absfresh - дано да не си прав за мащабното копане, защото то означава още загуби за НЕК които ще излязат от общия джоб. Тогава може би трябва да сме първите които ще сложат филтър блокиращ крипто в интернет трафика и ще се обзаведем с още една "хубава" придобивка - по бавен интернет пак за всички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Money - при парите няма трета страна при сключване на сделка с тях, ЦБ само ги е емитирала и след като ги излъчи - пласира вече те са просто в циркулация и никой не я пита нищо като си служи с тях. При койните има едно постоянно "питане" което е разход, който притежаващите ги трябва да поемат и колкото по обемист е великия блокчайн, толкова по голям е този разход и ще нараства във времето така както е зададен функционално.
Затова блокчайн е слаба - лоша технология и е необходимо някой да изобрети начин "разхода" драстично да намалее без това да улесни "фалшификаторите". Това нещо скоро няма да се случи ако въобще някога стане, затова блокчайн има приложение само във варианти в които размера на информацията е естественно ограничен - локална употреба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеС тия койни една баничка с айрян не мога да си купя.
Язък.
А хората в Япония вече си купуват автомобили с крипто: https://news.bitcoin.com/major-japan...acing-bitcoin/
Нали разбираш, че за да си купиш "баничка с айрян" с крипто, е по скоро въпрос на "политическа воля", а не толкова на желанието на крипто общноста да я предостави?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеXman, "Хардлайнърите" не признават Биткоин Кеш, Голд, Силвър, Палтиниум, Даймънд или каквото и да седи след Биткоин ....
За тях БИТКОИН е един!!! И аз мисля че Биткоин Кеш и Биткоин Голд са само една от 1000-те КриптоВалути, и всяка от тях има своя "звезден миг" за Бткоин Кеш е сега или след ден, два, месец или година, но да измести Баща си, както се спекулира, ми се струва нереално ....
След Биткоин Кеш ще дойде "звездния миг" и за Биткоин Голд и т.н. но пак повтярям Биткоин ще е на върха на пирамидата, може да е с 30% от Пазарната капитализация на Крипто (както писа ти днес по-рано), но ще е на върха!!!
Не слагай Биткойн Кеш под общ знаменател с тези другите. Биткойн Кеш има огромен брой поддръжници, включително повечето миньори (90% от тях).
Според мен именно Биткойн Кеш е бъдещето на Биткойн... а оригиналния Биткойн ще остане нещо нещо като "музеен експонат".
Това го казвам още сега, после някой да не каже, че "никой не е предупредил". Просто хвърляй по едно око на Биткойн Кеш и не го подценявай. Цената му първоначално може да тръгне надолу, но след време ще изпревари оригиналния Биткойн.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСтава все по-вероятно за Коледа да сме под 15 000.Все пак аз дадох прогноза, че Биткойн трябва да е между 30 - 40% от пазарната капитализация, трябва прогнозата ми да се изпълни.
Last edited by Xman1; 21.12.2017, 00:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Напротив, доста умна е. Просто Кейнс е мъртъв.
Не е случайно това, че напоследък Нобеловата награда за икономика се дава предимно на психолози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Xman, "Хардлайнърите" не признават Биткоин Кеш, Голд, Силвър, Палтиниум, Даймънд или каквото и да седи след Биткоин ....
За тях БИТКОИН е един!!! И аз мисля че Биткоин Кеш и Биткоин Голд са само една от 1000-те КриптоВалути, и всяка от тях има своя "звезден миг" за Бткоин Кеш е сега или след ден, два, месец или година, но да измести Баща си, както се спекулира, ми се струва нереално ....
След Биткоин Кеш ще дойде "звездния миг" и за Биткоин Голд и т.н. но пак повтярям Биткоин ще е на върха на пирамидата, може да е с 30% от Пазарната капитализация на Крипто (както писа ти днес по-рано), но ще е на върха!!!
Стига с тия пирамиди че много хора изгоряха с подобни схемиBlockchain определено ще промени светът но тия койни трябва да имат реално приложение за хората иначе няма да струват нищо. В момента си е жестока спекула и сме далеч от всякакъв разум. Единият койн се надуе, после другият, и третият, и 100ният ................ къде му е края
Коментар
-
Първоначално изпратено от tukasam Разгледай мнениеЩе си е платиш ако имаш
- 1 like
Коментар
-
Даже според мен е крайно време държавата да погне всички крипто-търговци за извършване на нелегална банкова дейност.
Не може банките да набират капитали, да плащат за лицензи и да подлежат на регулации, а всеки сульо и пульо, който може да си направи сайт в интернет, да се прави на виртуална крипто-банка и да не подлежи на никакви регулации и закони. Къде го дават така?!
Крайно време е да се въведат правила и закони за крипто-търговците, за да носят отговорност, иначе да им дърпат шалтера..( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
БРАВО!!!
От Писмото:
В заключение ще цитираме една известна мисъл на Махатма Ганди:
"Първо те пренебрегват, след това ти се подиграват, след това се бият с теб, след това ти побеждаваш..."
Коментар
Коментар