IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Блокчейн май не дават - един вид крадат ги ........
    Ако си ги държеше в Bitcoin Core, нямаше да има никакъв проблем.
    Някои борси също дават, други не дават - с една дума всеки си прави каквото си иска!
    П.С. Между другото Портфейл в Блокчейн е доста рискована работа - добре че си успял да си ги изтеглиш!
    Last edited by marin1; 09.08.2017, 16:08.
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Ае пичуе, да попитам.
      Аз на балоняка не му вярвам, ама аз търгувам всичко квот има по земните кълбета.
      Та въпросът ми е.... Към 1-ви август имах биткойни. Тази новата ститинка ще си я получа ли някъде? У www.blockchain.com ми е портофейла, ама биткойните заминаха вчера, даже парите взех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Парите са нещо абсолютно субективно, някога солта е била пари и е струвала повече от златото. Ако хората решат, че "парите от монополи" са пари, те ще станат пари.

Това не е някаква "нова мода", това е революция във финансовата система, започнала благодарение на Интернет и криптографията. Ние дори нямаме с какво да ги сравним, защото нищо подобно не е съществувало в историята, криптовалутите не са просто пари, те са абсолютният метод за трансфер и съхранение на стойност. Базирани не на прищявките на някой или политическите амбиции, а на математическа логика и ясни правила (правила които не могат да бъдат нарушавани, без това да стане известно на всички участници).
        Хи,хи,хи...
        Много точно написано. Солта някога е била пари, сега е стотинки. Същото е и с крипто пирамидта.

Основната разлика е, че преди стотици години търговците на сол, когато са умрели са оставили богатство на наследниците си.

Сега светът е доста по-динамичен и търговците на пирамидата могат да оставят само пасив на наследницте си.

Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Биткойн ... или друга там, крито"валута" ???
          светът, е полудЕл ...
          (ас, за секи случяй съм си купил пет конплета от играта МОНОПОЛИ... мое па утре да обявят, че ТОВА ща е новата мода... )
          ПО-ЛУ-ДЕЛ !!!
          Парите са нещо абсолютно субективно, някога солта е била пари и е струвала повече от златото. Ако хората решат, че "парите от монополи" са пари, те ще станат пари.

Това не е някаква "нова мода", това е революция във финансовата система, започнала благодарение на Интернет и криптографията. Ние дори нямаме с какво да ги сравним, защото нищо подобно не е съществувало в историята, криптовалутите не са просто пари, те са абсолютният метод за трансфер и съхранение на стойност. Базирани не на прищявките на някой или политическите амбиции, а на математическа логика и ясни правила (правила които не могат да бъдат нарушавани, без това да стане известно на всички участници).
          Last edited by Xman1; 09.08.2017, 14:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Биткойн ... или друга там, крито"валута" ???
            светът, е полудЕл ...
            (ас, за секи случяй съм си купил пет конплета от играта МОНОПОЛИ... мое па утре да обявят, че ТОВА ща е новата мода... )
            ПО-ЛУ-ДЕЛ !!!
            Не "монополи", лайткойн трябваше да си купиш преди 4 месеца
            1000 % увеличение за 4 месеца
            Откога ви агитирам за лайткойна LTC, вие не щете
            Докато е спал, барбарон е спечелил още 3610 долара тази нощ
            при 2399 % общо за 7 месеца от трейдинг на BTC, LTC и "копачки" GHS/MHS

Предстои нова разпродажба на пакет "копачки" за DASH (Darkcoin, algo.X11)
            https://twitter.com/BITMAINtech/stat...75620688674816
            затова предполагам, че миньори интензивно купуват BTC и LTC,
            за да си купят от новите играчки, което обяснява растежа на курса
            Обикновено разпродажбата трае по-малко от 30 минути

Разбира се, за растежа на курсовете повлия и приключването на двугодишните дрязги около #SegWit
            "Today is a great day. #SegWit has locked-in & paves the way for years of permissionless innovation. #Lightning will be a real game changer."
            Last edited by barbaron; 09.08.2017, 12:03.

