IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха!!!
    Всеки хейтър във темата пише за мен!!! Значи съм на прав път!!!
    Както е казал НАРОДА - По-добре на хората в устата, отколкото в краката!!!
    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
      Абе мушморици с кескаджии такива - нищо не е биткоина, пълън въздух под формата на балон. Нали това е вашият отговор Що ни дуднете само на главите бре? Някаква странна форма на мазохизъм е това вашето - как може да отделяте толкова енергия да говорите за едно нищо? Не вярвам как е възможно във форум за инвестиции да има тумба от такива нефелници да ми обясняват как било много лошо да спечеля пари от нещо си.
      Баш кескаджията ще ми обяснява как имало риск в рандевуто с копането? Ама верно ли бе сладур То има мноооого начини за печелене на пери - абсолютно сигурни и гарантирани, без никакъв риск. Почвай с барабанчето и води колоната в тая посока ако може, че ми писна от комичните ви писаници бре.
      Тая инвестиция в биткойн е нещо подобно като търкане на талончета купиш за 2 лева спечелиш 50 ето ти 2400%, само че както и в талончетата така и тук, много малко ще са печелившите, в крайна сметка

Коментар

• redcretin - не кръгъл а квадратен, лампата можех да я купя от друго място за 3.6 к евро и освен това я унищожих при пробите които правих.

D.Y.F-091066

Коментар

• Абе мушморици с кескаджии такива - нищо не е биткоина, пълън въздух под формата на балон. Нали това е вашият отговор Що ни дуднете само на главите бре? Някаква странна форма на мазохизъм е това вашето - как може да отделяте толкова енергия да говорите за едно нищо? Не вярвам как е възможно във форум за инвестиции да има тумба от такива нефелници да ми обясняват как било много лошо да спечеля пари от нещо си.
          Баш кескаджията ще ми обяснява как имало риск в рандевуто с копането? Ама верно ли бе сладур То има мноооого начини за печелене на пери - абсолютно сигурни и гарантирани, без никакъв риск. Почвай с барабанчето и води колоната в тая посока ако може, че ми писна от комичните ви писаници бре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Койнаджиите трябва да се радват, че толкова шум се вдига около техните койни.
            Това е есенцията. Спадне ли интереса - ще изчезнете от темата, както се покриха БФБ пишман-инвеститорите вече 10 години

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Това ясно , ама не ми е ясно що се пените толкоз много...когато човек не се интресува от нещо не влага толкоз емоции...а тука след 20 000 ше чекаме инфаркти.
              Според тебе не е ли резонен въпросът дали това не е балон?

Както и:
              - що е то койн
              - пари ли е
              - какво изобщо са парите
              - приложението на блокчейн в реалния свят
              - оптимално ли е това горене на елекричество

и т.н.

Койнаджиите трябва да се радват, че толкова шум се вдига около техните койни.
              Last edited by Money; 17.12.2017, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Trakatrak'- да беше обратното се случло да си помислиш че стават чудеса и че наистна имало дядо Коледа. За превод от 21 евро в банка ми взеха първо 10 евро а уж таксата 5 и после още 10 за посредник им дошли и още 3 да останели в сметката че да мога да я ползвам пак, защото ще изгарям от желание таквиз преводи да правя. Купих една повредена стара техническа играчка от Германия да си взема една лампа от нея, не ме питай въобще направи ли им впечатление че таксите са повече от преведената сума - дори не забелязаха и като казах на служителката, тя ме пита наистина ли и като погледна какво правят загуби говор за поне 30 сек.
                Как няма да загуби, пред нея е стоял кръгъл идиот

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Няма да я споделя защото са префернциални условия!
                  Вски може да отиде в обслужващата си банка и да се пазари за условията! Изходящите ми преводи в Евро са 15 Евро, включително суифта.
                  Дават ми префернциални условия за 1 година и после се предоговарят, но 3-та година не съм имал проблем с предоговарянето.
                  Всеки може да си открие еврова сметка в Първа Инвестиционна и да си ползва нула такса по входящи преводи в евро (до 500 евро на превод, бяха много повече преди време дори).
                  Да та таковам в преферента потаен, стана и смешен - и жалък вече

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

П.С. Препоръчвам ти следващото обръщение към мен да е като ПОКАНА към Инвеститор!!! С необходимото УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ и СУБОРДИНАЦИЯ (ако ме разбираш какво имам предвид). Така де ако плещиш врели-некипели по мой адрес току виж съм размислил за обещанието .....
                    Га извадиш 2млн долара на масата, може. Засега е като на "БФБ инвеститор" - някои от ония станаха вечни инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                      Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
                      То е невероятно, макар че не го прави той

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
                        Ама разбира се, че прави нещо невероятно, продава биткойнчета с по няколко нули след десетичната запетая на лапни-шараните.
                        Може би следващата му стъпка е да разбие цялата финансова и банкова система с 10-те си видеокарти скрити в мазето.
                        Тогава двамата с Ексмена ще пуснат новото глобално разплащателно средство за кандидат-милионери - виртуални кучета, котки и кози, с по 150% месечна доходност. Това ако не е звезден миг...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Прокредит, но за сметка на това всички други такси на супер високи, не ти дават да теглиш в брой освен от банкомат.
                            Благодаря!

Коментар

• За пореден път пиша, че няма яд, злоба или завист. Крипто манията ми е интересна от чисто любопитство, до къде ще стигне това безсмислие. Нищо повече.
                              Продадоха една виртуална къща в Second life за цена колкото истинска.
                              https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=941.0
                              Да виждате завист от това? Аз лично не бих изринал 100 000 истински $ за тамошна къща.
                              Бай Марине, имам си други начини за кинти, не се върти целия свят само около вашите кески, дето и вие не знаете за какво служат реално.
                              Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                                То ако мислим така - има богаташи от хиляди други неща. Ти за един гараж орева света, хората цели блокове строят и си траят. Кво - да се пукам от яд, че някой изкарва повече от мен?
                                Реално всеки може да накупува видеокарти и да почне. Ама вече имаше случай да станат безполезни тия хардуерии, като падне цената. Смислени остават само промишлените ферми.
                                Ванчо - много яд и злоба ама в джобчето ти дрънкат САМО семки и бонбонки. Стинки - ЙОК!!! Да знаеш от Бай си Марин - с яд и злоба пари не се правят!!!
                                Колкото до реването - ти орева форума, че всеки можел да си пусне свой Коин и даже и ти ще го направиш, ще го кръстиш КескиКоин, доколкото си спомням. Обещал съм ти да си купя 1-2 милиона от КескиКоин на цена 1 сатоши!!! ОБЕЩАНО!!!
                                Не мога да разбера само защо не си го направил след като вече имаш "развързани" 2 милиона още преди да си го почнал???
                                П.С. Препоръчвам ти следващото обръщение към мен да е като ПОКАНА към Инвеститор!!! С необходимото УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ и СУБОРДИНАЦИЯ (ако ме разбираш какво имам предвид). Така де ако плещиш врели-некипели по мой адрес току виж съм размислил за обещанието .....
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X