Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Колко пък да е кух? Те и кучетата са пуснати така, ама ей го на, имат си приложение благодарение на смешните комисионни, хората ги ползват за арбитраж между борси
Освен тоав никой не попита за характеристиките - колко максимално койна има, дали случайно не е преминиран, каква е сложността на копаене, колко се усложнява с времето, дали се копае с нормални процесори или GPU-та... ама иначе хората се втурват да копаят и да му измислят някакви приложения.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Няма смисъл. Това моето е кух койн и не го крия. Който го копа, само ще си загуби времето. Но ако някой иска да купи проекта и авторските права, с радост бих разменил хубавия проект за гадни банкови пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Няма смисъл. Това моето е кух койн и не го крия. Който го копа, само ще си загуби времето. Но ако някой иска да купи проекта и авторските права, с радост бих разменил хубавия проект за гадни банкови пари.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДавидов, давай да му вкараме малко активи на този койн!!!
Измисли начина по който да стане!
Аз мога да дам 100К Енергони, 5К саламаджийница, 1000 АКБ. Някой друг ще даде патки, химко и т.н.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Ми кво да мъцна - глава с рамене виждам аз ....
) но пътя е само един и крипто идиотите започнаха да го разбират
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Убаво дее...
Поне мъцни нещо...Забил си ножа и го въртиш до кокал...
Коледа е ..Празници...
пп Имах те за ентелигент,,,,Ми кво да мъцна - глава с рамене виждам аз ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
�
Коментар