Коментар

• Биткойн ... или друга там, крито"валута" ???
              светът, е полудЕл ...
              ПО-ЛУ-ДЕЛ !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А пък моята 5-годишна ежедневна практика и наблюдения на всичките дейности около криптовалутите (копаене, трейдинг, шопинг, създаване на нови койни и т.н.) ме води до други заключения:
                основният източник на резки повишения е свързан с шопинга на "миньорите".
                Винаги след обявяване на нов пакет поръчки за най-новата ASIC-копачка започва масово купуване на койни, за да се поръча бързо новия звяр. Защото само първите гоито започват да копаят с него са печеливши - после бързо трудността расте и новата машина бързо се обезценява. Често произведения пакет се разпродава за минути, за няколко милиона долара. Машините пристигат след месец.
                Купуването на нови видеокарти за копачки и включването на нови играчи влияе по-слабо.
                Новините за ново узаконяване и урегулиране на койните в някои държави влияе също доста.
                Last edited by barbaron; 09.08.2017, 00:17.

Коментар

• prectical - нагоре е като ракета а му се налага да преодолява гравитацията, представи си ракета на която гравитацията и е в посоката. Когато падне линията е ще вертикал без отклонение. Койните са едно огромно количество ЕНЕРГИЯ, всички искат евтина или безплатна енергия и това може да се уреди но някой трябва да плати.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Много добра новина. Нека да стане всичко и влизам и аз на пазара на койни, разбира се единствено с цел спекула. Ще е добре да има и още койни от който да купувам а тоя шит ще го скъся. Нали знаеш когато стадото е в една посока цената е в друга. Колкото повече оптимисти и купувачи толкова по добре за тия които държат пазара, ще гледам да съм от тяхната страна разбира се. Ще следя и темата тук и по другите форуми на биткойни да ви гледам нагласите. Току виж ме направите милионер от койни. Успехи на всички

Все за някакво "стадо" говориш. Как може 0,0005% от хората да са "стадото". Интерсен човек си. Просто си има обясними причини за подтиснатата цена. Можеби само няколко хиляди човека в целия свят си дават сметка за пълния потенциал на криптовалутите, другите са просто спекуланти.

Според мен най голямата причина за скока в момента е разцепването на Биткойн и Биткойн Кеш. Хората от години бяха наплашени, че това ще предизвика едва ли не "края на света"... но след като всичко премина относително гладко, сега имаме логично движение нагоре. Освен това част от хората явно бяха на почивка. В момента бичетата яко подхванаха отново Биткойна. Да видим този път до къде ще стигне. Аз мисля че ако няма някой голям "препъни камък" до края на годината може да видим комбиниран курс над $5000. Разбира се не ви съветвам да купувате в бичи тренд по добре е да изчакате да върне малко, че както върви мощно в момента нагоре, след някой друг ден може да падне и до $2000 отново (тогава ще е момента).

Коментар

• Сега разбрах защо се качва биткойна - някакви хакери искали откуп в биткойни, за да не пуснат Игра на тронове на пазара Определено се отвори маркет за черните пари, въпросът е кога ще се затвори или по-скоро дали ще се затвори. За момента биткойна наитсина прилича на перфектната чиста акция - още помня как Патките растяща 2006-2007 - 48 000 лева стигнаха преди сплита. Споменииииии
                      Както казах, още чакам края на импулса тук, така че в края на отпуската ще се шорти - ще обяви кога и как във форума, ако реша да го направя. Успех на играещите тук
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Много добра новина. Нека да стане всичко и влизам и аз на пазара на койни, разбира се единствено с цел спекула. Ще е добре да има и още койни от който да купувам а тоя шит ще го скъся. Нали знаеш когато стадото е в една посока цената е в друга. Колкото повече оптимисти и купувачи толкова по добре за тия които държат пазара, ще гледам да съм от тяхната страна разбира се. Ще следя и темата тук и по другите форуми на биткойни да ви гледам нагласите. Току виж ме направите милионер от койни. Успехи на всички
                        С тези "стада" в главата ти, освен да станеш прооизводител на овче сирене. Не прави друго ... ще си загубиш времето и парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

GDAX е регулирана, там можеш да скъсяваш.

Иначе ще трябва да изчакаш ETF-а, но малко ме съмнява, че и тогава ще скъсяваш.

Също така ще има опции на есен, ето линк към новината:

https://www.cnbc.com/2017/07/24/you-...-ethereum.html

Опциите достатъчно регулирани ли са... или ти трябва нещо повече?!

П.С. Още от сега съм 100% сигурен, че няма да скъсяваш, дори някой да ти предложи 100% регулиран вариант.

П.С.2. Ето ти го и от "устата на лъва", ако не вярваш на новинарски сайтове: http://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/pr7592-17

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            преди време писах тук, че това чудо М-гох ( нещо такова беше) дето тогава концентрираше 80% от биткой 'търговията' е капан и да си държите койните в такава борса е меко казано рисково.... то каква стана.... доста хора изпищяха.
                            биткойна, еретиума и тн имат супер енджин и са иновативни инструменти, НО всички ъпъри трябва да си дават сметка, че в тази джунгла зад всяко кьоше (борсичка) дебне разбойник.
                            идея си нямам кога ще им дръпнат шалтерана поредната серия борси, но един удар срещу койнбейс или кракен ще разплаче доста новобогаташи.. просто в момента не е приоритет на ФБР и компания..
                            Дърпат шалтера, но нагоре Сигурен съм че разбираш english
                            "Washington, DC — The U.S. Commodity Futures Trading Commission (Commission) announced today that by a unanimous vote of the Commission, it has issued an order granting LedgerX, LLC (LedgerX) registration as a derivatives clearing organization under the Commodity Exchange Act (CEA).

Under the order, LedgerX will be authorized to provide clearing services for fully-collateralized digital currency swaps. LedgerX, which was also granted an order of registration as a Swap Execution Facility on July 6, 2017, initially plans to clear bitcoin options.

The LedgerX management team comprises Goldman Sachs, MIT and CFTC alumni, who bring financial expertise, technical talent and regulatory experience to the firm. Ananda Radhakrishnan, former Director of the CFTC’s Division of Clearing and Risk and Partner at Norton Rose Fulbright, and Carl Mahler, Partner at Gelber Group, currently sit on the LedgerX LLC Board of Directors. Mark Wetjen, Managing Director at Depository Trust & Clearing Corp (DTCC) and former Commissioner of the CFTC, and Robert Castrignano, Principal in the Equities Division at Sandler O’Neill + Partners, L.P., currently sit on the board of directors of Ledger Holdings Inc., the parent company of LedgerX."

Коментар

• преди време писах тук, че това чудо М-гох ( нещо такова беше) дето тогава концентрираше 80% от биткой 'търговията' е капан и да си държите койните в такава борса е меко казано рисково.... то каква стана.... доста хора изпищяха.

биткойна, еретиума и тн имат супер енджин и са иновативни инструменти, НО всички ъпъри трябва да си дават сметка, че в тази джунгла зад всяко кьоше (борсичка) дебне разбойник.

идея си нямам кога ще им дръпнат шалтерана поредната серия борси, но един удар срещу койнбейс или кракен ще разплаче доста новобогаташи.. просто в момента не е приоритет на ФБР и компания..
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Нямам нищо против курсовете на койните (BTC, LTC)
                                и цените на копачките (S7, S9, L3) да падат или да се качват,
                                БАРБАРОНИТЕ винаги печелят, забавлявайки се.
                                2311% за 7 месеца Qui dit mieux

Коментар

Working...
                                X