IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

вчера в мола само за ICO-та се говореше - същата истерия като с ИПО-тата през 2007
    Браво Грую, евала Груев!

На женския пазар какво говореха?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Тия борси/сайтчета имат по едно поле да си въведеш името и някакъв мейл и тел. номер, след което да се разберете за метод на плащане (тук вариациите са доста).
      По този начин баМката по никакъв начин не може да удостовери от кого точно идват кинтите в сметката на сайта, той ли е наистина и т.н.
      KYC policy ама друг път.
      Това обяснява всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Хмм, Груец, какво толкова се променя от нова година? И сега банките са длъжни да стигат до действителен собственик. В случая с тези крипто чейндж бюра, ако техния собственик не е офшорка, какъв им е проблема?
        Тия борси/сайтчета имат по едно поле да си въведеш името и някакъв мейл и тел. номер, след което да се разберете за метод на плащане (тук вариациите са доста).
        По този начин баМката по никакъв начин не може да удостовери от кого точно идват кинтите в сметката на сайта, той ли е наистина и т.н.
        KYC policy ама друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение

Хмм, Груец, какво толкова се променя от нова година? И сега банките са длъжни да стигат до действителен собственик. В случая с тези крипто чейндж бюра, ако техния собственик не е офшорка, какъв им е проблема?
          Абе доста по-сложни са нещата, вервай ми Сега се затварят очите за някои неща и може да минат между капките за пред регулаторите, след нова година няма да може. Не давам препоръки, всеки сам си решава, аз сега няма да го пипам дори и като късо, нищо че вчера в мола само за ICO-та се говореше - същата истерия като с ИПО-тата през 2007
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Няма да те разберат, ако не прочетат малко по въпроса - едва ли ще се намери банка у нас, която да се навие на нещо подобно от нова година, но ще гледаме и ще видим.

Коментар

• на GDAX е 15150, а на Bitfinex 14400

Коментар

• Вчера или онзи ден Радев направи изказване за стабилността на банките, а после и за спекулациите със "стоката" койни.
                Вчера вечерта, Андронов по телевизията обясни в прав текст, че НИКОГА не би се доближил до нещо подобно на биткойн.
                Слочаеност?....както казва един форумец.
                ПИБ, очевидно разбират и от половин дума

Коментар

Xman, баМките са длъжни да го направят.
                  От 03.01.2017 при тях влиза в сила - no end client name, no deal!
                  Бая офшорки също ще глътнат вода покрай това, но за анонимните криптоси, може да се окаже фатално.

П.П. И изобщо не говоря, само за родните "трезори"...
                  Няма да те разберат, ако не прочетат малко по въпроса - едва ли ще се намери банка у нас, която да се навие на нещо подобно от нова година, но ще гледаме и ще видим.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От лалетата до днес се е случвало много пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от valdor Разгледай мнение
                      Брата гледал един как ял баничка с боза и ми каза,че било много сладко.....та и на теб някой филмаджия ти ги е разказвал тез небивалици

Баничката и бозата си ги спомням от първо лице... наистина бяха много вкусни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Винаги ще се намери начин за Кеширане!
                        Колкото и да се забранява едно нещо - толкова повече вратички се намират .....
                        Ако някой е на 50+ години сигурно помни че навремето имаше "черна борса" за забранени стоки, валута (долари, марки, паунди) и злато (то също беше забранено) цената на тези стоки бяха 2-3 ПЪТИ над реалните цени. Лично съм уреждал свадбени халки на колеги от следването, защото не можеха да се купят свободно от магазина, цената беше - колкото кажеш ..... А често имаше и бонус шишета с ракия за благодарност!
                        Та нека банките забранят транзакции с пари от Биткоин, няма лошо
                        Щом мислиш така,слагай койните в джоба и бегай на пазара да ги продаваш под масата....даже може и 20х$ да им вземеш...чух,че бая ги търсели

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

То никога не е късно да възстановим "Магурата"... а някога за такива работи се ходеше в Белене, пък и печалбите са били "жълти стотинки". За вицове също се ходеше в Белене... а от тях дори нямаше печалба. За видео касетки със западни филми, също се ходеше в затвора...

Според мен това което правят банките е лоша идея... да се опитват нормален бизнес, да го направят "подземен". Но тяхна си работа, те си знаят "най-добре".

П.С. Аз не съм бил директен свидетел на събитията по соца, защото съм бил още малък, но са ми разказвали...
                          Брата гледал един как ял баничка с боза и ми каза,че било много сладко.....та и на теб някой филмаджия ти ги е разказвал тез небивалици

Коментар

Xman, баМките са длъжни да го направят.
                            Бая офшорки също ще глътнат вода покрай това, но за анонимните криптоси, може да се окаже фатално.

Въобще не ти разбирам логиката. Борсите отдавна искат лични данни и документи при банкови преводи.

По вашата логика трябва да забраним книжните банкноти въобще, понеже със сигурност участват в прането на пари, неплащането на данъци, търговията с дрога и какво ли още не.

Коментар

• Xman, баМките са длъжни да го направят.

Коментар

Аз не разбирам кво ги бърка койнаджиите, че блокирали сметките в някакви си фиатни пари на борсите им???
                                Та нали койните са си у тях, имат си частен ключ и никой не мое ги барне.
                                Пък и цената им расте ли расте.......е пак спрямо блокираната от баМките шума де, ноооо пълно щастие няма.

То никога не е късно да възстановим "Магурата"... а някога за такива работи се ходеше в Белене, пък и печалбите са били "жълти стотинки". За вицове също се ходеше в Белене... а от тях дори нямаше печалба. За видео касетки със западни филми, също се ходеше в затвора...

Според мен това което правят банките е лоша идея... да се опитват нормален бизнес, да го направят "подземен". Но тяхна си работа, те си знаят "най-добре".

П.С. Аз не съм бил директен свидетел на събитията по соца, защото съм бил още малък, но са ми разказвали...
                                Last edited by Xman1; 07.12.2017, 12:19.

Коментар

Working...
                                X