Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеА Бре Момци, нещо не сте превъзбудени като снощи!!! Що ли???
Фрости, Мрости и новите Дзвезди, като Пибел и компания, не че нещо са спечелили ама не могат да се радват че някой е загубил .....
Тъжна работа - Честно Ви Казвам!!!
Аз пък за пореден ден да се похваля - "претъкалях" напред назад едни 1.000.000 Кучета и съм на печалба 0,05 БТЦ = около 150$. Ммммм че то било по-сладко от копаенето!!!
Коментар
-
А Бре Момци, нещо не сте превъзбудени като снощи!!! Що ли???
Фрости, Мрости и новите Дзвезди, като Пибел и компания, не че нещо са спечелили ама не могат да се радват че някой е загубил .....
Тъжна работа - Честно Ви Казвам!!!
Аз пък за пореден ден да се похваля - "претъкалях" напред назад едни 1.000.000 Кучета и съм на печалба 0,05 БТЦ = около 150$. Ммммм че то било по-сладко от копаенето!!!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Възможно е.
Обаче остава гап за запълване до цена: нула цяло и шест десети от долара
Не си и помисляйте за Т.А. тук,това се води от алчност и от страх!
Слуховете са най големия генератор на движение.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Може да е било така на времето,но сега е точно обратното.
Повече време са във въздуха,отколкото на земята
П.с. май видяхме дъното и се оттласваме
Обаче остава гап за запълване до цена: нула цяло и шест десети от долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеМлад си още и не си научил, че един самолет може да седи вечно на земята, но във въздуха лети за малко само. И няма ни един самолет, който да е останал в облаците.
Повече време са във въздуха,отколкото на земята
П.с. май видяхме дъното и се оттласвамеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеCharlie Lee @SatoshiLite
"Looks like this time China finally banned Bitcoin exchanges. (Anonymous source I trust fully) There's only one response: JUST HODŁ"
ви предупредиха за Голямото Падане
"Looks like this time China finally banned Bitcoin exchanges. (Anonymous source I trust fully) There's only one response: JUST HODŁ"3
Затова друг път го слушайте внимателноLast edited by barbaron; 15.09.2017, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение- 20 % за един ден ми прилича на паника и бълбукане на оптимисти....
Успех на играещите - аз гледам мача отстраниNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Намери къде съм търгувал с биткойн!
Аз ще ти кажа,само веднъж при 2400 нивата с 400$ профит на парче. Преди няколко месеца.
От тогава не съм го пипал,и не смятам.
Има много по дащни криптоси,но не смятам да навлизам в подробности, заради масовия хейт,които цари в темата.
И за да спят спокойни хейтърите-
В момента съм на 4 цифрен минус
Аз нищо не моа да напраа щом искате да си преебете парите в нещо дет е абсолютен въздух ..... незнам другите "с кирките дет копаха" що стаа там с пейзажа и как щели акциите на AMD и NVDA да литнели, ем да ама не литнаха нема и да литнат повече .....Last edited by michaelis12; 15.09.2017, 11:26.
Коментар
-
За използващите Bitcoin Core - има нова версия 15, която е по-бърза и транзакциите са много по-ниски от преди!
https://bitcoin.org/en/download
За таксите на транзакциите не знам да ли се дължи на портфейла или на мрежата.
Днес направени 2 превода - на единия таксата ми е 0,007% а на дугия 0,018%remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеИграеш срещу тренда - поне на мен ми беше най-голямата грешка 2008-9. За мен койна до нова година ще е 2000макс, догодина ще гони 1000, че и надолу. Опита (горчивия) си е голяма работа да знаете
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар