Защо се изтъква, че при биткойн разплащанията няма посредници, като самите "миньори" се явяват такива?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеДа, с каръщината шега не бива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеДобро утро!
Cardano $0.245 (1225%)
Happy
Ако си го бях купил... я щеше да направи 5%, я не... такъв съм късметлия... хората мильонери станаха, аз за "жълти стотинки" работя... и изпуснах Cardano.
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеДобро утро!
Cardano $0.245 (1225%)
Happy
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmarin1 - алчността не е водеща при спекулатвната търговия, по скоро голяма доза навност вкарва нормални хора в тази игра. Тя е чиста проба глупост, но обагатяваща органзаторите със сигурна печалба от такси и комисонни.
Трябва да направят една специална тема за теб... да си плямпаш там глупостите.
Изобщо от къде ги съчиняваш тези неща, усещаш ли се че пишеш абсолютни глупости?Last edited by Xman1; 16.12.2017, 10:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Друже, прието. Извинения, ако с нещо е премината границата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
На лични исках да ти отговоря, ама нещо не става.
Да не занимаваме хората, защтото не мисля, че някой сериозно се интересува от тези въпроси.
Коментар
-
[QUOTE=forexboy;n3275576]Първоначално изпратено от [URL="https://forum.investor.bg/member/27510-aleks262"aleks262[/URL] ]
Днес, 20:41
Този коментар от forexboy е изтрит от aleks262
Причина: Моля спазвайте добрия тон
Вие модераторските папагали достойнство нямате ли? За една кирлива заплатка на всичко сте готови вкл. и да поемате псувни и ругатни от целия форум. Като ми триеш мненията, да не мислиш, че ще ми затвориш устата, БАСТУН?! Както много пъти досега съм ви казвал и пак ще го кажа, не забравяйте, че ядете хляб благодарение на НАС, които посещаваме и оживяваме шибания ви форум, папагали такива!
Коментар
-
[QUOTE=[URL="https://forum.investor.bg/member/27510-aleks262"]aleks262[/URL] ]
Днес, 20:41
Този коментар от forexboy е изтрит от aleks262
Причина: Моля спазвайте добрия тон
Вие модераторските папагали достойнство нямате ли? За една кирлива заплатка на всичко сте готови вкл. и да поемате псувни и ругатни от целия форум. Като ми триеш мненията, да не мислиш, че ще ми затвориш устата, БАСТУН?! Както много пъти досега съм ви казвал и пак ще го кажа, не забравяйте, че ядете хляб благодарение на НАС, които посещаваме и оживяваме шибания ви форум, папагали такива!Last edited by forexboy; 16.12.2017, 00:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бай Марине, стига вече, светът не се върти около твоите 10 видеокарти. Докато ти чоплиш с картите, виж какво правят руснаците, ако искаш може да им направиш сметка на печалбата.
Няма полза от това копаене, ако пролетта някой беше вкарал директно13 хиляди долара в биткойни, сега щеше да има почти 180 000 долара. С твоите десет карти може би ще ти трябват 20-30 хиляди години, докато изкопаеш 180 хиляди долара. Надявам се че поне можеш да смяташ.
Коментар
Коментар