Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
ниее ниеее бъркаш са, още е рано и то много рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Като в риболова хрърляха трохи събраха бая алчен народ, повярвал че едва ли не е открил светия граал и сега вече е време да дръпнат мрежатаНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
за мен е интересно какво ще се случи с обработката на транзакции в мрежата им , когато е един момент определена група хора се юрне към вратата да кешира печалбите, които са повече от сосни.... тука някой беше казал, че чака 2 дни някакво валидиране, а какво ще стане ако изведнъж спящи койни в бетон инвестирори се разлетят напред назад... не злорадствам, а просто се чудя дали няма да се окаже, че системата ще прегрее.
поздрави и успех
ПП поне от това, което пишат колегите фенове на критовалутите тук оставам с впечатление, че никой не е влязъл ол-ин и се работи с умерени средства, което е ок и експеримента си струва .. само не си залагайте апартаментите, за да хванете движението между 5000 и 100000това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМай това ще е върха на балона засега. Точно както се очакваше, има много силна съпротива на 5000. А и това е най големия двудневен спад в цялата история на Биткой. Доста силен сигнал....който може да провокира паника. (все пак доста народ накупи над 3000 през последните няколко седмици.)
Коментар
-
поживьом - увидим
а я кажи ти в какво инвестираш... по приятелски, че за нас вече стана ясно ние в кво
Излизайте овреме да нема после олеле, тва нема регулации, нема никой зад него, нищо нема, ФБР или ЦРУ решат, думнат поредната борса и оберат парите на ората ...... Как си решите само каам, че тва с тия крипто-ала бала нема да е вечно и ше стане дармадан по некое време, как искате ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
мммнье нье аз такива раоти не купуам, ако ще и осмипъл да стигне ..... интересно ми е просто, кат изпищи всичко на умрело и го обяват за нелегално за да наложат банкерската световна койн, тя технологията ше остане ама тоя койн - тц .....
а я кажи ти в какво инвестираш... по приятелски, че за нас вече стана ясно ние в квоНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
аз щи кажа ве... януари - дабъл
Коментар
-
целта на тая простотия беше ей тоя тест, банкерите видяха, че балъците лапнаха, работи проекта и сега приготвят новата световна "децентрализирана" валута ....
Großbanken planen gemeinsame Krypto-Währung
Einige der weltgrößten Banken planen den Einsatz einer gemeinsamen Kryptowährung, die mit Zentralbankgeld gedeckt ist.
https://deutsche-wirtschafts-nachric...ypto-waehrung/
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ммммне мерси, файдата я имаше още като беше на 160$ тогава един авер ги продаде тия боклуци, той се занимаваше с туй дигиталното, че и ги "копаше" на такива цени, тогава ме зарибяваше аз му каах и тогава нье нье ...... но как казах следя да видя пукването на балонската простия и докъде може да стигне тъпотията на хората .....Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
хубаво е че го следиш, ... но гледай да се възползваш че от пропуснати ползи файда няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Който може и от кенеф ,лафка може да направи,виж за хейтърите съм сигурен,че от нищо не могат да направят пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемдам ииии боц един бръз reversal на BTC/CNY ...... от 5рка на 4рка за некви си часове там ебаси боклука и измишльотината .......
Ethereum, Bitcoin Crash After China Declares Initial Coin Offerings Illegal
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...erings-illegalНе е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеАко някога, преди 4 години когато се захванах с копаене на КриптоВалути някой ме беше казал, че Биткоина ще струва над $ 4.000 щях да му се изсмея!!!
На Печелившите - ЧЕСТИТО!!!
Но, колко души имаха имаха здравите нерви да дочакат до днешните нива, а не продадоха на $10-50-100-500-1000-1500-2000-3000 ?
Колко спекуланти ще си купят от сегашните нива от $4250 ?
И друго, сега остават да влезат постепенно в схемата учителите, бакшишите, строителите, и чистачките от Югоизточна Азия. за да върви цената нагоре.
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
- 1 like
Коментар
-
Влизам здраво на ZenCash на цена $8.. long term..
https://blog.zensystem.io/wp-content...sionals-v2.pdfLast edited by innergy; 05.09.2017, 00:41.
Коментар
Коментар