А пък аз не позволявах на енергията да се загуби - с отделената топлина от ASIC-процесорите (1200 W) отоплявах идеално зимата кабинета си, докато генерирах биткойнчета Неудобното е, че вентилаторите са доста шумни
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеизключи бойлера и се къпи на аванта
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеА пък аз не позволявах на енергията да се загуби - с отделената топлина от ASIC-процесорите (1200 W) отоплявах идеално зимата кабинета си, докато генерирах биткойнчетаНеудобното е, че вентилаторите са доста шумни
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron - не е проблем, течностно охлаждане и топлината в огромни радиатори с голяма площ и няма да има никакъв шум.И прах няма да движат както вентилаторите дори.
Обаче лятото си е проблем!Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
barbaron - не е проблем, течностно охлаждане и топлината в огромни радиатори с голяма площ и няма да има никакъв шум.И прах няма да движат както вентилаторите дори.Last edited by supertrader; 22.08.2017, 15:01.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron - всъщност не се харчи никаква енергия за изчислетелна мощност а тя просто се загубва и превръща в топлина. Ако това се оправи криптовалутите имат бъдеще, в противен случай банките ще направят това което направиха в ЕЗ - СЕПА и на кой му трябват тогава криптовалути.Неудобното е, че вентилаторите са доста шумни
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron - всъщност не се харчи никаква енергия за изчислетелна мощност а тя просто се загубва и превръща в топлина. Ако това се оправи криптовалутите имат бъдеще, в противен случай банките ще направят това което направиха в ЕЗ - СЕПА и на кой му трябват тогава криптовалути.
Аз се съмнявам в това.
Виж как швейцарците започнаха да ги ухажватАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zyotre Разгледай мнениехора, на коя борса търгувате и с коя бг банка? четох, четох и искам да вкарам малко кинти в крипто ма как да мина метър с такси, данъци, итн
в евро ли търгувате или в долари?
в бг отде се купува cold storage там тез трезори леджъри итн? горе-долу ясна ми е идеята но повечето неща които четох бяха разбира се от американци за американци и малко не съм наясно как работят нещата от бг
Отскоро ползвам Kraken.com, превеждам с банков превод от БГ. Ползвах и bitbay , но се отказах тъй като ликвидноста там е много ниска.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bghighlander Разгледай мнениеЗащо ги даваш под наем? Не ли по-рентабилно сам да си копаеш с тях?
Ако копая други SHA256-койни - постоянно трябва да следя кои са по-рентабилни от биткойна и да ориентирам натам майнера.
Е, аз нямам време за губене, а пък на miningrigrentals и nicehash има кандидати да ги наемат на висока цена, за да правят точно това
Предполагам, че заради ниската трудност всички са се юрнали да копаят биткойн-кеш.
Но тогава скоро трудността пак ще се повиши и лудориите ще приключатLast edited by barbaron; 21.08.2017, 01:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСега ги давам под наем виртуално на miningrigrentals и nicehash
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tigerfood Разгледай мнениеЗдравейте на всички, нов съм в групата!
Имам един въпрос относно: Подходяща ли е в момента намаляващата цена за покупка на биткойн за сметка нарастаща за биткойн кеш ?
За мен лично по-подходящо е покупка на Бит кеш.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
хора, на коя борса търгувате и с коя бг банка? четох, четох и искам да вкарам малко кинти в крипто ма как да мина метър с такси, данъци, итн
в евро ли търгувате или в долари?
в бг отде се купува cold storage там тез трезори леджъри итн? горе-долу ясна ми е идеята но повечето неща които четох бяха разбира се от американци за американци и малко не съм наясно как работят нещата от бг
Коментар
Коментар