Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОт последните новини по сутрешните блокове, разбирам, че тук сте се събрали все крадци на ток...при това на едро, сииганите не могат да ви стъпят на малкия пръст!Крипто-маниаците изколали трап в земята, пуснали техен кабел до разпределителната мрежа и се опитали да го замаскират, да могат да печатат с краден ток.
Ей, циганска работа, нямат ли пари да си платят тока?
Last edited by Frosty; 24.08.2017, 12:13.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Не знам бе Груйо,получава ми се нещо, угаждам ги.
Давай, докато можеш и следваш тренда на успеха.
П.С. Само леко предупреждение от моя страна - една позната, която вечно се бута във фешън глупостите и търси кое е тренди (иначе куха лейка с претенции), вчера започна да ми обяснява що е то биткойн и каква далавера било. Та внимавайте - не сме стигнали нивото на шофьорите и бг мама, но за мен сме близо. естествено, може и да греша. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Емиле, га стана койнаджия, га взе съвети да давашБраво, все така да печелиш
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа, но има и такъв принцип - "Не може да паднеш от пода" т.е. ако си отново и отново прецакано - от един момент няма накъде повече
Коментар
-
Ти внимавай в картинката , че да не се появиш с нов ник "Отново прецаканото"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+ Bez бойлер съм от вчера, следователно на аванта
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Преди тринадесет дни дадох мнение и съвет за това крипто(върни се и виж),тогава беше на 0,18,днес стигна 0,29!
Който слуша,печели!Браво, все така да печелиш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНека обърнем внимание на третата по капитализация монета-ripple.
Тя отговаря ня изискването да се приема като платежно средство навсякъде по планетата,също нейното предимство е за най бърз превод-само 4 секунди.
За сравнение Етера-2мин. ,Биткойн- 1+ час.
В момента е на нива от 0,18 и е подходяща за покупка,а и за спекула.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМнения и съвети за Ripple ?
Който слуша,печели!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар