Последните две мнения затвърждават факта за жалкото ниво на форума. Не ревете за чужди средства! Когато печеля, печеля само аз, за загубата положението е същото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тя и търговията с наркотици е забранена и се преследва от закона, но това не е свалило цената на белия прах до там, че да струва колкото пакет захар, нали. Аман от елементарни и ехидни тролове!)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тя и търговията с наркотици е забранена и се преследва от закона, но това не е свалило цената на белия прах до там, че да струва колкото пакет захар, нали. Аман от елементарни и ехидни тролове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеБай Марине, копането с антмайнер вече не е ли доста по-ефективно от копането с видеокарти?
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение1. Копането продължава с пълна сила - въпреки че доходите спаднаха доста все още има приличен доход от видеокартите. Очаква се с продължаването на спада на доходите да почнат и разпродажбите от тези които са очаквали бързи пречалби и не им се чака повече от година за връщане на инвестицията. Подготвил съм 2 нови дъна за по 6 карти всяко и чакам изгодни цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
E нали чакахме 10 бона до края на годината какво стана ???? А пък по-следващата 100 бона . Сега пък бием отбой и чакаме 22 хилки. От каде ги четете тия смешни прогнози със жалки картинки на 20 годишни пъпчиви пубери. А иначе следващата година няма да има никакъв нов цикъл след като китайците забраниха търговията с биткойни. И други страни ще ги последват
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!
По всичко личи че този Мега Бул цикъл е приключил! До края на годината цената ще се "мота" между 2.200 (2.000) и 4.000$ - следващата година ще започне нов цикъл и умерените прогнози са за цена от около 22.000$!!!
Какво ще правя дотогава:
1. Копането продължава с пълна сила - въпреки че доходите спаднаха доста все още има приличен доход от видеокартите. Очаква се с продължаването на спада на доходите да почнат и разпродажбите от тези които са очаквали бързи пречалби и не им се чака повече от година за връщане на инвестицията. Подготвил съм 2 нови дъна за по 6 карти всяко и чакам изгодни цени.
2. Лека спекула (в рамките на 0,5 - 1 БТЦ) с алтернативки. Всъщност вече я започнах с DOGE и наблюдавам още 5-6 монетки.
3. Малки покупки на Биткоин (по 0,25 БТЦ) при слизане на цената до около 2.200$ или по-надолу.
Успех на Всички!
При положение, че междубанков превод струва 80 стотинки, за какво му е на нормален човек да се занимава с вашите простотии? Някой, който взема по 3 ~ 4 хиляди долара/евро на месец дали ще тръгне да реди видеокарти и вентилатори на дървени рамки в мазето и да копа виртуални простотии? За какво са му?
Моите прогнози за следващата година са за цени от 50-60 долара до 22-30 цента за парче.Ако изгърмят още няколко борси и всичко ще приключи.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!
По всичко личи че този Мега Бул цикъл е приключил! До края на годината цената ще се "мота" между 2.200 (2.000) и 4.000$ - следващата година ще започне нов цикъл и умерените прогнози са за цена от около 22.000$!!!
Какво ще правя дотогава:
1. Копането продължава с пълна сила - въпреки че доходите спаднаха доста все още има приличен доход от видеокартите. Очаква се с продължаването на спада на доходите да почнат и разпродажбите от тези които са очаквали бързи пречалби и не им се чака повече от година за връщане на инвестицията. Подготвил съм 2 нови дъна за по 6 карти всяко и чакам изгодни цени.
2. Лека спекула (в рамките на 0,5 - 1 БТЦ) с алтернативки. Всъщност вече я започнах с DOGE и наблюдавам още 5-6 монетки.
3. Малки покупки на Биткоин (по 0,25 БТЦ) при слизане на цената до около 2.200$ или по-надолу.
Успех на Всички!
Коментар
-
горе/долу навсякъде е толкова - ето в poloniex:
https://poloniex.com/fees/
В полото е хубаво че можеш да отдаваш свободните монети (само някои) под "наем" срещу лихва:
https://poloniex.com/lending#BTC - обаче таксите са 20% от изкараното, ноооо - понякога лихвата скача до и над 1% на ден!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичуе, къде търгувате шитовете? Питам, щото съм лаик и съм на Bittrex. Та да не се преебвам нещо.
за/срещу Евро в kraken.com - много им е ниска таксата за теглене (0,09 Евро SEPA) и ако банката ти няма такса входящ превод си е за без пари
а по-екзотичните алтове в https://www.cryptopia.co.nz
в Bittrex също имам регистрация ама не ми е от любимитеremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПичуе, къде търгувате шитовете? Питам, щото съм лаик и съм на Bittrex. Та да не се преебвам нещо.Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Добри Ютро!
Какво ще правя дотогава:
Успех на Всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар