсионерите и доста банки дори отпускат кредити които да плащат с пенсиите си, та усещат откъде да захлебят и атакуват контингента на националната лотария.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Skromen Разгледай мнениеТук верно е пълно с кьорави инвеститори. Не сте никакви инвеститори, ако не виждате възможностите, но пък сте добър индикатор. На платените драскачи им свърши работното време и настана тишина.
Коментар
-
Здравейте на всички!
За биткойните знам от няколко години, но едва от няколко седмици почнах да се интересувам по-задълбочено. Компютърен инженер съм и в общ план ми се изясни картината. Имам желание да купя малко криптовалута (със сума, която мога да си позволя да загубя). Не ми се занимава изобщо с копаене на този етап. Та на въпроса: бихте ли ме посъветвали какъв е най-удобният по отношение на бързина, сигурност и простота начин да си купя биткойни, лайткойни (в момента клоня най-много към тях), както и друга, по-неизвестна валута, която трябва да заменя срещу биткойн?
Поздрави и хубава вечер на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеБиткойн е математическо решение на политически проблеми... можеби за първи път историята.
Някой беше попитал по рано дали вярваме в Биткойн. Аз не вярвам дори на очите си, не вярвам в нищо което не може да бъде логически свързано и проверено. Биткойн е едно от малкото истински неща, защото е лесно проверяемо и има вътрешна математическа логика... т.е. не е необходимо някой да има някаква "вяра", всеки може сам да го провери. (Може ли всеки математически да провери банкнотата която държи в ръцете си дали е истинска или фалшива?!... изобщо всичко което ви продават също може да е измама. Но математиката не лъже, затова всеки може да провери дали Биткойна който има е истински.)
...
П.С.3. Продължавайте да спите:
Освен това математиката в която се кълнеш е мултиплицирана в още 200 живи криптовалути, и още 500 мъртви. Да, бай хойн не 4000 ами 40 000 $ може да чукне, щото такива като тебе са накълвани с вяра без грам техническо покритие. Едно нещо поскъпва ако има оскъдица и няма други варианти. Баба Пена почна да пазарува леща с койнчета, и то не смее да си държи парите в поредната затворена насила борса като МтГокс или btc-e. Държи си бабата 200 гигабайтово портфейлче да не и гепи ЦРУ койнчетата... Квантовите компютри са реалност, и всеки от нас може да си купи един, стига да иска. Има алгоритъм на Шор за смятане на прости числа, и е въпрос на време великата ви математика да ви изиграе лоша шега. Ако вече не е реалност, ама що пък дане оберат парите на вярващите...
Та, по-леко с менторството, че ми дойде в повече и се обадих!
https://www.youtube.com/watch?v=j05pIyYRLRE
Те ти за вярата в хойн!Last edited by IvanTerziev; 16.08.2017, 22:27.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Skromen - да на някой ще му плащат за да пише в темата за койните и кой му плаща - Сатоши Накамото сигурно. Важното е че си вярваш и да ти кажа в койните никакви инвестиционни възможности няма особенно пък към днешна дата. Интересно е само ако ги имаш да успееш да прецениш кога да ги сатнеш , обаче да инвестираш си е форма на дементност.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronГоляма попара има в твоята кратуна.
Ай сиктер, защо ли си губя времето с иди-ти като теб
Чао, оставям ви да си дрънкате глупости тук
Чао приятно прекарване
Коментар
-
Биткойн е математическо решение на политически проблеми... можеби за първи път историята.
Някой беше попитал по рано дали вярваме в Биткойн. Аз не вярвам дори на очите си, не вярвам в нищо което не може да бъде логически свързано и проверено. Биткойн е едно от малкото истински неща, защото е лесно проверяемо и има вътрешна математическа логика... т.е. не е необходимо някой да има някаква "вяра", всеки може сам да го провери. (Може ли всеки математически да провери банкнотата която държи в ръцете си дали е истинска или фалшива?!... изобщо всичко което ви продават също може да е измама. Но математиката не лъже, затова всеки може да провери дали Биткойна който има е истински.)
Всъщност това което повечето хора вярват, че е най големия коз срещу Биткойн, е най голямото му предимство. Това че не съществува физически и привидно няма "вътрешна стойност" само го прави още по ценен. Блокверигата може да реши проблеми, кото до преди сме смятали невъзможни за решаване. (няма да давам примери, защото така или иначе никой няма да обърне внимание)
Математиката няма никакво физическо съществуване, тя е изцяло абстрактна и въпреки това без математика, нито едно от днешните постижения на човечеството нямаше да бъде възможно.
П.С. В този ред на мисли представяте ли си ако можехте да си купите парче от математиката... колко щеше да струва, може ли изобщо да се измери в пари?!
П.С.2 В някои държави, криптонадпреварата върви с пълна сила докато половината от вас в тази тема повтаряте едни и същи глупости, без да мислите.
П.С.3. Продължавайте да спите:
http://www.investopedia.com/news/bit...r-switzerland/
https://www.cryptoninjas.net/2017/08...-bitcoin-cash/
Last edited by Xman1; 16.08.2017, 14:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПланетарни пирамиди - многоЗабравихте ли го Бърнард Мейдоф
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B4%D0%BE%D1%84
А биткойна не е пирамида, а просто експеримент на крипто-анархистите либертарианци
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБарабарон, не се напъвам. Ще опитам да изясня, - Колкото и да е прост един алгоритъм, той има детайли, които програмистите приемат наготово като съвършени без да се замислят, Не става дума за каквито и да е изчисления, просто математиката може да бие алгоритъма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Това го знам. Прочел съм го отдавна. Въпросът ми е колко товари процесора и как се държи самият клиент. Трябва да го знам за да преценя мога ли да го пусна на машина, която ползвам за други цели или ще трябва да го изолирам на виртуалка или пък на съвсем отделно желязо. Аз съм човек, който планира всичко и искам да знам какъв хардуер или виртуални ресурси трябва да заделя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПланетарни пирамиди - многоЗабравихте ли го Бърнард Мейдоф
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B4%D0%BE%D1%84
А биткойна не е пирамида, а просто експеримент на крипто-анархистите либертарианцитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПочти всички усещаме че койнът е пирамида. ))) Не значи че не може да се печели от него!!! Любопитното за мен е, да го наблююдавам, като първата истински планетарно конструирана пирамида ...............Тъкмо това за планетарната пирамида ми дойде наум вчера
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар